tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tim je prav en fin fantinec. pravi fin! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 A se mi blede?A ni bilo se nekaj? Kaj je zdaj, Tinka? Cosma, pih, Tim je ze skoz totalno wanted - vse sobote bil ze oddan za spanja in druzenja... (asc dvojcek). Tinka, ne mara se slikat niti objavljat prevec, sem si pa izprosila dovoljenje in ziher sem, da ga tudi tale z dolgimi ne bo motla gor, itak si je bolj vsec z dolgimi, mu pustim dolge, razen pred morjem ne sme bit kostrun, ker se mi ne da uses pol pedenat al okol skakat netreske iskat pa tak... Surya . Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ja, saj, saj Marsa, ugotavljam, da sem totalno staromodna pri tej mladini. Saj je že 10 let star a ne ....valjda že ima razgiban social life. Dvojčki so pa itaq zelo družabni.No še enkrat, imaš res fejst fanta Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 ...Saj je že 10 let star a ne 12.5 bo tocno cez en teden. Thanx, Cosma, saj je res kul tamal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 A se mi blede?A ni bilo se nekaj? Kaj je zdaj, Tinka? Cosma, pih, Tim je ze skoz totalno wanted - vse sobote bil ze oddan za spanja in druzenja... (asc dvojcek). Tinka, ne mara se slikat niti objavljat prevec, sem si pa izprosila dovoljenje in ziher sem, da ga tudi tale z dolgimi ne bo motla gor, itak si je bolj vsec z dolgimi, mu pustim dolge, razen pred morjem ne sme bit kostrun, ker se mi ne da uses pol pedenat al okol skakat netreske iskat pa tak... Surya . se ti blede, ja mi je nekdo uletel tu, pa ni bilo v redu, pa sem si premislila, saj je ze nekje.nevermind...bo treba kako novo fotko naredit, kako nogo za pikota noge so mi bile vedno vsec ( ne samo moje, tko...ce bi bila tipcek bi padala na noge in ritke) tim z netreski...mama marsa macka Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 A tole je Tim?! Pa grem stavt da je ze zdej magnet za punce!! Tinka..... xrosex What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Jo, Katja, za punce ne vem, ga pa skoz kdo klice, isce, si dopisuje, vse zivo... Tinka, kul, daj se zmigaj pismu ze s kaksno fotko se, da ne bos osebnih skenirala pa tak... Contesa, ja, saj sem ti ze parkrat rekla, da je ful podobnosti, tale generacija je kar power, pa tudi Tim ima ful v Vodnarju (a nima tvoj tamal tudi nekega vodnarja mocnega?)....Cosma, saj ti bos pa itak imela puncko najbrz. Pac ko bos imela, ampak tako si te predstavljam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Timus mladi roker .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tinka carica!!! Tim... cukerček... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tim je prav 'tapravi' ... meni se tudi zdi ful Marsi podoben... Tinka funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 mateja ah, ti mas pa jamice, ce se ne motim....? jamice, pegice, pa veliki nosovi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ah, ti mas pa jamice, ce se ne motim....?daj nehaj, kaj si si zapomnila (ampak zdaj so že bolj jame ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...Saj je že 10 let star a ne 12.5 bo tocno cez en teden. Thanx, Cosma, saj je res kul tamal. dabest tolk kt moj bratec hehe hjaja, oba dolgo čupco vidim da to zdej majo radi muloti pr takih letih jim lepo paše Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 (ampak zdaj so zˇe bolj jame )pa kaj, ni aakhut edini jamar tle meni je to vsec in pika! mi je tko.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 jamar Tinka, teli tvoji posti so bli pa eno od talepih presenečenj dons ... tnx funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 zalosten pogled zaradi pomanjkanja tort in drugih nezdravih substanc Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 men se ne zdi žalosten, je pa precej oseben .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 jah...sem osebna oseba takole zgleda, ko meni kdo cokolado ponuja Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 takole zgleda, ko meni kdo cokolado ponuja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 aha tole pa zasanjan pogled a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Toleeeeee je pa presenečenje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 O Mačona pa smo te le dočakali kul čupca, simpatična bejbika Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Tinka iiiiiiiiiiiiiiiiii, ful lepi učki Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ena COOL in MAGIČNA fotka, na hitro http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 Pih, vis, Contesa, ceprav sem vedela (*ocitno, ce buljim v objektiv), sem vseeno mimo...Trudi, si pa nasel moment in stran dat gor - po zasanjanih in neznih Tinkinih ockih in po svezi in cedni maconi (Macona, haloo!!! kok si cedna, sem mislila, da bos bolj taf videza!) x!x - no po teh fotkicah jaz se 10x bolj groba izpadem... temnorjava kot kaksn indijanc. pa dim, seveda okol. :o|o: Drugac pa kul, fajn ko sem imela to majico. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts