bela vrtnica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mojo slikco sem dol vzela in dala mal drugačno gor! Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 No, hocem reci, tu sem bolj suha kot 'v resnici'... sicer imaš malo pod 200 kg, a, tale fotka te je pa ssuhila ?Pismu ga lomiš, dbestično postavo imaš, ne glede na leta, kaj šele za 40... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Na mojih fotkah se večinoma vidi samo notranja lepota Si mislila na une rentgene kolena al kaj ?Ti kar žariš na fotkah, še posebej vsakič na unih, ko se poročiš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Glej tegale Coccinelle! (*kaj dela v tehle fotkah?Nic, bil je kompa zdaj vmes, potem ga fliknem dol oz. morda postnem kam drugam ali pa ne.)Hm,mene sicer ne moti, samo vprašanje kaj bo Marsa rekla na tole tvoje limanje hišnih ljubljenčkov med naše fotke . Pa hvala še za objavo Timove in vajinih slikc z Mitjo. Fajn družinica ste , mucke vas pa itak povsod najdejo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 hehe k sem sam z enim učem pogledal... si mi bla ful zanna črna vrtnica, pol sm mal boljš pogledal.... ampak zdaj mislim da nisi ti.... mrbit pa si ti ti.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 O, dbest, Crna vrtnica, ful cedna zdrava punca z mocnimi in lepimi lasmi, pa ful imas pravilne ptoeze! Janja, ah no ja, danes sem bolj kriticna do svojih, tu v jopi sedim, pa one fotke skoraj nage! :o|o: Pa nic jih nisem zdizajnirala, so tolk... hm... konkretne... sem bolj neptunovska sicer, saj ves..... In dons gledam s kriticnim uchem, samo nisem pa tolk, da bi jih dala dol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 hehe k sem sam z enim učem pogledal... si mi bla ful zanna črna vrtnica, pol sm mal boljš pogledal.... ampak zdaj mislim da nisi ti.... mrbit pa si ti ti.. Veš sej si ti tud men ful znan, sem te že nekje videla,... ampak sam enkrat. Ja to je to. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Maja the bikica? nevem no ful si ji podobna.... če bi rada ostala skrita kar postni mi na OS sam da vem da si ti ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Na mojih fotkah se večinoma vidi samo notranja lepota Coccinelle, no da vidimo a notranjo lepoto ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tako zgleda, ko te pou manjka, ki si preutrujen Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 je taka fotka Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 o Tinka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tinka, tudi samo pol si fejst Pikapoka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ooo, hvala.... 3D sem se bolj zanimiva...govorim, pa tko.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 luštni ste vsi, fajn vas je videt, tinka čeprav pol, tud cool,a men je od VSEH slik najbolj prikupen: Tim no, in tam v drugi temi en s čupo... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ja Stanka si me spomnila, da nisem nč za Tima pokomentirala.Se mi zdi ful Marsi podoben, samo malce temnejša verzija, drugače pa definitivno ladykiller kmalu Zelo lušten sonček. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tinka.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tako zgleda, ko te pou manjka, ki si preutrujen Bravo Tinka, všeč fotka, všeč Slonček. Že sama veš, kako se predstaviti temu forumu... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 thanx ma saj je cela fotka nekje gor, v prvem delu...nekje blizu contese v kopalkah...tole je bilo slucajno danes, pa se mi je zdelo, da...ce ze malo pisem te dni, lahko vsaj kaj pokazem Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Dbest, Tinka, lustna, mi je svec ko si se barvno malo igrala (sam skoda k ni cela, a se vseeno vidi). Pa se dbest, sem glih mislila vceraj napisat, no, dajte zdaj se malo kaksno fotko se kdo... p.s. Stanka, thanx, to je pa lepo, pa tu se ni cisto tapravi, samo tokrat smo se zelo malo slikali, v glavnem samo na plazi, pa ga imam smao eno majhno glavcko v vodi ali ko ravno skoci v vodo... Imam pa eno 'lasato' pred morjem s frendi... sam to je pa ze komplike, zdaj se njih sprasevat, ce jih lohk dam gor,... Cosma, a se ti zdi, ko je bil majhen, so mi znanke govorile, o kok je lustkan, cisto nic ti ni podoben - in cisto je Mitji podoben - ker mu je res bil... ja, zdaj pa je malo tudi meni, no oci pa ima po mojem ocetu, cisto temnorjave, skoraj crne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ma nisem se igrala nic...poleti sem svetlejsa Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Evo ga se z dolgimi, pred morjem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 sam skoda k ni cela, a se vseeno vidiNe ne, zame je pokazano pa dovolj, da imam nek občutek o Tinki. Ker potem lahko razmišljam še naprej, kaj cel obraz premalo, zakaj ne pokaže še česa več ... vse do nog. Pa kako fotko iz profila naj da gor, pa od pozadi, pa na koncu še v Nude fotke... Ne. Prav to mi je všeč na tej fotki. Pokaže dovolj. Še enkrat - bravo Tinka! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Marsa,bi rekla sam nekaj okol une tvoje slike v kopalkah..dobra mačka DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kakšno čupco ima Tim ...mislm halo, res je cortkan. Ja mama počasi se propravi na invazijo klicev Se mi zdi z kratkimi bolj podoben tebi, kot na tej z dolgimi. Vsekakor je na obeh cukr! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts