Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

oooooo žaža :palec: ...ja, čisto ustrezen nick in mavrične barve, škoda k nisem tip x:)x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Žaža kakšen nežen deklič si...sem si te predstavljala nekaj visokega a la Janja x;)x ...zelo, zelo luštkano, simpatično, nežno...pa Aja tudi lušten kuža x:Xx

Piko, tej sliki se pa vidi, da je **lenarska** slika. Najbrž si se malce odpočil od tvojih tekanj v višino :palec: x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ŽAŽA

:palec:  :palec:  :palec:  xDDx  xDDx

The best fotkica, da o tebi ne izgubljam besed x:Ix  x:Ix  x:Xx  x:Ix ; jasno si super

samo kje ma pa spodnje hlačke, ki si jih obljubila :o|o: .....Aja, mislim  x:Ix  x:Ix

:palec:

x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx OHOJ, HVALA....SAJ SEM JO DALA, TJA K ŽIVALCAM.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Kaj ste komentirale punce ..rjav Piko....dodajam seksi...čutno ...zapeljiv.....najboljša Pikotova doslej.......

uau.....srečna tista, ki ga boža.... x:Ix

Žaža

enostavno beauty....lepotica....

:eek: xokx xloveyx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

oooooo žaža  :palec: ...ja, čisto ustrezen nick in mavrične barve, škoda k nisem tip  x:)x  x:o)x  x;)x

;) dobr da sem...

ampak ej sem mislil da maš tam kakih 25 let vsaj... ;) glede na fotko velik manj... ccc sakramenski internet

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

u madonca piko...ta fotka je pa res huda...lahko bi jo objavil pod temo grešne misli x:Dx x:Ix :inocent: x;)x

tamara :hepko: :flower:

pa aiwi za ikonco :palec: xokx xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...