Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 mam sto različnih obrazov, en bolj saturnovski od drugega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 fajn slikca, Aira, mal drugacna, mroda iz drugega profila al kaj tacGA, pa barve fajn pasejo zraven, cedna bejba zelo, ni kaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 o Marsa meni tvoji komplimenti vedno premaknejo samozavest za par stopinj navzgor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ena nostalgična z morja! (Jaz-15 let in Natrix 10)Sem mislil, da je ona s sinom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>No ko smo pa ze pri otroskih fotkah (saj ta je ze bila nekje sam se mi je ne da iskat, je bilo tole hitreje): Lepi otrok. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mam sto različnih obrazov, en bolj saturnovski od drugega Kdo te že snema Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Res ste luštni ... morm še jaz kako svojo otroško najt Sončna[/color] ja fajn bi blo videt od najstniških let pa do danes, kak bi temu rekli "Sončna Vila včeraj, danes, jutri" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 odlično Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Oj, kaksen lusten ksihtek, res ej... Hudo!!!Najbolj si mi vsec od tamalih na oni, ki je iz obdobja, ko si ze 1x dala, tak navihan look, dojencek do otrocek scena... Ful imas poseben obraz, taka mini manekenka bi lohk bila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 uau...kakšne fotke... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Sončna...... , mislm, no comment! Aira, ti si pa naslikci čist drugačna! (v dobrem smislu seveda) Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Ojla, ko sem komentirala, sta mi usla tale dva komentarja, no saj ne da bi zdaj ne vem kaksna bila skoda, ce ne komentiram, ampak pac... nisem vidla... <{POST_SNAPBACK}>o Marsa meni tvoji komplimenti vedno premaknejo samozavest za par stopinj navzgor oh, jaz zelo rada povem lepe stvari in pravzaprav sploh niso komplimenti, prazaprav so samo pozitivne ugotovitve. <{POST_SNAPBACK}>Lepi otrok. O, pih, thanx rachek! (ja saj kot otrok sem res bila kar lustna ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Kaj je zdaj, bo al ne bo picnic Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 hihi....mishk 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Kako ljubki malčki, LNF v kratkih hlačah . Sončna se mi zdi, da se nisi nič spremenila. Vsekakor zelo lepa in fotogenična pupika In Aira kot vedno...posebna, zanimiva Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>je tale nova fotka?ne, nekaj let nazaj, kakšne štiri... <{POST_SNAPBACK}>Ampak clo ko se smejis, si sramezljiva mal...mal hvala vsem (če bom kdaj bolj bom šla kar kakšno fotko sem postnit in bom prec ) Marsa, fotkico sem že vidla - zala pupa, tud mal sramežljiva, sam tud mal navihana ... Sonča in Aiwa, lepe punce , Conti in Natrixred funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 o, fajn, tale mi je pa všeč, contesa.. ..kakšne lepe roke imaš... Sončna.. dobro si tole... ...grem jaz tut iskat moje otroške... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Sončna Conti sm brez besed! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>o, fajn, tale mi je pa všeč, contesa.. ..kakšne lepe roke imaš...AstraPa ne samo roke Sončna ... navihana pupika Aira... ena posebna lepota ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 C. S.V. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri 25-tih... AstraJe ta zadnja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Za danes..naslednjih dvajset let drugič... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Conti, huda kot vedno Astra, prvih 25 let si se kar spreminjala ....na oni pri 13 so te same noge, bi lahko šla za model.Zelo cortlih, ljubko, prikupno p.s. tele frizure so bile pa svetske, navijalke v laseh . Imam nekaj prijateljic tvoje generacije in vse zgledate enake Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za danes..naslednjih dvajset let drugič... AstraJeh, smrklja :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts