majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 še pobarval smo ga... Ma, ne mene :xx!: Micka Aja...k na pol berem... A Mickeni...a smo ga videl? Se nč ne spomnm... :eek:spomnm se pa Amsterdama iz zraka...pa puščice Mickove...http://smileys.smileycentral.com/cat/29/29_4_70.gif tole sm pa jez... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Oooooo sanci turtle......ups....sanci cat.......luštkana ....ta lnf je zgleda magnet za fajn bejbe. You betcha, mislim da morem podaljšat svoje članstvo za nedoločen čas hehe lej tole, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Uf...a ni tvoj ITT mal prenizek... Vsaj 75 do 80 kg bi bilo pa zate kul...ne? Glede na dokument tukaj, sem nekje čisto vredu. Čeprav, bi naj bila za to različna merila, tukaj je spodnja meja normalne prehranjenosti 18.5, ponekod pa 20 . Sicer pa, če se je iz oplojenega jajčeca razvil 70kg težki, 185 cm visoki 28letnik, potem mora biti v genki zasnovi zapisano, kako je bilo treba do tega priti. In potem telo verjetno tudi ve, kakšna je moja idealna telesna teža, brez da bi mu jaz "pomagal", ker če podvojim dnevni vnos hrane, ni spremembe (verjetno pa bo pomagalo dvigovanje uteži. ). In vedno bolj, ko berem naprmer Kolarjeve tekste o Naravnem zdravju, naravni idealni teži in gledam sebe, ko sem zdi, da sem že celo večnost na surovem sadju in zelenjavi (če odštejemo posamezne izpade z pivom, čokoladnimi napolitankami in sirom :xx!: ) in je moja več kot enoletna kronična utrujenost lepo izginila, si mislim, da bemu, ovi že ve, kaj piše .... Bom zaupal telesu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 A Mickeni...a smo ga videl? Se nč ne spomnm...No, sm vedu, da nima smisla fotke gor dat......me nihče niti ne opazi, kaj šele, da si me bi zapomnil..... ........... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 me nihče niti ne opazi, kaj šele, da si me bi zapomnilJah, pač nisi lep ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Uf...bom dala svojga na dieto... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 me nihče niti ne opazi, kaj šele, da si me bi zapomnilJah, pač nisi lep ... ...sm pa navihan, pa pameten, pa zanimiv, pa smotan, pa šarmanten, pa galanten, pa nežn, pa pozoren, pa..... Pa nečimrn mal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Sanci - Lustna punca, kaj si ze rekla, da si? Bik, rak nekaj takega... Mick pa spet sam naklada... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 pišuka mick , vsaj tolk zdrži in pusti fotko gor za najmanj en dan, no....saj si je sploh nismo mogli ogledat, ko je pa (očitno) hitro zginla...tako hitro, da še vemo ne, da je sploh bila.....pol pa jokaš, da te na opazimo :o <_< you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mick pa spet sam naklada... vauuu Marsa... , za tvojo izjavo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Glede na dokument tukaj, sem nekje čisto vredu. Čeprav, bi naj bila za to različna merila, tukaj je spodnja meja normalne prehranjenosti 18.5, ponekod pa 20 .Sem sla izracunat, mam rada teste, mi pride 19. To je po mojem glih prav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Vauuu Marsa......za tvojo izjavo Se kar strinjam nekak, no. Sam lubčka pa ti ne dam. Sanjalic, kje je tvoj fotk? Amis, sej bo, se učim zdej glih z digitalcem, pa morm enih 500 fotk nardit ....da bo te ena vredi za vas, ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ...sm pa navihan, pa pameten, pa zanimiv, pa smotan, pa šarmanten, pa galanten, pa nežn, pa pozoren, pa..... Pa nečimrn mal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Uf...bom dala svojga na dieto... Me prav zanimajo rezultati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Vauuu Marsa......za tvojo izjavo A tole, da imam maso 19? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 kdaj si me pa prej videl? Saj v bistvu izgledam tu kot vsaki dan....samo sončni zahod je v ozadju, pa se ti zdi... glede moje dlake in čudi pa kaj si mislil nč groznga mislu......................itak si super........... sam na tej drugi fotki si pa bl pa še bl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 tole je pa ena mojih zadnjih posnetih...iz grčije Zelo Grški je tudi obraz, Cosma zlo sočna slika, že romantična ..........volk dlako menja čudi pa ne ...Obrazna mimika ujeta v trenutek. .mlada dama Sanci _muci..imaš obrazne poteze pevke C.Dion.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Cosma, Me spominjaš na uno našo igralko... (pismo, se ne spomnim zdaj imena) Mlado Zupancicevo? Majica ma cisto pravilne poteze in lepe ucke, samo nekaj zalostna je na tisti fotki?Sanci ma pa res mogoce poteze C.Dion...Luskano Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 To, bejbe (in fanta) Kwa ste simpa, vsi po vrsti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Sorry Dude, wasn't me. Pol ti je pa nekdo zelo podoben ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 [ Zelo Grški je tudi obraz, Cosma zlo sočna slika, že romantična Zanimiv opis...ker sama verjamem, da sem bila v enem izmed prejšnjih življenj grkinja...vse povezano s tem je meni blizu in **samo moje** Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 in kdaj bo fotka Bobnarja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ker sama verjamem, da sem bila v enem izmed prejšnjih življenj grkinja...vse povezano s tem je meni blizu in *samo moje* no vidš... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Za 1 budalo v celem.....upam, da bo tole zadostilo željam... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Bemti si dobra bejba ! Saj ni čudno, da te je "palačinkopek" hotel tudi po desetletju vajeniške dobe poročiti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts