Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Oh, Andres, halo, kaksen kompliment! Imam pa samo dve, kjer sva skupaj in da je ostra fotka in vse, se pa kremzim trapasto na obeh..No, ja, saj se tudi sicer venomer kremzim...Tole sva pa midva ne vem ob kateri uri, mislim pa da popoldne istega dne kot ona fotka moja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 No pa se ena skupna... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 waw marsika bejbika!! no upam da se v soboto vidimo... nas je že kar precej zmenjenih spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 O,Marsa,super telešček! Bom jaz tudi dala gor kakšno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plaže! (sem letos utrpela kronično pomanjkanje kopalk) Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plaže. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 veri gud, veri gud ... Marsa, takih nogic bi bila vsaka 'smrklja' vesela (meni so tudi tvoje fit rokice zlo všeč) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Haha, Andres, pa tako resno!!! To bi pa blo sele, a? Contesa pa se ne da... Ko smo ravno pri kopalkah... zdajle ugotavljam, ko gledam, v dolgih hlacah, zunaj dezuje, 13 je stopinj (Stanka, prisezem, pri meni je 13!!)... in jaz tako neprimerno, skorajda... obsceno dajem tele kopalkaste fotke gor...Ampak nimam nobene oblecene fotke!! Zdajle sem sele ugotovila... No tko, pa kaj pol, seveda imam razne izdajalske gube ipd., ampak se mi preprosto ni dalo kakorkoli pedenat fotk. kao - samo silhueta in to, vec kontrastov itd... No to bi blo priblizno to, ne se ustrasit, da bom se bolj navalila s fotkami, zdaj pa ste pac se drugi na vrsti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 MARSA???????? a, a, maš kej v petek cajta??bi rabu kako atrološko inštrukcijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 O,Marsa,super telesˇcˇek! Bom jaz tudi dala gor kaksˇno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plazˇe! (sem letos utrpela kronicˇno pomanjkanje kopalk) Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plazˇe. Andres saj je ze ena od contese, v taprvem fotkanju, s plaze Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jo0oj, pih, halo, schtraufenpacht!! (*nasa letosnja fora na morju, ki si je izmislil timov frend, skorpijon, tim ga pa oponasa s takim glaskom, joj, da te kar srh spreleti, to sem umrla od smeha v vodi, pravim mitja ali si naju slisal, kako sva se smejala, pravi... :o|o: slisal? Do Korcule se vaju je ziher slisalo... Pa zmisljevanje besed, ki ne obstajajo, in potem sva crknila od smeha, ko sva 'ugotovila', da morda pa obstajajo...In zbokas in riboglav, da me je krc grabil, za umret no - v svojem najljubsem elementu, saj bi blo cisto dbest - dobesedno umret od smeha v morju, ko ti nekdo govori bedast vic, celo besedo... )..No, in tale halo, straufenpacht, pa zdaj avtomaticno pride, cim recem halo, in to recem fulx, skoz se namrec nekaj navdusujem, kot bi bila strelec ali oven... uh me roka boli...Eh... aja, v kateri temi smo? Oh, Mateja... Sokrat, kaksno vprasanje, ki si me spravil v zadrego... pa sem te - mene spravil v zadrego... mogoce ga imam, samo najbrz ga nimam, pa kompliciram in sem brezvezna za druzbo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa , dobro napiše Amis, težko je biti tip tukaj , hm....če te bodo sedaj razgrabili, ker popularnost ti neverjetno raste , ribice itak pridemo na koncu, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Joj Boris, thanx, res, ampak dvomim no... po mojem laufajo osi, a si vidla, kok ima tam celulita, pa tista grozna kozhna guba... pa tko... A misch da ne vem al kwa... Uh, ko dobim komplimente takole, zacnem dvomit... najprej v komplimente, potem pa v vse ostalo... Ker - kaj cte pa rect? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Wow fotke Marsa Še dobro, da tole mene letos še čaka... grem menda dosti na jug, da ne bo panike z vremenom... drugače bi umrla od foušije Ampak ne verjamem, da boste vidli kako mojo 'kopalkasto' fotko p.s.pa tole mišljeno čisto iskreno ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ampak ne verjamem, da boste vidli kako mojo 'kopalkasto' fotko ker bos dala samo tiste 'brez'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Joj Boris, thanx, res, ampak dvomim no... po mojem laufajo osi, a si vidla, kok ima tam celulita, pa tista grozna kozhna guba... pa tko... A misch da ne vem al kwa... Uh, ko dobim komplimente takole, zacnem dvomit... najprej v komplimente, potem pa v vse ostalo... Ker - kaj cte pa rect? hihihihi no comment Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa, vem, da niso vse pohvale iskrene, ampak roko na srce, nimaš se česa sramovati, nikar ne dvomi v svoje kvalitete, eh, pa kaj ti bom jaz govoril, ozri se okoli sebe, slike in pohvale povedo marsikaj, pa malo pomisli, lep pozdav, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Sokrates - zakaj ('no comment')? A ti si jih ze 13 dobil ali kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...nimaš se česa sramovati, nikar ne dvomi v svoje kvalitete, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jaaaaa Marsica.........sevede............ sej veš, kako to gre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ker bos dala samo tiste 'brez'? A nimamo za take druge teme odprte ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Aha!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 uff, Marza.,previtalna ampak samo, da se Ti dobr počutiš se vidi, da se Zdravo giblješ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa, zelena od zavisti...sem šla iskat svoje fotke...pa nč takšnega.. :xx!: No, ja naj ti bo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 a nje, a nje astra! Na mojih fotkah se večinoma vidi samo notranja lepota Coccinelle, no da vidimo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 O,Marsa,super telesˇcˇek! Bom jaz tudi dala gor kaksˇno fotko, ko bojo pripravljene, samo ne s plazˇe! (sem letos utrpela kronicˇno pomanjkanje kopalk) Zbiram podpise za objavo tvoje slike s plazˇe. Andres saj je ze ena od contese, v taprvem fotkanju, s plaze O a res? Si bom moral en dan malo časa vzet. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Astra! 'Nc taksnega'! Cosma, notranja lepota! Buena, 'previtalna'... Andres, da ti malo olajsam, tukajle je Contesina plazasta fotka, da se ne bos matral, pa da si mal oci spocijemo vsi skupaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts