Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>A več kot pa samo do ramen se pa ne da videti.

x:Dx x:Dx x:px

Tamara, Rusinja, cist nekaj posebnega si, kok sijes!!! x;)x x:Xx

Zlomki, a si spet gobe zrckal? :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Tamara xokx

Aakhut x:Dx :vragec: , dober prvi plan! x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Aakhut, da te nau  anravstvena obiskala,...hehehe

x:Dx x:o)x

Heh, zadnje cajte sam trojice tipckov gor popate - kar tako naprej! xyesx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Hik... sem obljubila eno od včeraj :vragec: ... tamle v dnevniku... x;)x

no, tole se pa zgodi, če hoče kdo Sončno okol obrnit x:Dx ... namreč... potem pridemo do tega, da ona njega  x8Dx ... pa tule so šle skor hlače dol, še ena mi je kasnej pomagala pri odpenjanju :vragec:

mislim, da tale dragec ne bo več izzival  :vragec:

Sončna

<{POST_SNAPBACK}>Hik...  x:o)x ... pa še ena "normalna" , da ne bom samih perverznih gor devala x;)x x:)x

Sončna

:o|o: x^x :palec: Soncna, mater si lustna, tolk si lustna, da se cloveku kar mal trapast zdi. x:Dx x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

... in beseda je padla ... Zlomk prestopa v nebesa...? :inocent: xsrcx

Sončna

Aakhut!! x:o)x x:Dx x:px xcivx x;)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No saj sem glih prej razmisljala ravno o tebi, Katja, da pravzaprav sta ena lepsa od druge! xDDx x:Ix (?ko si se prejle prismejala na onile moj komentar soncni). :) :palec:

zelo fajn, pa mal si se umetnisko poigrala, fajn so ti modri toni, ki si si jih nadela. :palec: x8Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Santos, tenks, tebe pa tut še nisem komentirala x:)x mislim, da si eno tako ful luštno sončece, še posebej na tej tazadnji si mi všeč xsrcx

... in beseda je padla ... Zlomk prestopa v nebesa...? :inocent: xsrcx

Sončna

....thanks Sunshine !! x:Ix :wub:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...