opij 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 klikn na oknček Browse... Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Astra, prava bejba + cort hči in sine ...še atija prosim ...da vidimo po kom so otroci. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ...nč se ne vidi, Mačona. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 mačona zmanjšaj sliko! Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Malo hecna JAZ! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 verjetno je prevelika, pa shrani jo kot JPEG Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ojla Mačona je slika v JPEG formatu? ko jo odpreš klikni "shrani kot" in poiščeš vrsta: JPEG... bo šlo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hm, kaj pa vrsta?(JPEG ipd.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 daj vrži že dol to sliko, odpira pol dneva...še hujš sploh ne odpre Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 malo nejasna- pa izgleda kot da fotografa ne maraš preveč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 No končno mal okusa da te oblečejo v belo killer babe.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 (emm,frizer kliče )You said it Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Contes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Contes Aira, lej da boš taka pr 25 ih Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Contes Aira, lej da boš taka pr 25 ih bom boljša Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ni problema boljša tud lokh Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 o contesa! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja, pa še te bolj stare, fantje - dejmo!Piko is talk!¨ P.S.Na morje danes nisem šel, Veneri sem se nastavil nekje drugje. Saj je vseeno... Evo tule me, pa ne kritizirat, ker sem že malo zmatran od hoje... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tole...Piko...me pa kar boli.. majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tule še en pozdravček Veneri... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 faca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Hja piko... sej vem da te ne zebe, ampak a te morda zebe? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja,hj, ydej pa te že moram prašat..hodiš Piko vsak dan v gore...as morda kak gorski čuvaj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja,hj, ydej pa te že moram prašat..hodiš Piko vsak dan v gore...as morda kak gorski čuvaj kakorkoli more bit to zelo zdravo glej ka kako prikipeva od energije... sej razumem da če greš blizu sonca te boj greje ampak dva kilometera da je taka razlika si pa nism mislu ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts