Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

(da ne omenim kaj vse zvem tam  x;)x  x:Dx  ).

To je pa res! Jaz sem pri frizerki ponavadi ene 3 ure....ja.... x:o)x

In zvem popolnoma vse! O strankah, o tem kaj je jedla, kaj je delala, kdo je s kom in kdo je koga x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

To je pa res! Jaz sem pri frizerki ponavadi ene 3 ure....ja.... x:o)x

In zvem popolnoma vse! O strankah, o tem kaj je jedla, kaj je delala, kdo je s kom in kdo je koga x:o)x

Katastrofa...meni je vedno razlagala katera je noseca s kom (o vseh mogocih, kot da sem jaz imel kaj zraven :eek: :vio: ), pa podobne zadeve. Kot da me to sploh zanima... xrolleyesx

Je postalo nevzdrzno...je bilo najenostavneje zamenjat frizerja :palec: x;)x

Ce se bo tu ponovila zgodba, pa nabavim masinco...v bistu bi moral to ze narediti ....

Ja masinca je dobra investicija! Pri nas doma se je fotr tut kar s tistim bril...pa je blo fajn...DOKLER se ni odlocil, da bo imel dolge lase xrolleyesx x:Dx In zdej hod k frizerju, da mu spicke strize...cesat se itak ne zna najbols, ker se zadnjih 20 let ni...groza no xrolleyesx x:Dx So cakali, da mene puberteta mine, zdaj pa cakamo, da njega x:Dx x:Dx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Evo mene, pri frendici...  :8):

:D tkole glede na barve zgledaš kt ena rožica sredi trave :D jaja blondinke so spet moderne... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kar se las tiče sem kot Samson.

Tudi maniakalno jih negujem xflirtx

Vsakič, ko je Luna prava in grem porezat špičke, imam pri frizerju gorjačo v roki. Za vsak primer. Ker frizerji-bolj ko jih prepričuješ, da ljubiš dolge lase in naj ostrižejo 1 cm- bolj bi radi strigli in ostrigli :xx!: :O: :C:

Bil podobnega mislenja...pa sem se pred 11 leti pobril na nulo (v bistvu je slo za stavo) in od takrat sem vsake tri tedne pri frizerju (da ne omenim kaj vse zvem tam
x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Kar se las tiče sem kot Samson.

Tudi maniakalno jih negujem  xflirtx

Vsakič, ko je Luna prava in grem porezat špičke, imam pri frizerju gorjačo v roki. Za vsak primer. Ker frizerji-bolj ko jih prepričuješ, da ljubiš dolge lase in naj ostrižejo 1 cm- bolj bi radi strigli in ostrigli :xx!:  :O:  :C:

Imam frizerko, ki reže le kar je nujno :palec: :2src: Sicer pa če bi se hotela postričt, me nikakor ne bi hotela ona x^x

Imam frizerko, ki reže le kar je nujno :palec:  :2src: Sicer pa če bi se hotela postričt, me nikakor ne bi hotela ona x^x

:2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz pa imam rada čupco za božat in se igrat z laski :D - po duši romantik pač...

tehtnice :palec: :palec: xnckrivx hm mrbit pa ;)

heeej, thanx vsem za komentarcke. x:Xx :vio:

Contesa, super, me veseli, da ti je vsec, ja res je, blago receno, prelivajoca. x:o)x (to se jaz tako barvam znalsko.. :D)

Moja mama me je tudi ze videla in nisem na piscanca. ;)

Gospa v trgovini pa je rekla, da sem taka kot soncek, to mi je bilo vsec, pa tule je tudi Chandra rekla, pa se Nino za na travnik sijat :D, no tamle na fotki sem pa v takem lepem okolju tudi. x:)x

Buena - kapo! x:Dx x8Dx x:px x;)x

Imam cop, potem pa se bolj okroglo zgleda vse skupaj.

Dolgi, kratki - jaz imam zdaj dolge. ;)

ce mi katera ne pase, Michelle? Crna mi ne prevec, no, mi ne, v bistvu, a se ta gre cisto skozi... :)

Jaz pa ko pridem k frizerju in recem, da se ze 25 let barvam, se cel frizerski saoln vame obrne. :D x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa ko pridem k frizerju in recem, da se ze 25 let barvam, se cel frizerski saoln vame obrne. :D x:px

Hehe očitno te ne poznajo, men se zdi že čist naravno da si ti pobarvana :D hehe oziroma tvoja naravna barva je umetna :D

sem rekla, da ko bom naredila eno največjih bedarij na svetu (ne povem katero :vragec: ), bom blond.... al pa jesensko listje, danes sem naravna temno rjavolaska, z naravnimi prameni.... x:px x;)x

Marsa, ja sonček :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...