Sončna Vila 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 hmmm pol ste pa kar družinca za v reklamo, če ste vsi tolk luštni Eh... vedno pravim... najvažneje je, da se učki svetijo in vse drugo pride s tem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sončna, ti pa ne šparaš s komplimeti Contesa, sem Ljubljančanka, sam sem zdej ene 4 leta na gorenjskem koncu. Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Sem ugotovila, da od kar mam otroke, me ni skor na nobeni fotki. Edin mogoče tko slučajno....Sem najdla nekaj, ko sem s tavečjo na slikci...tamali pa hmal po tej slikci prijokal na svet Sam zdej še vprašanje, če mi jo bo ratal gor prpopat......No pa tko al tko.....jo lohk pol še dol vzamem... No u glavnem...tole je sam za vajo...dons je,....jutr jo mogoče že ne bo več... a si rak in kozorog? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Leilania, full se mi zdiš znana? A si Ljubljančanka?ti to vsakemu ki prpopa fotko gor tule... hehe skor prsegu bi da ma prav.... k je bla Leilania na torticah tko da recimo da je dokaj blizu doma.... bobnar bobnar, kaj se vtikaš tja kamor te ne boli... (škorpijonke)... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Sem ugotovila, da od kar mam otroke, me ni skor na nobeni fotki. Edin mogoče tko slučajno....Sem najdla nekaj, ko sem s tavečjo na slikci...tamali pa hmal po tej slikci prijokal na svet Sam zdej še vprašanje, če mi jo bo ratal gor prpopat......No pa tko al tko.....jo lohk pol še dol vzamem... No u glavnem...tole je sam za vajo...dons je,....jutr jo mogoče že ne bo več... sploh mi nis bla prevec usec ko sem 1 vidu tvojo sliko... zdele pa bolj ko gledam bolj si mi vsec kr tko mal si v zraku ... mal nad luftom in smehljas se v sebi ... a? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 da pokažem mal bojnega duha takoj fotko gor ko sem jih par dobil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Super El Nino , eno vprašanje....ali imaš ti svojega fotografa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Super El Nino , eno vprašanje....ali imaš ti svojega fotografa ehja saj poznaš mene sem mal bolj nobel pa sem si umislil fotografinjo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pametno... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Rabim mal pomoči...da mi poveste kako naj pripopam slikco gor...da se še jaz pokažem Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hm najprej a maš slikco pomanjšano? no če jo maš sam poiščeš spodaj nad objavi komentar maš gumbek Browse, klikneš na tega poiščes svojo slikco na svojem disku in objaviš, v kolikor je prevelika bodo navodila sledila kasneje Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 uuuau Nino- čupca :palec: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 uuuau Nino- čupca :palec: skor kt tvoja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Nino, lepa fotka, pa tudi na avatarju si cool! ja končno ena fotka kjer sem tisto kar vsaj mislim da sem hehe končno en prijazen nasmešek.... hehe treba pohvalit fotografinjo več kot očitno ji je uspelo ulovit ... hm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 a si rak in kozorog? Zakaj rak in kozorog? Ribica sem Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Nino, lepa fotka, pa tudi na avatarju si cool! Se pridružujem.... LeilaniA...v resnici še bolj bejbasta in luštkana... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 COSMA, sem vidla tvojo sliko..matr...si te nisem predstavljala tako, sam pa noro-dobr zgledaš... hvala za kompliment, sem kar pomirjena ker vem da imaš fanta pismo, pa se res tako sliši, kot da bi bla mahnjena na ženskice .... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 LeilaniA...v resnici še bolj bejbasta in luštkana... potrjeno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Majica, hvala Žaža, tele ženskice v živo izgledajo še 100% bolje(vsaj tiste, katere sem videla)...pa tud jaz nisem hotla preveč pokazat svojga navdušenja, da si ne bi kdo mislil Kar se pa moških tiče...Stane se mi zdi na sliki kar podoben samemu sebi, sploh na teli ikoni, ki jo ima sedaj , Nino je živo še boljši, zgleda taka nežna dušica , Pikota se pa na slikah tko ne vid dobr, ker se sam po snegu valja ..drugih pa (še)nisem videla....Tko..pa sem še jaz povedala svoje Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Sam zdej še vprašanje, če mi jo bo ratal gor prpopat......No pa tko al tko.....jo lohk pol še dol vzamem... Super. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 kul fotka El Nino Pa rachek tud ni slab.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Leilania, se strinjam z ostalimi v živo seveda še veliko bolj simpatična in luštna bejbika. Dete je pa cort, cort...kot bonbonček. Nino itaq, zori, vsakič boljši Žaža hmmmm kaj pa vem....a veš nikoli se ne ve....vse kar ti lahko podarim je le ljubezen Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 O, LeilaniA! Fino ko si dala, meni se tudi znana zdis. Tamala je tud lustna... uchki... 'Moras' glednit v Fotke (1) - tam smo vsi zivi, saj je link na prvih straneh teme Fotke 2. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Žaža hmmmm kaj pa vem....a veš nikoli se ne ve....vse kar ti lahko podarim je le ljubezen <_< Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Pa rachek tud ni slab.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts