Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nora JanjaK http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 mhm, pa še en zraven... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 We'll never know..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 hi hihi trudi janči je pa tko čist utrgana spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Eni, k smo pr ta manjsih, smo mel skor zastonj vstop....... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 trudi brez zamere ampak če pošlješ fotke mal meni jih js velik hitrej uredim... pa mal večje bi zicer ble.... spremeni kompresijo,... vsaj na 1:15 pol boš lohk velik večjo fotko stlaču naforum... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 bil nekoč že tam v tem otroškem raju upam,da ste uzivali brez polnenga želodca .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Cel dan sem se režala, bolj je blo strašn, bl ušesa do ust, paše , treba ponovit ob priliki Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 treba ponovit ob priliki vsekakor, na par let, kajti vsako leto kaj novega zraste˝več .(.zabaviščna parcela velika skor kt že slo. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Kristalka, ti vedno lepsa!!! Ful si macka! k smo glih pr mački, glej tole na tvoji ikonci kaki maček... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 res je pravi maček... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 daj gor tisto tadrugo kjer si res lepa... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 pokica Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 pokobu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Buda FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ohoho, poko! Sicer pa sem tole že videla, ko sem slikala. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Matr pokowc, ti pa na eno fejst babnco ličiš Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Poki funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 hehe ampak res ornk čevlji s tem lohk koga fajn brcneš... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Poki zelo športna fotka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 bil prejšnji vikend na obali..(by fotkič Tamars)Hehe se mi je zdel da je bla fotografinja , pokc bo kaj s tisto še lepšo slikco? tam se lepo vidi tvoje lase... heh Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hm, 1Budala, kok maš ti različnih obrazov. Nice, za vsako priložnost . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 poki....kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts