Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...jaz takale pri 40ih ziher ne bom, če nič druzga bom večja . ... Ja, dvotrgovinske, dobro si si to zapomnila. p.s. moram vprasat, sta natancna, pa ne marata se slikat niti kaj blazno nista navdusena, da bi se objavljale, ampak po mojem vseen ne bo problema. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Je prav, ja, da se vpraša, če smeš objaviti . No če jima ni mim, bomo veseli, če ne pa vemo, da sta itak fajn, ker sta ob tebi . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa , čudovita x!x Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hehe Marsa postnila 2 bejbi po 20 namesto ene od 40 Hude noge ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hi hi hi coccinelle ta je pa dobra! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hehe Marsa postnila 2 bejbi po 20 namesto ene od 40 Hude noge To sem tudi jaz pomislila...kakšna bom v Marsinih letih, upam, da vsaj pol toliko dobra kot ona. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Cosma ti si pa itak super mega giga, zakwa je pa tebe strah ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Super Pujsa ...hvala za kompliment. Ampak res, moje skromno mišljenje o Marsi pravi, da je huda mačka. Itaq. Ti pa ravno tako Janja, bejba in pol ...ma kaj čem vas hvalit, bo še kdo mislil, da sem prestopila v roza klub. Ampak meni res ni hudo pohvalit super bejb. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa pa ti sta obe smrkastični, ja . te bom enkrat v tortožerkah, ko se srečamo ornk sčekirala , da vidim če si ista svinjska pasma . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hehe Marsa postnila 2 bejbi po 20 namesto ene od 40 Ta pa je... z h Komplimentom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hm, sem ti pa tačke nevoščjiva da veš bemu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Oj, in Chandra - a ves da mi mensezdi se nikdar ni rekel kaj takega - cudovito... Pa Cosma, pa vsi... eh no ja, pac slucajno se tako drzim, saj pravim, da zgledam res taka bolj suha, sicer sem pa v bistvu ful debela, res, no... Joj imam tole gubo, sem postekala (aja, belo gubo, mislim tak bel trak), da je to zato, ker skoz sedim al kaj, zgloeda pa kot da bi se totalno kaj sla s kaksnimi odstekanimi kopalkami recimo in kot da bi tam recimo imela kak trak ali kaj takega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 eh no ja, pac slucajno se tako drzim, saj pravim, da zgledam res taka bolj suha, sicer sem pa v bistvu ful debela, res, no... Slučajno? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 No, hocem reci, tu sem bolj suha kot 'v resnici'... Mislim, taka fotka je... Selene, vsak ima nekaj lepega, pa se to je subjektivno (kaj je lepo)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 vem, sam nogice tvoje so ful dobre, evo, priznam kot dečva ti a prideš na tortice, da se v živo vidimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...sicer sem pa v bistvu ful debela, res, no...a daj no mir, se spomniš, lani sem bila presenečena kako drobno bitjece si, ko sem te videla, saj sem ti rekla to, ker si debatirala, da si spravljala kg s postom dol in sem si predstavljala več ene mehkobe na tebi, če zastopiš o čem govorim, pol pa tam zagledam tako drobno bitje, daj, kar priznaj, čisto kul kg maš!Fotke pa uživatorske! Fajn si se imela tam pod vročim soncem, zdaj pa tale dežek in luna in saj ni čuda, sploh ni enega pravega svetlega elana v luftu, ne včeraj, ne danes Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Saj se hecam, Stanka... Hocem reci, da sem tu res videti suha. Se bolj kot 'sicer'... Imam sam tele v kopalkah, malo smo se slikali, se to sem morala zagnjavit Mitji pa timu, kao da bom imela ene svoje fotke kolkr tolk, da bom potem nazaj gledala, kok sem bla v bistvu cist fajn. Ampak da se ti zdim drobno bitjece? Jaz ki sem hrupna, ogromno me je, tole je kar frka, tele slascicarnicke in tole, jaz sem vsa... silovita, vse delam ful z mocjo, rabim ne one male paprinate kitajskee mizice, pac pa hrastovo klop pa dosti placa... kok je zanimivo vedet, kako te drugi vidijo in dozivljajo. Aja, Selene, ce me ne bo bolel zob, kje, kdaj??Aja sam bom imela dolge hlace pa siroke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 v soboto baje , v Zvezdi, uro pa povedo... me bodo trudi pa janjak in Aiwa baje ugrabili in pripeljali... ej, ti kr pridi v minici mi je to ful carsko, če je nekaj lepo naj se pokaže... bemu moram ugotovit kaj naj jaz kažem razen nasmeha hecam se... tko zej pa čaram da zob neha bolet, pa zapestje tud... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Saj bi, kaj pa mislis, sam da zmrznem! Kaksno vreme mi pripravijo ob prihodu... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 v soboto bo toplo upam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Maaaaaaaaaaaaarsa, ja, zaboga, kake nogice ti skrivaš tri letne čase Eh, itak da o ostali postavi in tvojih letih sploh ne govorim, svaka čast No, tkole nekak mislim jaz tut zgledat čez dve desetletji Ej, loooool! Pa tist so 100% stare fotke. Se vidi, da ne beres dnevnika, ker pol bi vedel, da imam 'tanove' kopalke... Me pa pravzaprav kar veseli, da se tkole hecas. Res ne preberem vsega v tej temi. Tist sem pa prebral in razumel kot TAKRAT tanovih kopalkah. Ostalo pa Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Attubutta, thanx! Fotka pa je bila posneta (sem sla chekirat, imam se na disku) 23.8. ob 10:44, torej pred enim tednom dobrim. Pa se enga Tima z muco, ki so jasno rpec nas zvohale in smo jih imeli okoli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Iiiiiiii, super oba (Tim pa muc) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Glej tegale Coccinelle! (*kaj dela v tehle fotkah?Nic, bil je kompa zdaj vmes, potem ga fliknem dol oz. morda postnem kam drugam ali pa ne.) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 'Potem' (*tu sem si se kar vsec, ker se me slabo vidi, pa nekam suha zgledam in se kar fit. )...Jaz sem pa milsil, da je Diana od mrtvih vstala ko sem te videla tam na sliki v kopalkah. Dobra dobra . Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts