Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

verjetno tudi jaz ne bom v takšnem nikoli tam gor, bom počakal, da skopni sneg.

Boris glede na to kar je rekel Piko moraš samo mene s sabo vzet, bo takoj skopnel! xg:Dx

lunin party na triglavu? :D to bi bil špas...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

in pol naš nacionalni ponos triglavski ledenik.... contesa lej da mi ne hodiš preveč v tisto smer.... :D pojd mal na morje da bo voda bolj topla :D hehe "Hot stuff" :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

me x;)x

KRISTI..............FUL SI PODOBNA MOJI SESTRIČNI :palec: .......HHHHHmmmm...........JA .......NJEN ATA JE BIL PRECEJ POSKOČEN V MLADIH LETIH :vragec: ..........AL PA TVOJ?! :eek: x:Dx

ja ja...narcisi...sej ji je pa res mal podobna... x:o)x :eek: xDDx x:Dx :palec:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Hja ne če ni triglav ne grem gor... :D lohk tud pr nas dol v wajdušni na čavnu.... za bolj lene se da pridet z avtom gor :D pa koča je in to... heja, ampak js sem mislil prav tko gor na triglav, k še nisem bil pa.... se spodobi....

Tam smo meli tud bodypainting.....lani sem bl ognjena...če mi uspe skenirat fotko, bom jo dala gor, letos pa sem se sama napockala....hm, je gledal kdo oni film, ko majo Kiss koncert....upam, da sem vsaj malo zadela x:Ix

hej kris, ko sem zagledala fotko so bli kiss moja prva asociacija, še preden sem teks prebrala....tko da, ziher si zadela x:Dx x:)x x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kris...si čisti Kiss  :palec:  x:o)x  x:Dx  x:Dx Sm jih včasih mal poslušal, veš....face.  x:)x

ja js jih pa dons :D ;) heja... končn ena spodobna mlada rokerca...

Kris...si čisti Kiss  :palec:  x:o)x  x:Dx  x:Dx Sm jih včasih mal poslušal, veš....face.  x:)x

O, kul :onfire: jaz si tud že iščem njihov cd x;)x

hej kris, ko sem zagledala fotko so bli kiss moja prva asociacija, še preden sem tekst prebrala....tko da, ziher si zadela    

o, fajn....mi je le uspelo

QUOTE (Mick @ 7. Jul 2004 ob 14:29)

Kris...si čisti Kiss     Sm jih včasih mal poslušal, veš....face.  

ja js jih pa dons   heja... končn ena spodobna mlada rokerca...

kul, hvala...jaz bi itaq vsak dan taka po svetu hodla, mi mami ne pusti x:Dx

Kristalka je boljš kt Kiss vsaj navidez :D ;) hehe body painting je pust razvlečen na celo leto se men zdi...., no sicer pa spodaj Cris, Contesa.... se vidi da dobr kuhaš.... pr nas je tudi tamali (tehtnica) malo bolj okrogel... kot ostali...

Contesca...kolk let šteje ta tvoj bodoči xsrcx breaker...

Kristalka...matr s luštkana... :palec: x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Contesca...kolk let šteje ta tvoj bodoči  xsrcx breaker...

Lih za tashyko ;) Baby face pa to... ;) x:Xx pa tako fajn mamo ma...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...