Tamburin 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tamara, ful mlada zgledasPa saj sem napisala, da imam PERSEFONO v sebi. PERSEFONAPersefona je hkrati deklica boginja in gospodarica podzemlja. Kot arhetip v vas simbolizira lolito, ki se ji ne mudi odrasti in se rada vrača v svoj svet fantazije.Kaj ste prinesle s sabo?Ste bili mamina punčka? Zna vaša mati še vedno najbolje preceniti, kaj je dobro za njeno princesko? Tipična Persefona. Pri odrasli ženski njen element izžareva in kliče v smislu (po)skrbi zame. kot njena narava je osvežujoč tudi njen zunanji videz.Za ženske s prevladujočim Persefoninim elementom je namreč značilno, da so na pogled veliko mlajše kot v resnici.Notranje gonilo!Okostenele strukture niso po vaši meri. Prednost dajete ustvarjalnemu delu. Kadar stvar teče narobe, počakate, da vas reši usoda, kolegi ali vitez s srebrnim oklepom. To držo uporabljate tudi v odnosih, pri čemer je dobro to,da v moških avtomatično vzbudite zaščitniški instinkt.Kaj vas osrečuje?Večina žensk Persefon ima vsaj eno prijateljico, ki stoji veliko bolj na trdnih tleh kot ona sama. Izberite jo za predlogo in se učite njenih spretnosti. Vendar ohranite svoj mladostni žar, ki vam odlično pristaja. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 čeprav je o primorkah res, kar sem že prej omenu Nič ne vem o tem. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tamara ti si primorka, dej mal pod omakce pokukaj je eno vprašanje zate http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A res? Grem prec pokukat. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A res? Grem prec pokukat.Previdnoooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tamara, skoraj sigurno jo poznam..pa ne vem, ce lahko napisem njeno ime?( ima dva fantka ? ) ...zelo zanimivo...skoraj neverjetno...jaz sem namrec iz MS.. ...kako "mala" je Slovenija... Lp Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tipka, ni nič čudno, da jo poznaš, ker je "svetski čovjek". Celo na TV je bila parkrat. Sicer pa sem ti že na OS napisala. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 TV - Star; http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 pišuka tamara, gledam fotko, pa sem mislila: ta velika in tamala-hči ...pol pa berem komentarje, pa mi začne počasi kapljat, da si eno od dveh deklic ti you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Primorke so vedno ble fajn (mam tu sestrično tam); sam nedostopne za fante ponavad morem pripomnit da so itak primorke fajn in zaenkrat zgleda so mi ble še najbolj dostopne mrbit za primorske fante gre to drgač anyway morem it spet kaj na primorsko.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 tamara ful sta luškane. dva cukrčka! iiiiiiiiiiiiiiiiii spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 pišuka tamara, gledam fotko, pa sem mislila: ta velika in tamala-hči ...pol pa berem komentarje, pa mi začne počasi kapljat, da si eno od dveh deklic ti No no, ta bi bila pa malo huda, da bi imela tako veliko hči! Sicer pa (za informacijo): imam 1 hči (10 let in pol) in 1 sina (6 let). Aiwa, hvala za kompliment. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 10 let in pol a ravno za mojga bratca hehe, ampak res kaki cukrčki... 50% cukr in 50% med hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 hi hi hi tamara, saj se ne gre za to, da bi imela tako veliko hčer, pač pa za to, da na prvi pogled deluješ kot ...kako naj rečem ( najstnica, smrklja, mladenka....-v tem slogu)... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ....jaz sem pa spet pri objavi od Amis pomislil, da bom videl kakšen detajl več , no upam, a bom še dolgo na LNF(ne nocoj) pa, da bom dočakal , ampak večen pa nisem :o|o: , Lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 No ja, hvala, Amis. Saj sem takoj vedela, kaj si mislila. Ampak kadar je preveč komplimentov na kupu, mi postane malo nerodno in potem se takole vlečem ven (češ, da ne štekam ), da malo ublažim zadevo pri sebi. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ok tamara, kaj čmo, včasih imam kasno paljenje borism .......sicer sem pa letos na dopustu ob opazovanju svojega znamenja v živo, ugotovila, da so škorpijoni zelo plašne in previdne živalice...tako da so še kakšne možnosti...sam počas, počas you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Tamara in **tamala** Tamara kako sta si podobni, prav prikupni, fletni damici, lahko rečeš, da sta sestrici . Chandra kaki lasje zelo luštna bejbika Trudi , ne smem preveč komentirat (ker tudi pujsa bere )..ne, ne saj se hecam ste zelo fletni vsi, kompletna familija ali kako bi vi to rekli, beštri. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Hvala Cosma Saj ko bo še kaj več fotk, objavim...Tamara Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 borism .......sicer sem pa letos na dopustu ob opazovanju svojega znamenja v živo, ugotovila, da so škorpijoni zelo plašne in previdne živalice...tako da so še kakšne možnosti...sam počas, počas Tole, da so škorpijoni zelo plašni ..."NE DRŽI" :xx!: , dober izgovor, ni kaj, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 borism .......sicer sem pa letos na dopustu ob opazovanju svojega znamenja v živo, ugotovila, da so škorpijoni zelo plašne in previdne živalice...tako da so še kakšne možnosti...sam počas, počas Ya dont say? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 kako da ne ...seveda so plašni x!x sem ga opazovala v živo. čisto počasi se je priplazil ob robu zidu, nato se je ustavil in čakal, potem je nardil še nekaj korakov naprej, pa spet čakal. nato se mu je na pot postavil predpražnik pred vrati in se je ustavil. pol je ugotovil, da lahko to s pridom nekak izkoristi in je svojo pot nadaljeval pod predpražnikom. v konkavnem vogalu se je spet ustavil in se nato odločil, da bo malo splezal na zid. potem pa je postopek hoje in čakanja ponavljal, dokler se na določeni višini, kjer se mu je iz meni neznanega vzroka zdelo ok, ni ustavil in tam ostal dva dni. potem je pa izginil (oziroma odšel, brez da bi bil opazovan)...no: po resničnem dogodku: žival škorpijon; opazovan na dopustu leta 2004 na nekem otoku v jadranu a sem dobro napisala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 čist možno.. mogoče se pa poznava vsaj na videz..takrat je blo kr velik dobrih tipov s čupo.. Čisto možno je da sva ga kje zasrala v kakšnem temnem kotičku K4. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 a sem dobro napisala zelo slikovito hehe pismu ja kar predstavljaj si da si 100x manjša od sebe, pa greš v boj s tako veliko osebo, moreš priznat da majo tile škorpijoni kar precej jajc... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts