Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x?x

A se mi blede?

A ni bilo se nekaj? x;)x

Kaj je zdaj, Tinka? x:)x xDDx

Cosma, pih, Tim je ze skoz totalno wanted - vse sobote bil ze oddan za spanja in druzenja... (asc dvojcek). x:Xx

Tinka, ne mara se slikat niti objavljat prevec, sem si pa izprosila dovoljenje in ziher sem, da ga tudi tale z dolgimi ne bo motla gor, itak si je bolj vsec z dolgimi, mu pustim dolge, razen pred morjem ne sme bit kostrun, ker se mi ne da uses pol pedenat al okol skakat netreske iskat pa tak...

Surya . x:Xx x:Ix :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja, saj, saj Marsa, ugotavljam, da sem totalno staromodna xrolleyesx pri tej mladini. Saj je že 10 let star a ne ....valjda že ima razgiban social life. Dvojčki so pa itaq zelo družabni.

No še enkrat, imaš res fejst fanta x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...Saj je že 10 let star a ne

x:)x 12.5 bo tocno cez en teden.

Thanx, Cosma, saj je res kul tamal. x^x xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x?x

A se mi blede?

A ni bilo se nekaj?  x;)x

Kaj je zdaj, Tinka?  x:)x  xDDx

Cosma, pih, Tim je ze skoz totalno wanted - vse sobote bil ze oddan za spanja in druzenja... (asc dvojcek). x:Xx

Tinka, ne mara se slikat niti objavljat prevec, sem si pa izprosila dovoljenje in ziher sem, da ga tudi tale z dolgimi ne bo motla gor, itak si je bolj vsec z dolgimi, mu pustim dolge, razen pred morjem ne sme bit kostrun, ker se mi ne da uses pol pedenat al okol skakat netreske iskat pa tak...

Surya .  x:Xx  x:Ix  :8):

se ti blede, ja x;)x

mi je nekdo uletel tu, pa ni bilo v redu, pa sem si premislila, saj je ze nekje.

nevermind...bo treba kako novo fotko naredit, kako nogo za pikota x:Dx x;)x

noge so mi bile vedno vsec ( ne samo moje, tko...ce bi bila tipcek bi padala na noge in ritke)

tim z netreski...mama marsa macka x:px x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jo, Katja, za punce ne vem, ga pa skoz kdo klice, isce, si dopisuje, vse zivo... :)

Tinka, kul, daj se zmigaj pismu ze s kaksno fotko se, da ne bos osebnih skenirala pa tak... ;) :palec:

Contesa, ja, saj sem ti ze parkrat rekla, da je ful podobnosti, tale generacija je kar power, pa tudi Tim ima ful v Vodnarju (a nima tvoj tamal tudi nekega vodnarja mocnega?)....

Cosma, saj ti bos pa itak imela puncko najbrz. x:Xx Pac ko bos imela, ampak tako si te predstavljam. x:)x :vio: xcivx

Picasso

...Saj je že 10 let star a ne

x:)x 12.5 bo tocno cez en teden.

Thanx, Cosma, saj je res kul tamal. x^x xcivx

dabest tolk kt moj bratec :D hehe hjaja, oba dolgo čupco vidim da to zdej majo radi muloti pr takih letih ;) jim lepo paše :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pih, vis, Contesa, ceprav sem vedela (*ocitno, ce buljim v objektiv), sem vseeno mimo...

Trudi, si pa nasel moment in stran dat gor - po zasanjanih in neznih Tinkinih ockih in po svezi in cedni maconi (Macona, haloo!!! kok si cedna, sem mislila, da bos bolj taf videza!) x:Xx x^x x8Dx x!x :palec: - no po teh fotkicah jaz se 10x bolj groba izpadem... temnorjava kot kaksn indijanc. pa dim, seveda okol. x:Dx xrolleyesx :o|o:

Drugac pa kul, fajn ko sem imela to majico. x;)x :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...