Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Astra, dbest!! :palec: Na oni dolgonogi ta suhi ti je hci cist podobna, suhica totalna dolgonoga. Najbolj pa si mi vsec na ta prvi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 O, pa Conteso sem na prejsnji strani spregledala. Tu si tud mal bolj nevarna, mi je pa vsec ta poza s strani, nekaj takega si ze dala, v taki pozi.Res imas lepe roke kot pravi Astra! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> sem zdajle 'za nazaj' postekala v eni temi, cak mal, a ni boris se oglasil tam nekje zadaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Conti, huda kot vedno Astra, prvih 25 let si se kar spreminjala ....na oni pri 13 so te same noge, bi lahko šla za model.Zelo cortlih, ljubko, prikupno p.s. tele frizure so bile pa svetske, navijalke v laseh . Imam nekaj prijateljic tvoje generacije in vse zgledate enake Cosma, prvih 25 let sem se res spreminjala, sam drugih pa ne več... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 *drugačna* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri 25-tih... Astra Huda D best ocala Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Aira Astra, ja očala pa maš taka da jih lahko več na enkrat z njimi gleda Fajn tale kronologija It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, prvih 25 let sem se res spreminjala, sam drugih pa ne več... Astra no..... pa de vidmo zej she fotke drugih 25 let iz tko lepga otroka v taaaaako poshast 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, je bila za mano ravno prva ljubezen,se vidi, da sem zelo žalostna! damn contesa.... že od zmeraj lepa a ... hehja, sicer bojda sem se rodil 10 dni prek roka, ampak men se zdi da sem se rodil 10 let prepozno... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 A še zizaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem še jaz nabrala mal fotk iz različnih obdobij... Tule prva... Astrahttp://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4124Ne osebno vzet..samo tole je pa mega smesna fotka...ko imas pas nad prsmi..prva liga..tako nerealna,groteskna, kot iz risanke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, prvih 25 let sem se res spreminjala, sam drugih pa ne več... Astra Ja, saj, saj sem hotla to rečt ....od 25 do zdaj pa ni nobenih sprememb ...oz. samo na boljše Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 O, kaksna zivahna in simpaticna in lustna dekle! Kwa smo lustni, ejj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Misty, zelo luštno dekle , simpatična, luštna rdečelaska wow se sprašujem, katera pa ni....LNF ima toliko lepih članov, da bo kmalu kičast Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa še ena...od serije grotesknih... ...en dan pred porodom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ...tak pa me že dolg nisi presenetila Bravo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 astra you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 U, kak trebuh! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ojla mystique, šele zdej vidla tvojo fotko.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Luštna si ful, Astra! Hčerka ti je ful podobna, ne? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Astra, svaka cast! Dbest serijo si dala, nekaksen izsek, zelo gudi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Fajn, ful obrazov, ful izrazov, situacij. Kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 hvala... ...saj zdaj bom nehala....samo na 25-eta sem se morala vrniti... Saj je bilo meni tut fajn videt...sebe po obdobjih... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 misti, thx...sori, sem bila prejle tolk okupirana sama s seboj, da sem te spregledala... Lušna.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>tale pa ...pred par leti...pa sem spet takšna, no, skoraj..kot pri 25-tih.. ta je okej .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts