Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 sstane, lepo si napisal hja, ne vem, no....sama težko rečem...verjetno drugi bolj opazite podobnost, mislim, pa da nisi, poki, slabo izbral Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 uau selene you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 hja, ne vem, no....sama težko rečem...verjetno drugi bolj opazite podobnost, mislim, pa da nisi, poki, slabo izbral Seveda z majhno napako... ne moreš lepe z manj mal lepo primerjat neglede na podobnost.... noway... zicer čist druga po horoskopu, look mal spominja ja ampak, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Jaz in NooKie alias Mersault, včeraj, na starem mostu v Mariboru, po ognjemetu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 NooKie alias Mersault v Irish pubu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 V začetku oktobra bo dvanajst! BTW, full sta si podobna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 uaaa kaj sta pa pila Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 hehe, s chikom, upam da se je Ninu zaletelo, ko te je zagledal, mersolt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 hehe, s chikom, upam da se je Ninu zaletelo, ko te je zagledal, mersolt. manj kt en dan razlike v horoskopu, in res na videz sva si mal podobna, sam.... bodimo pošteni Dan in noč, hehe, luna v škorpijonu ja pa asc vse ostalo pa sva glih hehe, kar me mal straši.... as close as i can get, seeing myself like that... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 čiste fotke, jasam tisti čikos˝je kot,da bi measuralt dobu na gobec kaj, heeee..seveda dim nardi svoje...sta kot brata al pa dobra atmosfera dvojčkov .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Raček...daj kaj pojej...nekam suh si... Konstruktivna kritika...nisem hotela nič slabega... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Majica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 O Contesa! (*glih prejle sem razmisljala, kje pa je kaj Contesa, te par dni nisem vidla) - dosezek tole, lustna fotka, se imata radi s frendico, vidim. (*1. fotka) p.s. O, tale pa je spet malo drugacna, kaksna lepa modra oblekica, Contesa, pa spet si cist drugacna - a mas cop al kaj - ne verjamem, da si se TOLK postrigla?!Ves kaj opazim - kok je velika tvoja frendica, ker ze ti si med zelo visokimi, po mojem imas vsaj 178, ce ne 180 - tale pa se vec? Lustne fotke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Contesca...dobr izgledaš...še če bi šotor oblekla... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ja, Marsa, ona je pa 181cm, včasih zgledava čisto enako visoki, včasih pa se ta cm opazi! Daj se povej kolk mas st.noge (da vidimo ce res zivis na veliki nogi ).Resno sprasujem...me firbec matra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 ... nekam si spremenjena......, Contesa... kot bi bila zaljubljena... ;>) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Kroko, za svojo višino nimam prav velike noge, samo 39! Adijo fetis Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Kroko, a te vzburjajo ženski podplati-format plavuti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ma ne...sala je bila...ocitno nerazumljena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2004 Pa imas res 'majhno' (za svojo visino)...Moje frendice imajo v glavnem manjso stevilko kot jaz, pa so v glavnem moje velikosti ali malo manjse, nekatere pa imajo hecno -kljub temu da so precej manjse- precej vecjo stevilko noge (npr. frendica, ki je kakiih 165, ima vsaj 40, ce ne 41 cifro).Jaz imam 'povprecno' a vendarle ne cisto po 'iusu' - tezko dobim (tam nekje 38.5). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Saj sem se tudi jaz šalila :o|o: Jaz pa imam 178 cm in nogo 40(eno ) od kar sem imela niti 12 let Pa sem se pritožila mami- češ zakaj imam tako veliko nogo, pa mi je rekla: si visoka in še višja boš, ne moreš imeti spodaj zgolj dva koleščka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Pred odhodom domov-danes zelo iskrene slike, Contes .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Razmerja imava pa s conti skoraj isto...glede na višino...jaz sem bolj pritlehna in iščem na otroškem oddelku...35-36 majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Majica, ti imaš pa res dva koleščka Imaš majhno nogico, tako mandarinsko, na Kitajskem so pohabljali dekleta, da bi imele take mičkene aristokratske nožice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ja...vem...to moj obožuje... mejhne nogice... loh bi si privoščila in nosila špičake...zdaj imam najmanjšo nogo v familiji...že Šmuka me je dohitela... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts