Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Astra, prava bejba + cort hči in sine ...še atija prosim x;)x ...da vidimo po kom so otroci.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

:eek: ...nč se ne vidi, Mačona.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Malo hecna JAZ!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

daj vrži že dol to sliko, odpira pol dneva...

še hujš sploh ne odpre

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja, pa še te bolj stare, fantje - dejmo!

Piko is talk!¨

P.S.

Na morje danes nisem šel, Veneri sem se nastavil nekje drugje. Saj je vseeno... x:Dx Evo tule me, pa ne kritizirat, ker sem že malo zmatran od hoje...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Tole...Piko...me pa kar boli.. x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja,

hj, ydej pa te že moram prašat..hodiš Piko vsak dan v gore...as morda kak gorski čuvaj :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ma kva je zdej to, bo sam contesa gor furala fotke z morja,

hj, ydej pa te že moram prašat..hodiš Piko vsak dan v gore...as morda kak gorski čuvaj :8):

kakorkoli more bit to zelo zdravo glej ka kako prikipeva od energije... sej razumem da če greš blizu sonca te boj greje ampak dva kilometera da je taka razlika si pa nism mislu ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...