Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 - no po teh fotkicah jaz se 10x bolj groba izpadem... temnorjava kot kaksn indijanc. pa dim, seveda okol. :o|o: Drugac pa kul, fajn ko sem imela to majico. Ne mam že min. dva mnenja, da nisi groba in da je fotkica prov cool in to zaradi odebe na njej http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 ... in to zaradi odebe na njej zaradi odebeljene osebe na njej... (asociacija, tako sem videla)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Marsa...kul fotkica...prou luštna si Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Zmotu sm se...... mislu sm zaradi OSEBE na fotki http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 Saj vem, sory ker sem izpostavila, morda bi videl in popravil, a se mi je zdelo hecno. A Macono ste videl? Kaksna bejba je dobra? (*p.s. - THX Airi, ki je dala gor )Pa Tinkine zasanjane ZELO modro modre ocke okrogle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ja macona je ful luškana... Tinka je pa pravi srček... P.S.Joj dones mene spet nekej meče... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ja Mačona je preva Prlečka , zelo simpatična zgleda pa lepe lase ma Da ma pa Tnka lepe očke sm se pa še včeri prepričal (pa jeziček oster ) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Mačona mislim,da si kar odločna bejbika, ful simpatična, Marsa kako lahko teb asocijacija odebeljena pride, hehe, kam pa ja fajna fotka tud ta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 .. pa dim, seveda okol...Aja, dim je to... Jaz pa skoz mislil, da si za neko umazano sipo Lajtnga... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Marsa jaz pa ful rada tvoje fotke vidim (ko si ti gor), ker sem zmeraj znova presenečena nad tvojo simpatičnostjo, res si en velik sonček Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 dredi.....kulzakaj pa ni več nosana??pa kdaj si se postrigla?? luštna si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 pa si ga daj še enkrat delat, to da ne boli, pa itaq veš, če si ga že mela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 o lepo, jaz sem tud z pištolco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ena COOL in MAGIČNA fotka, na hitroto fotko sm tud js čudno gledal.... marso je treba dat v prspektivo da je majhna in živahna.... hehe tle je pa res da se človk kar mal ustraši Pol pa gor mačona , mačona pa taka.... velik bolj na bejbo vleče kt na mačota.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 you have got that right! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 yeah.... Marsa jaz pa ful rada tvoje fotke vidim (ko si ti gor), ker sem zmeraj znova presenečena nad tvojo simpatičnostjo, res si en velik sonček ja, jaz tud...........če ne žariš se pa kadi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 A nisem maloprej opazil tule fotke iz včerajšnjih tortožerk, ali je pa bila le fatamorgana, pa mislim, da še vedno dobro vidim :o|o: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ni fatamorgana. .....so ble,pa so šle pa-pa. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 O, hvala, ker si potrdila mojo domnevo, ker drugače bi se moral malo zamisliti,..... pa naj gredo, bodo že prišle druge, potem pa en lep večer tebi Tihareka FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 zalosten pogled zaradi pomanjkanja tort in drugih nezdravih substanc Ampak danes so se zadovoljno svetile ucˇke, Tinka! ce sem pa do cokolade prisla imas cednega bratca, je bilo prav hecno gledat, med soncno, njim in tabo...en bolj lusten ko drugi na vasem koncu mize, sami svetleci rjavi ucki pa vsi ste tako temni, pa mi je bilo vseeno vsec, ceprav sem ponavadi na svetle ljudi bolj pozorna...vpliv cokolade, najbrz! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 marsa indijanka meni se zdi pa fina fotka, malo misticna, nic groba...macona pa res tu prava lavica, roooooooar!!! fino zgledas, si predstavljam, da se ne pocutis tako ok brez dolgih las, ma...bo ze. drugic pa kar pridi na tortice, tudi ce je rojstni dan...se bolj tako!saj je vsem malo hecno, ker se ne poznas, cez dve uri pa, ko gres, ze vse poznas! tiha reka...kako zgleda, ko reko razmetava? jacuzzi efekt? trudi, mi je hecno, sploh nisem bila nic ostra, samo malo sem nazobcana, kadar sem trudna (pa ne, da nisem ostra, drugace ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Hehe...Tinka...tihareka se takrat ne more nehat smejat... ..pa mal jaccuzi efect ja...valovanje... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ja, jaz tud...........če ne žariš se pa kadi sem pozabil pohvalit marso da tolk grozna pa le ni bla... sam čikce je vlekla pa še to večino časa mim mene in zlo uvidevno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 So ble slike ja , samo neki ni blo dobr in sem prosu Ninota, pa bo on zrihtal http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts