Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tomažslo kakšna barva, pa papige Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tomaž funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ampak se tole sm hotla rect....chandra, huuuude fotke cb je vedno dobro, ampak tiste barve, prav zame...waw! laski pa tista modra zraven...so ko dobra vila anno 2004 Hvala, hvala Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Mateja...Selene...hvala.... Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 kake papigice o la la , model poleg papig pa itaq (btw zelo podoben nekomu) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 (btw zelo podoben nekomu)seveda podoben...meni Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ma ne..res si podoben enmu gospodu, ki ga poznam...počak, da zbrskam njegovo fotko, ker prvo sem mislila, da je kar on...na prvi pogled osupljiva podobnost. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 opa bato tomaž you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ma ne..res si podoben enmu gospodu, ki ga poznam...počak, da zbrskam njegovo fotko, ker prvo sem mislila, da je kar on...na prvi pogled osupljiva podobnost.aha ...polpa nisem jaz...ker nisem gospod Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ma dobro no, saj v resnici ga kličem drugače in ne gospod. Ti pošljem slikico, da boš videl, da sta si res podobna. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 oprostite prosim, ampak mogoče se motim, ta sončna očala in ta obraz a ni Tomaž kakor Al Pacino ta filmski videz mičkeno motijo prisotne papige...ki povzročijo rahlo ukrivljenost ramenskega obroča... umetniški vtis fatalnega moškega torej rahlo uničijo drugače lepe papige... Tomaž prav ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 oprostite prosim, ampak mogoče se motim, ta sončna očala in ta obraz a ni Tomaž kakor Al Pacino ta filmski videz mičkeno motijo prisotne papige...ki povzročijo rahlo ukrivljenost ramenskega obroča... umetniški vtis fatalnega moškega torej rahlo uničijo drugače lepe papige... Tomaž prav Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 mene spominja malce na andya garcio Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Joj......papige Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 zaza, žaža ples s psom Piko, slečen Tomaž ,kt igralec Al Pacino Tamaras .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Jaz pa ko pridem k frizerju in recem, da se ze 25 let barvam, se cel frizerski salon vame obrne. ja ,ker poveš tak naglas .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Tomaž ,kt igralec Al Pacino ampak res kot s kakega filma Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 saj jo ne bi dal gor, če bi nebila neka podobnost že z eno pred časom objavljeno slikco ...da malo osvežim Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ej te papige so velikanske , zakon Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Joj......papige Nataly, bistvo je bitje pod papigami Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ke mačoti, Piko, tomazslo! No, pa papige tudi! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 waw hude fotke tele..s papigam men pa noce prilepit Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 tomaž ! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 tomaž !Pa pa pa pa pa papige! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts