Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Oh, Andres, halo, kaksen kompliment! x:Xx :vio: :8):

Imam pa samo dve, kjer sva skupaj in da je ostra fotka in vse, se pa kremzim trapasto na obeh..

No, ja, saj se tudi sicer venomer kremzim...

Tole sva pa midva ne vem ob kateri uri, mislim pa da popoldne istega dne kot ona fotka moja...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O,Marsa,super telešček! :palec:  Bom jaz tudi dala gor kakšno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plaže! x:Dx (sem letos utrpela  kronično pomanjkanje kopalk) xredx  :shsh:  xg:Dx

Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plaže.

Andres

Haha, Andres, pa tako resno!!! xDDx x:Dx :palec:

To bi pa blo sele, a? x8Dx

Contesa pa se ne da... :vragec: x:px

Ko smo ravno pri kopalkah... zdajle ugotavljam, ko gledam, v dolgih hlacah, zunaj dezuje, 13 je stopinj (Stanka, prisezem, pri meni je 13!!)... in jaz tako neprimerno, skorajda... :D obsceno dajem tele kopalkaste fotke gor...

Ampak nimam nobene oblecene fotke!! :eek: x:Dx x:px

Zdajle sem sele ugotovila... xrolleyesx

No tko, pa kaj pol, seveda imam razne izdajalske gube ipd., ampak se mi preprosto ni dalo kakorkoli pedenat fotk. :8):

kao - samo silhueta in to, vec kontrastov itd... x:Dx x;)x

No to bi blo priblizno to, ne se ustrasit, da bom se bolj navalila s fotkami, zdaj pa ste pac se drugi na vrsti... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O,Marsa,super telesˇcˇek! :palec:  Bom jaz tudi dala gor kaksˇno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plazˇe! x:Dx (sem letos utrpela  kronicˇno pomanjkanje kopalk) xredx  :shsh:  xg:Dx

Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plazˇe.

Andres

saj je ze ena od contese, v taprvem fotkanju, s plaze x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:eek: :eek: :eek: Jo0oj, pih, halo, schtraufenpacht!! x:o)x

(*nasa letosnja fora na morju, ki si je izmislil timov frend, skorpijon, tim ga pa oponasa s takim glaskom, joj, da te kar srh spreleti, to sem umrla od smeha v vodi, pravim mitja ali si naju slisal, kako sva se smejala, pravi... xrolleyesx :o|o: slisal? Do Korcule se vaju je ziher slisalo... ;)

Pa zmisljevanje besed, ki ne obstajajo, in potem sva crknila od smeha, ko sva 'ugotovila', da morda pa obstajajo...

In zbokas in riboglav, da me je krc grabil, za umret no - v svojem najljubsem elementu, saj bi blo cisto dbest - dobesedno umret od smeha v morju, ko ti nekdo govori bedast vic, celo besedo... :D)..

No, in tale halo, straufenpacht, pa zdaj avtomaticno pride, cim recem halo, in to recem fulx, skoz se namrec nekaj navdusujem, kot bi bila strelec ali oven... ;)

uh me roka boli...

Eh... aja, v kateri temi smo? x:px x;)x

Oh, Mateja... xflirtx

Sokrat, kaksno vprasanje, ki si me spravil v zadrego... xflirtx

:hepko: pa sem te - mene spravil v zadrego... mogoce ga imam, samo najbrz ga nimam, pa kompliciram in sem brezvezna za druzbo. :D

Picasso

Joj Boris, thanx, res, ampak dvomim no... xDDx po mojem laufajo osi, a si vidla, kok ima tam celulita, pa tista grozna kozhna guba... pa tko... xrolleyesx x:Dx x:o)x x:px x;)x

A misch da ne vem al kwa... x:)x x;)x

Uh, ko dobim komplimente takole, zacnem dvomit... najprej v komplimente, potem pa v vse ostalo... xscratchx

Ker - kaj cte pa rect? x:Dx :vragec: x;)x

Picasso

Ampak ne verjamem, da boste vidli kako mojo 'kopalkasto' fotko x:Dx

x?x ker bos dala samo tiste 'brez'? xppx

Picasso

Joj Boris, thanx, res, ampak dvomim no... xDDx po mojem laufajo osi, a si vidla, kok ima tam celulita, pa tista grozna kozhna guba... pa tko...  xrolleyesx  x:Dx  x:o)x  x:px  x;)x

A misch da ne vem al kwa...  x:)x  x;)x

Uh, ko dobim komplimente takole, zacnem dvomit... najprej v komplimente, potem pa v vse ostalo... xscratchx

Ker - kaj cte pa rect?  x:Dx :vragec:  x;)x

hihihihi x:Dx x:Dx x:o)x

no comment :vragec:

Sokrates - zakaj ('no comment')? A ti si jih ze 13 dobil ali kaj? :8):

x:Dx x:Dx x:Dx

Picasso

...nimaš se česa sramovati, nikar ne dvomi v svoje kvalitete, x:)x  :palec:

:O: :sori: x:((x

x;)x x;)x x;)x x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

Picasso

a nje, a nje astra! x;)x

Na mojih fotkah se večinoma vidi samo notranja lepota x:Dx

Coccinelle, no da vidimo x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O,Marsa,super telesˇcˇek! :palec:  Bom jaz tudi dala gor kaksˇno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plazˇe! x:Dx (sem letos utrpela  kronicˇno pomanjkanje kopalk) xredx  :shsh:  xg:Dx

Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plazˇe.

Andres

saj je ze ena od contese, v taprvem fotkanju, s plaze x;)x

O a res? Si bom moral en dan malo časa vzet.

Andres

Astra! 'Nc taksnega'! x:Dx

Cosma, notranja lepota! x:o)x x:Dx

Buena, 'previtalna'... x^x x:)x

Andres, da ti malo olajsam, tukajle je Contesina plazasta fotka, da se ne bos matral, pa da si mal oci spocijemo vsi skupaj... x;)x :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...