Aira 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 šit povsod neke oči pa sem zamešala... Marsi torej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Marsa Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aja, to, Aira, , meni pa nic jasno... Thanx, ja, a ne, sem kriticno rekla frendici, tamle spehek in tamle kozhna guba, celulit in to, pravi, mater si necimrna! Pravim, pa sem res, a ne, pa kriticna prevec, pa kaj je pol, kaksna sem, saj nisem filmska diva, no in ko nisem vec tolk kriticna in necimrna, ugotavljam, da sem pravzaprav kar fit in dbest da imam eno fotko takole po stiridesetem... Tamara , mah saj sem res kar kul, ce tako pogledas, pismu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 kakšna barva, pa postavca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 šit povsod neke oči pa sem zamešala... Marsi torej.kaj moje oči vidijo , zdej so mi uradno zapovedane blondinke.... pobarvane da ne bo dvoma ... itak bodo fotke čist zadost zgovorne glede tega kolk fejst je tale naša blondica... roka pravice še nkol ni zgledala tolk dobr.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Marsa....kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Roka pravice! ja thanx no... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 sam nogice maš pa res pismu hej... hehe dobr vedet da so ženske lepe vsaj za 20 let... sploh tiste z luno v ribicah... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 In pomisli Nino - neobrite celo, pac jih ne brijem, a ni mega, to je zato ker sem v bistvu fifti natur blond. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 o madonca, marsa ...sem čist brez teksta ...sej pravim, težko je bit tip na lnf you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 kakšna barva, pa postavca 20 let je starejsa od mene..ok mal manj...pa bi "ubijala" za njeno postavo Marsa x!x Zakon x!x Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Oj, pismu, saj ne vem kaj naj recem... Michelle, ne pretiravaj - a mislis da sem jaz bila zadovoljna pri dvajsetih - buckasta in vse?Ne skrbi, to se vse spedena.Pa pasu nimam pa tko. No glezenjcke pa skrajni cajt da sem dala gor, ker sem se skoz hvalila s tenkcanimi. Ja, Luna v ribah, dobra luna za noge. p.s. joj, moram dat gor 'tadebelo' fotko, ne boste verjel, da sem jaz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Michelle, ne pretiravaj - a mislis da sem jaz bila zadovoljna pri dvajsetih - buckasta in vse?Ja, ce pogledam fotke, k si bla v bandu, bi lahko bla ja No, ce bom jst tko zgledala v tvojih letih... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jasno da bos - pa se boljse! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Marsa Od kdaj pa blond?? Si čisto kul..Ma res Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hehe, Nataly - cisto kul, , ja, saj... mal spremembe, zdaj mi je pa sploh gud, ker sem rjava totalno, me zanima kaj me bo se picilo oz. koliko casa me bo drzalo na blond... se mi zdi bolj dinamicno naenkrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Maaaaaaaaaaaaarsa, ja, zaboga, kake nogice ti skrivaš tri letne čase Eh, itak da o ostali postavi in tvojih letih sploh ne govorim, svaka čast No, tkole nekak mislim jaz tut zgledat čez dve desetletji A bo še kekšna slikca? Hmmm mogoče še jaz dam kakšno svojo gor za neki časa, sam imam frenda zravn, pa ne vem, če bi blo glih kul zarad njega, zrezat pa ne vem če znam... bomo vidli, bom že kaj uštimala Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Maaaaaaaaaaaaarsa, ja, zaboga, kake nogice ti skrivaš tri letne čase Eh, itak da o ostali postavi in tvojih letih sploh ne govorim, svaka čast No, tkole nekak mislim jaz tut zgledat čez dve desetletji Ej, loooool! Pa tist so 100% stare fotke. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 res je lunca v ribici super za nogice... men se tud ne da brit in ni nobene krize so tako mehke in svetle, da jih sploh ne vidiš... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Maaaaaaaaaaaaarsa, ja, zaboga, kake nogice ti skrivaš tri letne čase Eh, itak da o ostali postavi in tvojih letih sploh ne govorim, svaka čast No, tkole nekak mislim jaz tut zgledat čez dve desetletji Ej, loooool! Pa tist so 100% stare fotke. Se vidi, da ne beres dnevnika, ker pol bi vedel, da imam 'tanove' kopalke... Me pa pravzaprav kar veseli, da se tkole hecas. Soncna, thanx, saj jih ne skrivam, nasprotno, saj pravim, da nosim minice, jih imam kakih 20, ziher, ce ne vec. Aiwa, ti tud ali kaj?Potem imate tale polozaj kar druzinsko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa , res je težko biti tip na lnf Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Treba sam še Conteso preverit, ona ma tud lunco al kako v ribicah... pa potrdimo teorijo ampak res marsika... kdo spet omenja gor da je težko bit tip na luninem netu...... hehe, ja težko je živet v nebesih... zato smo pa sami angelčki Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Aiwa, ti tud ali kaj?Potem imate tale polozaj kar druzinsko... Marsa, sam si pa res dobra na teh fotkah, nobene napake . Hm a za cel design luna v fiškah poskrbi . Res si prav dobra, pismu, jaz takale pri 40ih ziher ne bom, če nič druzga bom večja . Kopalke sem pa takoj uočila pa pokometirala - 2 delne pa tut 2-trgovinske a ne? Imaš kako družinsko z našim administratorjem in Timom, če ti seveda dovolita, da vidimo tega prizadevnega fanta, ki skrbi, da lahko mi tule svinjamo ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja mi smo firbčki spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts