Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

O, ful fotk spet! xDDx :palec:

Ej, Macka, kaj imas zanimiv ksihtek, ful si lustna, a nekaj posebnega lepoto imas, cist nekaj posebnega, na vsaki drugacna, z vsakega kota drugacna, fajn! :palec: :vio:

O, Zlomk (ves raznezen) in Soncna (vsa koketna)! x:Xx x;)x :palec:

Apolonija, ful dobr, sam k mas tolk razmetano mizo, a ves... x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Barvna različica....

(hja, sej so bli komentarji, da sem zdej letom primerno ustrižena)

:eek: :o|o: x^x

Ja hudich...sm se prou zamislila...nad mizo x:Dx :vragec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Iiiii, kok čeden deklič....črnobel ali pa barvni....nč ni važno...lušten :palec:

Jaz pa nisem opazila razmetane mize. xrolleyesx Sem pa opazila neke čudne oči tam zadaj (a imaš masko na mizi?) levo in desno. :eek:

Aaaaahaaa...

To so fotke iz National Geographic-a...pa ni maska ampak en poslikan temnopolti moški...to je na desni...na levi je pa tiger...grrr...mahnjena na divje mačje....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

hm :P modri očki so mi bli zmeri tko lepo nice...

no sicer pa "about contesa" tale tud vsakič k jo vidiš zgleda boljš ;) hehja kaka fotka...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Sem si te malo drugače predstavljala

Jaz tudi, a potem ko sem mal gledala in 'primerjala s podobo v glavi, po postih, se mi zdi zelo 'taprava'. :palec:

Contesa, ti si pa taka kot kaksna Spanka al kaj tacga na tej zadnji, na vsaki si drugacna, sploh na teh novih, kul! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala vsem za komentarje, res ste srčki! xsrcx

Piko x:Xx , če si mel kdaj kej opravka z UPS letalsko pošto, potem možno da si kje videl mojega brata. x;)x

Aiwa, x:Dx x:px :vragec:

Apolonija, meni si pa ful lušna tudi s to frizurco, se mi zdi nekako bolj razgibana, bolj živahna kot prej, res pa da tebe naredi bolj resno (al pa je pač samo slikca taka). I like it. xDDx

Contesa, ajjjjjjjjssssss...... bogi moški. :inocent: x;)x

MačkaRežalka, jz tut nč ne vidim tvojih linkov.... :C: The page cannot be displayed...

Zlomk in Sončna.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec: jaz rada pohvalim in me veseli, ko in ce lahko. xDDx :palec:

Se mi je pa zdel, da bi lohk ble tvoje oci tud mal zelenkasto sivkaste...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hja, ko se ga kaj spije na žuru, je veselo 

Mistique xokx Ravno tako barvo las imam najrajši tudi sama xsrcx Ful si sonček x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Blondinka, ki pleše..that's me...petkov službeni žur.....

Sm hotla en filmčk dat gor pa ne gre...evo ene fotke...

Apolončica x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Šobe  Sicer sploh ne maram pikada.

Hehe, Milf, še mal takih slikc, pa boš na vratu imel vsaj pol ženskega dela LNF x;)x x:o)x :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Eno frišno pripenjam. Le toliko da se ne bomo pozabili.

Andres

Kuku Andres x:Dx Fajn te je videt spet po tolk časa x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hoj, ti pa daš človeku idejo!

Mislim, da sem na tejle predpraznični: nelep, neenak pa slaba frizurca!

(edino, kar je res, da je popolnoma nova, od včeraj zvečer pred eno zaprto Prešernovo kočo.)

Kriv je seveda fotograf! (Ma sem se slikal sam...)

Piko, tale slikca mi je pa poslala prav srh po koži... mrazzzzzZZzzzzzz :eek: Ampak :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Evo pa še moja fotka k ste hotl manj retuširano, bolj naravno... jaz in moj bratec...  četrtek zvečer, Honda Club fešta... /img]

Is that too big...?

Ribica Katja, vedno lepa x:Xx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Pa še eno semle,zdaj pa via Bled!

Conti, zaboga!!! :eek: Čist huda bejba!! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>še mal mene...čist frišne slikce   

Posebna si, ful, MačkaR :palec: - se pridružujem komentarju od Marse! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>So tisto nogice od Sončnega (fant od Sončne)? pa sem mislila da so eni in love

Hehe, Aira x:Dx Niso nogice od Sončnega, so od moje ful dobre prijateljice x;)x Fanta pa zaenkrat še nimam, bi se lahko prej reklo, da svojo simpatijo lovim naokoli x;)x

Tale slikca z Aakhutom je pa tolk lepa, da je preprosto nisem mogla držat na računalniku, slikana je bila pa prejšnjo soboto v K4, ko sva se z Zlomkom noro zabavala in naklepetala na boben in basu xsrcx :palec: Sva rekla, da je treba dat na LNF mal "okusa", kako se imamo fajn, ko smo tapravi navihanci na kupu, tako da... evo vam je x;)x

Miss LN fotk x:Dx x:Dx - LUNATKI UNITED!!!! x:o)x xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

zdravo! Kako ste! Ze kar dolgo me ni bilo tu.... x;)x
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

O, haj, Mikica, sem mislila, da bos kako svojo plesno fotko pripopala. :D :palec:

Picasso

sm bla bolana (2 angini zapored) pa nisem plesala 1 mesec,... zej ko pa je produkcija pa nisem v točki... :xx!: :xx!:

no pa se zgodi.... komaj čakam počitnice!!! Jutri imamo drsanje, v petek pagremo v gledališče :2src:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

O, boga, plesala nisi, drsas pa lahko, si torej ze cist zdrava? Fajn! lepo se imej! :palec:

Picasso

ja sej že 2 tedna hodim na plesne, sam me niso mogl dat v tisto točko... Zdravnica mi je prepovedala da plešem 1 mesec, ko je pa tist datum minil pa sem šla takoj navaje. sam sem preveč zamudla, da mi me takoj not dal! :xx!:

Ohoho, ta je pa fajn, Nino! :palec:

sam nekam 'napudran' si videti...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ohoho, ta je pa fajn, Nino! :palec:

sam nekam 'napudran' si videti...

haha :P uhjej :D marsa hm :P mrbit obvaldaš astrologijo, ampak na mejkap se pa ne spoznaš.... ;) k js ga res nisem meu ;) anyway vidim da vam je kar všeč fotka, sem že sklenil da se ne bom več smejal... na fotkah... ahja

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...