Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ne boš verjela Nataly... velikokrat sem premišljevala katera od vaju je kupovala ploščice in jih v trgovini zlagala na tla, katera se je preselila, katera živi na vasi....itd...itd... Mešam vaju..., sorči .... Mogoče je tvoje nasprotje, imata pa nekaj skupnega...simpatičnost, ki pač meni leže na . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ne boš verjela Nataly... velikokrat sem premišljevala katera od vaju je kupovala ploščice in jih v trgovini zlagala na tla, katera se je preselila, katera živi na vasi....itd...itd... Mešam vaju..., sorči .... Preselili sva se obedve na vas, jaz pa nisem tok praktična, da bi imela karkoli opravka s ploščicami, razen da bi hodila po njih al jih pa brisala , imava pa res podoben smisel za humor, se mi zdi, ja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 uff, kaka brada Ahut...bodee... ( pa mau postarau si se,hmm) no...sej ti mash tut zhe verjetno bolj poveshene.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aakhut, dobr zgledaš funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aakhut, dobr zgledaš matejchek... itaq 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 uff, kaka brada Ahut...bodee... ( pa mau postarau si se,hmm) no...sej ti mash tut zhe verjetno bolj poveshene.... 666 zlomkou....tralala pa mišelinke se nabirajo tut... to verjetn de zato, k modrc prevech zateguje 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 chist odvisn, kje smna shtajerskem union....u lublani lashko 666 zlomkou....tralalaAha, to je tako kot jaz, ki grem po špežo v Mercator z nosilno vrečko od Tuša, v Tuš z vrečko od Špara in v Špar z vrečko od Mercatorja. Fotka pa ! Predvsem rožiček v obliki zastavice ! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no...sej ti mash tut zhe verjetno bolj poveshene.... no, no..lahko se pohvalm,de poznam modrc tak Redno od kar vem,da obstaja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ena domoljubna iz borovnice(blo tekmovanje v zhumarjenju....in pitju )To! Da naujo sam zhenske gor, al' pa skor... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tale je iz Aol Arene v Hamburgu, sem bla na tekmi Hamburg SV : Bayern Munchen (0:2) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 WB KRISTALKA Huda fotkica...luskana si Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tota je iz kanuja...smo se malo po kanalih vozli....enga starca sem ven zrezala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ooo....tnx.. ta pa mi je najbolj všeč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hude učke. sploh pa pivičko! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hja....fotru pir pijem ta pa je z morja....na surfu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 še ena z morja.....danes sem jo prvič vidla me je nekdo ujel med sanjanjem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 dvojčice najbolj pašejo v postleljo mljas.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 el nino....c c c c c bobnar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A tole je opravičilo za pogrešanje Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 WB, Kris da tema spet upraviči naslov ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sej jest sploh ne upam več nič not nalimat, je že pol družinskega albuma tule pa pri hišnih ljubljenčkih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ups vzamem nazaj je res v zadnjem času kar nekaj lunatikov in lunatic svoje slikce pripopalo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kr tle gor pust, bi pa res loh še kdo kej postnil Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kris Kaj si navijala za Bavarce FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts