Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Dobr si se naigral... :palec: všeč mi je tole...mal drgačne pozicije...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Bu - imas konj. Plutona - ali na asc ali pa na luno, kot se spomnim... to je najbrz tole... :palec:

Ne, nisem (se)...

Ampak itak - meni sonce deluje in pobarvala sem se na orange (na teh fotkah oz. pred tem - PRED morjem - potem pa sonce naredi, da sem skor blond)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmmm, ceden fant...

malo pa me na Bobnarja celo spominja, si mors mislit? xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

si še boljš@ cela :palec:

Ja, cedna cedna... Itak, nikoli nismo rekli, da ni. x:Xx :vio: x;)x :palec:

Picasso

Ne zezam. Res sem dobila ven tole podobnost... :)

Picasso

O, kake lepe fotkice x8Dx :palec:

Aira itak s svojo čutnostjo pali :palec:

Conteso tako ali tako hvalim že čist preveč (mislim, halooo, pa kolk si stara??... kolk ti dobr zgledaš x:px x;)x )

Marsa, veš, da ti res sede tale blond barva (pa kake lepe natelovadene rokce maš - jaz opazim vse živo, you know x;)x )

Poko - tvoja barva las mi je zelo všeč ... in si prav čedna punca xflirtx (tvoj bratec ima zelo lepe oči)

kakšen lep forum tole :palec:

Guest sanjalica

Tam ko je meni Marsa :palec: :palec: :palec: ... tam izraža ona neko "nezadovoljstvo" s svojim noskom...

Kdo pa gleda nos ko imaš roke, ramena, vrat, brado, čelo, lase, pozo..... vse to... ti se pa zapičiš v eno pikico...

Baba ko baba... x:px x^x x;)x

Meni si 100 % lepša na tej fotki, ko na tisti ... ko si si sebi všeč kot ribja....

Verjetno "krive" tople barve....

Budala1... ti pa presenečaš. Sploh ne zgledaš tko zakomplicirana kot si... v postih :D :D :D

Brat pa je - prva liga.

:palec: :palec:

Čeprav (sedaj razmišljam na glas) nekje zapisano da je brat 14 let mlajši od Budalce, torej...če jih ima on 18-20..., bi jih Budalca morala šteti 34...

Pa sem vedno mislila, da je neko mlado bitjece to, staro okrog 20 let ....

In moram še malce poštudirati to "bockanje" med Bobnarjem in Budalco..... :inocent: :inocent: :vio:

pri ruševinah..... x8Dx

Contesa... zdaj sem se spomnila, na koga me spominjas na parih fotkah... hmm, kako ji je ze ime... ??

Bunuelov film - Mracni predmet pozelenja... (1. bejba - 2 igrata isti lik) - sicer pa mislim da je zenska (bila?) porocena z Jeanom Michellom Jareom.

Picasso

Marsa x!x :palec: (za tale filmček se je aakhut trudil, da mi ga dobi, pa sem potem dobila en cedejček z jako fino muzko, ker tegale ni mogu dol dobit)...ampak - ravno tole, no!!!! Sem pa pri enih fotkah mal pomislila tudi na Romy Schneider (al kako se že to napiše)... x;)x

Sanjalica... x:Ix xcivx x:Xx :8): (saj, tam kjer sem off, sem pa kul, a ne? x;)x)...

Mateja - x:Xx :vio: - hehe, ja, recimo, kao... - ker ves, da hodim na fitnes - ampak lani pa nisem hodila... x;)x

Je pa res, da je PO morju - FUL plavam, po eno uro sem v vodi, plavam dlje od 500m (ko se kao sploh ne sme, sam jaz shizim - tu sem riba zelo)...

Ampak res hecno... to fotko imam eno leto, tud pomislila nisem, da bi jo fliknila gor... kao mimo cisto...

Ko smo pa ze tako domaci, pa otvoritev novih fotk (teme - 2), pa sem rekla, ajde...

zdaj pa glih ta je dbest... :8):

No, ja, saj ce mi ne bi bila niti niti... je ne bi shranila... x;)x x:Xx :8):

(vsec mi je bila svetloba in 'linije' na tej fotki). :8): x:Xx

... x;)x

Picasso

Zoprno.. xrolleyesx :xx!:

zdajle se mučim že eno uro...da bi poskenirala diase...ma scaner tut to nastavitev...pa ne dela... :xx!:

pa tolk ene dobre fotke sem našla...

ostalih fotk sem pa že včeraj dovolj gor dala...madona, saj sem dve strani napolnila s fotkami... x:Ix

Eh, moram tole še mal naštudirat...

astra

Per aspera ad astra

pri ruševinah..... x8Dx

Contesa... zdaj sem se spomnila, na koga me spominjas na parih fotkah... hmm, kako ji je ze ime... ??

Bunuelov film - Mracni predmet pozelenja... (1. bejba - 2 igrata isti lik) - sicer pa mislim da je zenska (bila?) porocena z Jeanom Michellom Jareom.

Catherine Denevue. xrolleyesx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

pri ruševinah..... x8Dx

ne, ne... hmm? Ehh... khmm... pishuka, CE MI GRE PA KAJ NA ZIVCE!!!

Je pa to, da fejkne moj spomin... ker tle sem pa dasa... najvecje brezveznarije se spomnim in...

ma, se bom spomnila x!x :vragec:

Picasso

pri ruševinah..... x8Dx

ne, ne... hmm? Ehh... khmm... pishuka, CE MI GRE PA KAJ NA ZIVCE!!!

Je pa to, da fejkne moj spomin... ker tle sem pa dasa... najvecje brezveznarije se spomnim in...

ma, se bom spomnila x!x :vragec:

Skoraj bi upal staviti, da je imela glavno vlogo v filmu Mračni predmet poželenja C. Denevue. xrolleyesx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ne, sta dve bejbi... Jooj...

Ena je 'spanska' bolj, manjsa, temperamentnejsa in druga 'francoska' bolj... damska, bolj umirjena (tale 'moja'... hmm... oz. 'Contesina').

Ma!!! :mad2:

Nosko - C. Deneuve je pa igrala res v Bunuelovem filmu, vendar - la belle de jour (Lepotica dneva)... Tudi mega. :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...