Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 sj noge so tut dedne... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 hehe pa ej šmuka ma like 11 let al kolk že... to ni normalno... kaj si dala nogice prekuhat pa so se skrčile? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Nino, še zmeri 9... ja dedne...mama (dotična) je nosila size 35...mam zgleda po njej... kar jez obujem edino, če je širok model... kaj češ...ne živim na veliki nogi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Poznam tipa, ki ima nogo 52 :o|o: , ubožec, prišel skoraj na kant, ker rabi čevlje po meri In...treba 2 kravi in pol hoste za cokle narest... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Poznam tipa, ki ima nogo 52 :ubožec, prišel skoraj na kant, ker rabi čevlje po meri ..zato pa ne zaklepa več vrat od stanovanja, samo čevlje pusti zunaj tile posebneži gredo lahko v fabrko po naročilu si delat čevlje; a ni to znano? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 (popravljeno) tole je pa ena mojih zadnjih posnetih...iz grčije, še ne 1 teden nazaj Popravljeno 11. julij 2004 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 cosma na tej fotki si pa čist neki druzga..........ful doterana star čebelji pregovor pravi ..........volk dlako menja čudi pa ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 kdaj si me pa prej videl? Saj v bistvu izgledam tu kot vsaki dan....samo sončni zahod je v ozadju, pa se ti zdi... glede moje dlake in čudi pa kaj si mislil Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Cosma, Me spominjaš na uno našo igralko... (pismo, se ne spomnim zdaj imena) V glavnem, vsi ste luštni tukaj! Poredko uletim v to temo in ne komentiram vsakokrat. Ampak vedno, ko vidim te lepe fotke, dobim komplekse - zato pa bolj poredko pridem pogledat. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Cosma, žariš v tej svetlobi Contesa, res bi bil že čas, da se spoznava luškana bejbika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Cosmica...kar siješ... pa ni od zahoda...ne ne... Tamara...ah dej no dej...kolikor se te spomnim, si luštkana navihana bejbika... z jamicami...a ne de?... Kera od nas pa izgleda kot kontesa... Na...za tolažbo...lej te podočnjake... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ja...a ne? Same oči so me...in pol še podoči...veliki, črni... Contesca...vedno tko gledam...na širok...potem pa zgleda, kot da sm vsa prestrašena...k so me same majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Dopustniška Cosmica In prav posebna fotka majice, mi je prav všeč, no.......zlo fajna fotka, mal žalostne učke, pa vseen........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Madonca, kaj ste dobre babnice funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 uaaa kaj sta pa pila Jaz bambus, pa prej nekaj pirov, on pa tudi, verjetno ... Raček...daj kaj pojej...nekam suh si... Konstruktivna kritika...nisem hotela nič slabega... Kako, a res ? Imam celih 70 kg .... Debeli ... pred dvema letoma sem jih imel 64 .... sem bil v kopalkah kot kakšna shirana manekenka, kolki so mi na cajte "ven štrleli" ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 jao :xx!:BTW, v petek sem te videl ... v Studio caffe ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Kera od nas pa izgleda kot kontesa...Contesa jasno hehe, ampak tamle gor gledam majica... ti kar pašejo veliki učki... celo dobr zgleda heya... no se boš že potolažila, pol pa ne bo več tolk lepo... bo pa vsaj nasmešek... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Kera od nas pa izgleda kot kontesa... Mislim..., da nobena od nas nima osebnega trenerja za postavo; mislim, da nas je večina kar nekaj let (desetletij) starejših od Contese.... - pa roko na - kje je Cosma "slabša" kot Contesa???? Cosma...sem , ne vem odkod mi predstava, da si ognjeno oranžna.... :) Ti pa ... blondinka ; luštna blondinka.... Pa da ne bo izzvenelo, da Contesa ni luštna punca. Je..., definitivno. Samo...presoja posameznika pa je, če je ona "najbolj" luštna... Sicer pa so to samo fotke. Obrazna mimika ujeta v trenutek. Eni fotogenični, drugi manj...., v bistvu pa je tisto važno, kar izžarevaš... v reallajfu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ah...sanjalca...moj dolg jezik ni mislil tega... smo ženske...jasno...vsaka od nas je lepa... sam ene so pa zavidljive...z vsem vred...mah ja no...saj veš, no... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Bolj ko gledam vaše fotke, bolj sm odločena, da jest svojih ne bom objavljala. Bi pokvarila povprečje, k ste vsi tko fejst. Pa same suhice. Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Majica ; daj no... kritično poglej svojo fotko... in Contesino... Poteze obraza so pri obeh pravilne, ti si s frizuro poudarila lepoto svojih oči, lok obrvi (Contesa ima tu... - ), tvoje roke (bicepsi) so nežni, ženski...njeni so nabildani... Tk da...... Majica, stopi pred ogledalo in naj lubčka ogledalu, ker ti kaže tk fajno sliko Je pa res - sem obsedela pred Contesino fotko - da je babnica za pogledat... taka čist manekenski tip dekleta. (s tem, da imajo moški raje gospodinjo in mamico in prasičko in manekenko v eni osebi... in to v domači bajti ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Sanjalca...dej nehi...no... Raček...a si visok... moj ima za svojih 178 cm nekaj čez 80 kg... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Cosma, a tak je grški sijaj ? Majica, ej, obe sta lepi punci! P.S.Pa Raček in NooKie, gotovo bodo kake bejbe uč vrgle tudi nanju! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 pišuka, punce.....ostajam brez teksta....ena lepša od druge no, pa lepo da sta se rachek &co tud mal pofotkala tle ....ste fantje (na splošno) čist v zaostanku you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 (s tem, da imajo moški raje gospodinjo in mamico in prasičko in manekenko v eni osebi... in to v domači bajti ) Raček...a si visok... moj ima za svojih 178 cm nekaj čez 80 kg...Jaz pa 185 cm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts