Buddha 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 kok maš ti različnih obrazov. Nice, za vsako priložnost hj, vem ja, se kr zavem, heh, se mi vedno bolj zdi Fin0 .Pujska, maš dobr podpis trenutn Kriss, tut ti si fina; probi ti pustit dolge laske .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 buda seksi Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 1bu........kar uredu! sam še mal sfrizeru,pa bi bla odlična Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Poko ja v redu no samo ne snemi fotke prehitro dol. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pokabu... je fajn dečua... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 waw, kul fotke...samo tebe se nikjer ne vid dobro u faco Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 bom zrihtala čez vikend doma kako slikco... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 žaža fotke ...men se pa sline cedijo po vseh teh pripravah, ki ste jih sprobali you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 waw, kul fotke...samo tebe se nikjer ne vid dobro u faco Veš, kak lepote se ne da najdet kar na vsaki fotki en tak motiv za hodit na lunin party... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 El, dobro ti tole utemeljuješ Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 hehe hvala lepo tole opaziš... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 haha Yihijej Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hm, 1Budala, kok maš ti različnih obrazov. Nice, za vsako priložnost .Po tistem, ko jo srečaš med tortožerkami, vedno vidiš enega samega (kot se ti je zdel realen)... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Žaža, Janja in Trudi zelo adrenalinske fotke ...vsi ste luštkani, prav zares Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Po tistem, ko jo srečaš med tortožerkami, vedno vidiš enega samega (kot se ti je zdel realen)... Ja itak dobiš fotke različne inserte življenja... sam to je vse bullshit, k nkol ne zajamejo tistega kar si.... nevem mrbit če maš res ful dobrega fotografa, ampak še nisem vidu take fotke, mrbit kakšna od contese, hm nevem, v glavnem naša PokoBu je v živo zmer ista zmer fajn.... hm nekaj se kuha za tortice vidim v nasledn četrtek.... (khm bom dal pečico na 250) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hm, Aire ni... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aira, a ti lahko zdaj mejlam fotko za objavo? Hvala!Macona, lohk men mejlas - kadarkoli, ne bo usla. Bom ze spedenala, ce znam svoje dat... ni vrag, da ne bi se kaksne druge... razen ce nisi prelustna... pa potem da iz ljubosumja ne bi hotla dat gor... jaz... :o|o: Buena - simpatico, kot vedno, taka prijazna osebica, lahkotna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 marska pa ja maš kako svojo fotko z morja? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Evo, Nino, mam. 'Prej' (*bela, pa se malo bolj zalita): Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 'Potem' (*tu sem si se kar vsec, ker se me slabo vidi, pa nekam suha zgledam in se kar fit. )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kaj je to samo za El Nina , kul Marsa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mačona x!x - komot mi jo lahko pošlješ ali pa Marsi- kot želiš. oooo fak Marsa ful si lepo vitka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mislim ElNinu ups... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts