aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 PIKEC DOBRO JUTRO spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tomaz Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 o tinči! sem te mal pogrešala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tomaz kateri je tisti kimajoč smeško aha ga že mam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Wau, JanjaK! Sam... a ne bi bilo lažje, če bi Cyberček tebe nosil? Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pismo bejba si kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ma, tale pes, kaj je posrečen Janja - kolk si luštna funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Res je luštna Ampak mi nikakor ni jasno, kako si lahko tako velikega Cybra tako zlepa gor držala??? (Val. izgrala smeška - je zraven mene in gara tu ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 U kaka miška... u kaka mišikca aaaaa tisti kuža deluje kt en krznjen plašč Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja če pa ni blo navadnih stopnic, no jah kolko pa je težek, h0h .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Janja in Cyberček fletno Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 janjak in cyber ...težko je bit tip tle na lnf you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 k sm pa tole vidu......jo bom pa she raj cmokal 6666666666666 -ou....pa ne sam na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sem brez teksta v tej temi... sami tipoti in bejbe, da o Cyberčku sploh ne govorim ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 janjak in cyber ...težko je bit tip tle na lnf heja... niti ne ga ni boljšga kraja za bit tip... take fejst lunatke skačejo okrog pa to.... težko je bit bejba v taki konkurenci... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sploh se ne jemljemo za konkurentke, ampak uživamo v družbi simpatičnih deklet, no vsaj jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tvoj doggy je zakon! aaaaaaaaaaaa to je pa res najbolj simpaticna fotka tukaj sploh! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 janjak in cyber ...težko je bit tip tle na lnf ...pa še res je, ne smem preveč komentirati, ker Trudi natančno vse prebere FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tvoj doggy je zakon! aaaaaaaaaaaa to je pa res najbolj simpaticna fotka tukaj sploh! kaki dogi je pa fajn modni dodatek k naši manekenki ki pozira na tekočih stopnicah to je nekaj kar bi rad videl večkrat v nami... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 JanjoK sem si predstavljala kot eno nizko, luštno, toplo, črnolasko, seveda s kratkimi lasmi, mogoče malce...buckasto v "ritinem" predelu; potem pa vedno ko vidim fotko... me iztiri... (to je to nategovanje s pujso... :o|o: ) Pa še s takim bikcem v naročju.... Jauuu Trudi fotografira, to krhko žensko bitje pa nosi... kaj ko bi to težo razporedila???? Ajaaaaaaaaaa....on je v MonteCarlu nosil kufer iz igralnice.... , teža pa je bila na obeh straneh enaka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 janjak in cyber ...težko je bit tip tle na lnf ...pa še res je, ne smem preveč komentirati, ker Trudi natančno vse prebere Ti kr je zanimivop brat tvoje, pa tud ostale komentarje; Sm lohk sam ponosen da mam tako pujso , simpatično in gofljasto ;Cybrček je pa itak ..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jauuu Trudi fotografira, to krhko žensko bitje pa nosi... kaj ko bi to težo razporedila???? Ajaaaaaaaaaa....on je v MonteCarlu nosil kufer iz igralnice.... , teža pa je bila na obeh straneh enaka Ja, ko bi le bila ;Samo tko je, vsi se radi cartajo pri lepih ženskah, tko se tud Caybrček ni pustu men nosti (takrat, blo je 35 stopin vročine); in kdo bi se lahko uprl Janjinemu šarmu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Seveda si resnično lahko ponosen na pujso Trudi, saj mi smo tebe tudi že iz njenih lepih in prijetnih besed prej dodobra spoznali, z mojim komentarjem, pa nisem mislil nič "slabega" ampak, če bi začel naštevati, bi verjetno samo pretiraval s lepimi in pozitivnimi pohvalami, lep večer, uživajta, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...sory, pa volnica tudi FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts