Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Saj vem, Surya, ce znam brat med vrsticami, potem vidim tudi ocitno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ste mal zajadral od teme..... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 se zgodi... DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 itak... ups... hi hi hi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 povej, kaj drugega si mislil? Ja saj sem napisal, splošno otročjost ... ko si vedno otročji ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, to...ja, to pa ni ok, če je nekdo skos otročji..se ne da z njim/njo resno pogovarjat :o|o: DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Sure. V bistvu so že njihove teme "bolj take" .... počutim se čudno v tem svetu ... še dobro, da imam LNF! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Tole je pa fotka z eno redkih fajn oseb na Siddhartinem forumu. Slučajno sem slikan z njo in kar ponosen sem, da imam to sliko. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Lušna fotka, samo nekam nejasna! Kaj si pa delal z njo? Napisal sem, da sem čist po slučaju slikan z njo. Na pokoncertni zabavi sva se pač usedla skupaj in nekdo naju je slikal. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 zanimivo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ful luištna in lepa fotka......kr pašeta skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Slikce so že skenirane, zdaj jih samo še pomanjšam, pa pripopam Kmalu... Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ful luištna in lepa fotka......kr pašeta skupaj Ej, hvala! Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 uuuau Nino- čupca :palec: skor kt tvoja moja je že malo daljša... ne vem kaj se dogaja- zjutraj se zbudim in že čupa nekaj cm daljša (aja- maska iz mandljevega olja in nekih mineralov, fructisov balzam, umivanje las ne prepogosto!, maske iz olivnega olja in še in še... - to pa zato ker sem imela pred nekaj časa lase vse uničene od barvanja)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hm najprej a maš slikco pomanjšano? no če jo maš sam poiščeš spodaj nad objavi komentar maš gumbek Browse, klikneš na tega poiščes svojo slikco na svojem disku in objaviš, v kolikor je prevelika bodo navodila sledila kasneje Kakšna velikost je maksimum?Thanx! Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 no Chandra komi čakam da vidim tvoje slikce. dejmo, dejmo! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Saj bodo kmalu...sam ne vem na kolk jih naj pomanjšam... zato pa sprašujem za maksimalno velikost... Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 pa sej piše k daš komentar da je največja velikost v bytih 25600! no a bo?ful nestrpno pričakujem! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 aiwa....več je: Svoji objavi lahko prilozis datoteko (sliko, glasbo, filmcek...)Najvecja velikost datoteke (v bytih): 51200 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ful luištna in lepa fotka......kr pašeta skupaj Ej, hvala! Če je pa res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Evo mene končno... http://users.volja.net/hippyboy/Sandra/Sandra%203x75.jpg Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ps še jaz.... http://users.volja.net/hippyboy/Sandra/Sandra%204x75.jpg Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hude fotke.... uuu, maš ful dolge lase.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 pa še... http://users.volja.net/hippyboy/Sandra/Sandra%202x75.jpg Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts