Mick 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Sam na videz......poznam tud ljubljanske preiskovalne sodnike. Smo skup hodli na izobraževanja, pa seminarje...npr. na Bled. Sam ne okol pravit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Zamesal si.nikol nism rekla, da je fotr! mozno, pa da poznas koga drugega od nasih ja letim v lj...lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Aha. Ja, očitno. Ok. Uživaj V močvirju. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma, a tak je grški sijaj ? samo za Pika grški sijaj O, hvala, čeprav vem, da je sijal na marsikaterem moškemu ekranu... ... in se je zameglil marsikateri ženski monitor! Oh, ti prečudoviti ponedeljki! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ...pa nečimrn :xx!: Ne neči-mrn, ampak Micko-mrn! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mrn-jau Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 oooo...1Budala....lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 to pa je ena moja...od sobote z motozbora.... (samo neko čudno faco mam na tej sliki.... :o|o: ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 budala, jaz nič več ne razumempa saj mi verjetno tud ni treba ta simpatična bejba si ti, al kaj? ... kristalkica - kul, kot vedno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 buda, kris you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 That's what i call a Blonde grrrrr levinja na plaži stoji... preko svoje rame gleda moške kot smeti ja ja tak pač je .... Seveda druga je pa dvojčica This K®iss, This K®iss.... hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Buda, presenečaš pozitivno, taka nevarna slikca Kristalka, srčkana kot vedno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 kRISS,pa a ti res vse obvladaš Že Cosma, to še ni neč,jh ratuje vedno več .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ampak res gledam tole fotko naše buene, je ena popolnost gor, pravilne oblike in to, včasih tega nisi mela? hm pismu morem priznat tem devičkam znajo delat na sebi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 to pa je ena moja...od sobote z motozbora.... (samo neko čudno faco mam na tej sliki.... :o|o: )Kristalka...kje si bla na moto zboru....jest tud bla na moto zboru. Sicer ne z motorjem, pac pa z mojim malckom v vozicku Je pa ati zagrizen motorist. Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Si, kot nov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Lušni obe ja 2 tipa lepote . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ma super ste Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Speaking of super, kje je naša mala zvezdica aira? se slikaš predvidevam nekaj za nas lunatke... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 No to sem pa jaz My Webpage My Webpage My Webpage Bundesliga frizura... Aja prižgite si zvočnike ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Volk dobra bradica... kje si pa Carrero 911 staknu mmm hejejej kak izbor tangic... :xx!: morem rečt bom vseen počakal na airino fotko preden bom dajal komplimente gor.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 No to sem pa jaz My Webpage/QUOTE]aja..! pa dej si najt kaksno babo no, da nous tkole...avto mas pa dobr, cudn da nubene ne najdes? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 groza...makeover rabs Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 No to sem pa jaz A mam kej šans??? Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts