Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 selena se je postrigla? in nekaj naredila več iz sebe .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 selene, that's more like it, tudi izraz mi je veliko bolj vsec - se spomnis? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ... do danes sem lažja za 6 kg tko da čez kakšne tri mesece pa cela Selene se prikaže a bi ti to malo meni dajala??? jaz bi...pa nek vse, kar bi rada nabrala na določenih delih svojega teleščka... požre... Ko bi ženske vedele, kako jaz raje pogledam žensko z oblinami kot pa ... Na vsaki fotki ko te vidim...mi pride na misel "smehulja", pa sploh ne vem, odkod in zakaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hm, Sanjalica, načeloma so tudi meni všeč ženske z oblinami na primernih mestih. Samo všeč so mi pa tudi ženske, ki delujejo one same - takšne kot so s primernim ravnanjem s seboj (ne kakim anoreksičnim hujšanjem, pa da pazijo da se ne prenažirajo), sicer se pa čuti, kdaj je človek v "svoji koži" . Pismu, ne vem zakaj jih je večino, ko me zagledajo prepričanih, da poznam vse shujševalne diete tega sveta , Žaža celo sigurna da sem anoreksična , jaz pa samo sem in jem kar mi paše pa čisto premalo telovadim :o|o: . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 jaz pa samo sem in jem kar mi paše pa čisto premalo telovadim :o|o: . se ti vidi hehe tak tud js počnem že od malih nog in še zdej se nisem nič zredil... more bit v genih stvar, al pa v horoskopu... al pa mamo majhne želodčke... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 selene, that's more like it, tudi izraz mi je veliko bolj vsec - se spomnis? ja Sanjalica sem pač Smehulja... le od kje tebi to... pa srečnica, ko nimaš špehnatih blazinic...ma ja na tej fotki sem res jaz jaz... se vidi en fejst dečko zraven Marsa, a misliš to da sem tu videti manj zagrenjena...sva takrat iz fotke fuls tvari ugotovili, pismo, še kakšna maam sem mi je povedala, itak, da je imela prav ja Sanjalica sem pač Smehulja... le od kje tebi to... pa srečnica, ko nimaš špehnatih blazinic...ma ja na tej fotki sem res jaz jaz... se vidi, da sem se fotkala z enim fejst dečkom pa še sestrica se je na drugi strani režala, tko da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 O Selene, ali Miline? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ja, Kristalka, ko sem vidla tvoj fejspeinting je bla prva stvar k mi je pršla na misel Kiss... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene, sorchy, sam nic ne stekam tvojega posta - ja, to tedaj, ko sem s kriticnim ocesom zanalizirala tvojo fotko. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 itak da ne štekaš če je pa miljon napak torej takrat si napisala, da delujem, zagrenjena vase zaprta, da nekako to nisem jaz... pa povedala si mi, kakšna mam sem in uganila si... sej si mislila to... sedaj grem pa prebrat, da bo brez napak... sem danes že cel dan v tem, da ne napišem niti ene stvari prav... v službi ful moteče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 imas neptunovski nacin pisanja... spuscas crke, zmedeno opises vcasih, sramezljivo, skupaj pomaknjeno in tko... to vse sodi k cloveku...prej si napisala maam, zdaj pa mam - ali torej naj sklepam, da jasno to pomeni mama? vendar vcasih pa je pomembna ena crka recimo, a ves... hehe, te nekaj nosi, najbrz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ups... moj neptunček v 3 . bajtici pa še v strelčku ...poleg vsega imam pa še svoj vrstni red pisanja, ki se ga nekak ne znebim evo, bom sedaj bolj pozorna na to, pa še v gužvi sem, pa hočem tisoč stvari naenkrat naredit... mogoče je pa čas da se malce ustavim... ja pa nosi me, med oblake... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 saj, razlaga torej na dlani, 3. hisa je mdr tudi pisanje... hehe! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene dobrodošla v klubu Neptun v 3.bajti (ena razlaga pravi, da je to tako, kot da si skoz pijan, tako eno megleno, zasanjano, polno občutkov razmišljanje, sanjaš pri belem dnevu in si poješ pesmice med vožnjo...) ne se probat spreminjat, le sprejmi se in hodi z roko v roki s temi najinimi oblaki vsenaokrog dobra slikica tvoja tam gori Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 saj, razlaga torej na dlani, 3. hisa je mdr tudi pisanje... hehe! hehe js tud no ja v kozličku tko da ko je treba že nadziram Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hvala, poleg tega pa še Venera in Merkur Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 O, neptuncki, poznam precej folka s tem polozajem neptuna (3. hisa), zanimivih je npr. par primerov, ko pocnejo cisto 10. stvari, a se pa recimo ful druzijo z umetniki, pa fajn razumevanje je tole, ampak na tem nivoju pa ja - bolj bluz kot ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Janja kul bejba, vidim, da tut rožce rada nabiraš In Volnica je prov cort Selene z nasmehom - zelo pozitivna! Tooo punce, ostajamo prepričljivo v vodstvu (fantje nimajo za burek v tej temi ) SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ma bluzim pa tko skoz...no fantje kje ste Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ups... moj neptunček v 3 . bajtici pa še v strelčku HAA, a tut ti..generacija, nikej, heee .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ja, Kristalka, ko sem vidla tvoj fejspeinting je bla prva stvar k mi je pršla na misel Kiss... o, tnx Selene.......ful pozitivne energije...kr žari...luštna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Selene - kolk si mi všeč Janja... vidim, da si ena vitka in visoka punca, ampak vse tako nekam od daleč fotkano... jaz bi obrazek, učke... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 SELENA, MAU SI PODOBNA, Naki..NA HITRO.... Janja, očke, jaaa..potem boš odkrita .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 kRiSTALKA, ENO PUNCO SM NAJDU NEKJE NA NATU...pa menim,da je teb podobna, kaj ti meniš?PREDEN GREŠ NA MORJe, KRISS...POVEJ MI TOLE, ČE SM KAJ ZADEU..PODOBO... Si, ampak naša Kristalka je lepša, saj jo poznaš v živo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Si, ampak naša Kristalka je lepša, saj jo poznaš v živo hehe že tri dni probam to povedat pa mi ne rata... točn tko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts