astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kris, wb...res lušna pupa.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sej jest sploh ne upam več nič not nalimat, je že pol družinskega albuma tule pa pri hišnih ljubljenčkih ni problema ni problema.... ti kar meni pošlji ti dam mail? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ... uuuups ... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 bobnček ma pa lepe nogice Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dej mal visji ustrel ... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ta tretjega moras posnet solo. Ostalo pa ...kar na mail mi poslji. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 packa Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A ti men to? Sam povem kar mislim. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pismo, kak si lep.............. jst te pa tak grdo mam..... se posujem s pepelomAne, Lia, simpatičen fant! Za vsak slučaj naj dodam, da ima zelo rad take luknje, ki so vlažne, z ozkimi prehodi, ko se kar naprej kaka reč ob kej drgne, pa od ugodja kar zavpije, če se spotoma v taki luknji sune kam z glavo, pa kake koliševke in udornice mu zaradi širine niso zanimive, skratka to ti je pravi jamar! 1Budalalalala: kocine so pa zaradi nekih povsem zgrešeno režiranih propagandnih filmov, kjer so bili domobranci kosmati, partizani pa obriti. To je bil samo filmski trik, resnica je bila drugačna! V resnici so partizani hodili neobriti po hostah, domobranci so se pa v postojankah lahko brili vsak dan. Torej prava partizanska slikca! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Kris Kaj si navijala za Bavarce heh.....na majčki pa mi HH piše pa itaq se je vedlo kdo bo zmagal....Khanu so pa banane metali Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 packa hehe ja.. mi zdele ena lunatka obljublja fotke... bomo vidli kdaj jih bo dobila. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pazi el nino...........še 50 postov....pa bo en za Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Kristalka luštna bejbika Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 no mačona, kje so pa tvoje fotke? mi radovedni...daj se nam mal pokaži no Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pa po emailu pošlji še komu ki tole obvlada... jaz se tud tega poslužujem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 packa hehe ja.. mi zdele ena lunatka obljublja fotke... bomo vidli kdaj jih bo dobila. čigave? jaz tut, jaz tut Mrš ti.... že men jih noče poslat.... ccc pravzaprav bi mi jih sam morem čakat na cenzuro ... do pondelka "čičej pa čakej" heh... pa še pol bo najbrž gor Eyes Only! poglej in zbriši in ne kaži nikomur.... tip slik.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa saj sem poslala Airi fotko po mailu, uspelo je, samo zdaj nje ni od nikjer, da bi fotko objavila!sori- nimam pojma kam je zašla ta fotka. prečekirala mail, pa so mi vso pošto zbrisali odkar nisem bila gor. sem ful malo na LNF - izklopljen internet doma, drugje pa nimam časa da bi visela gor ure in ure in nabijala poste in postala fotke... pa po emailu pošlji še komu ki tole obvlada vidim da se Bobnar nekaj ponuja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 legendarna miška je spet nazaj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 aira...si nam že manjkala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Prvi sobotni utrip http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 grem stavit da ni bil to edini utrip, me zanimajo tretji četrti, pa kaka utripica Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ohooooooooooooooooooooooo Peteršiljček Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 pocas to je blo sam za nekatere zrajcat http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peteršilček!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts