Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

- no po teh fotkicah jaz se 10x bolj groba izpadem... temnorjava kot kaksn indijanc. pa dim, seveda okol.  x:Dx  xrolleyesx  :o|o:

Drugac pa kul, fajn ko sem imela to majico.  x;)x  :palec:

Ne mam že min. dva mnenja, da nisi groba in da je fotkica prov cool in to zaradi odebe na njej

x:Xx x;)x x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

... in to zaradi odebe na njej

x:o)x x:Dx x:Dx x;)x :palec:

zaradi odebeljene osebe na njej... (asociacija, tako sem videla)... x:Dx x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj vem, sory ker sem izpostavila, morda bi videl in popravil, a se mi je zdelo hecno. xDDx

A Macono ste videl? Kaksna bejba je dobra? :eek: x^x

(*p.s. - THX Airi, ki je dala gor :palec:)

Pa Tinkine zasanjane ZELO modro modre xflirtx ocke okrogle. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja macona je ful luškana... :palec: xDDx

Tinka je pa pravi srček... x:Dx :palec:

P.S.Joj dones mene spet nekej meče... x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ena COOL in MAGIČNA fotka, na hitro

to fotko sm tud js čudno gledal.... marso je treba dat v prspektivo da je majhna in živahna.... hehe ;) tle je pa res da se človk kar mal ustraši ;) :D

Pol pa gor mačona :palec:, mačona pa taka.... velik bolj na bejbo vleče kt na mačota....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zalosten pogled zaradi pomanjkanja tort in drugih nezdravih substanc  xcivx

Ampak danes so se zadovoljno svetile ucˇke, Tinka! :palec: x:Dx

xyesx

ce sem pa do cokolade prisla :wub: x:Dx

imas cednega bratca, je bilo prav hecno gledat, med soncno, njim in tabo...en bolj lusten ko drugi na vasem koncu mize, sami svetleci rjavi ucki x:Dx x;)x pa vsi ste tako temni, pa mi je bilo vseeno vsec, ceprav sem ponavadi na svetle ljudi bolj pozorna...vpliv cokolade, najbrz! x:px x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

marsa indijanka x:Dx x:Dx

meni se zdi pa fina fotka, malo misticna, nic groba...macona pa res tu prava lavica,

roooooooar!!! x:Dx :palec: fino zgledas, si predstavljam, da se ne pocutis tako ok brez dolgih las, ma...bo ze. xsrcx

drugic pa kar pridi na tortice, tudi ce je rojstni dan...se bolj tako!

saj je vsem malo hecno, ker se ne poznas, cez dve uri pa, ko gres, ze vse poznas!

x;)x :palec:

tiha reka...kako zgleda, ko reko razmetava? x:Dx x:o)x jacuzzi efekt?

trudi, mi je hecno, sploh nisem bila nic ostra, samo malo sem nazobcana, kadar sem trudna x;)x (pa ne, da nisem ostra, drugace x:Dx x;)x )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hehe...Tinka...tihareka se takrat ne more nehat smejat... x:Dx ..pa mal jaccuzi efect ja...valovanje... x:Dx :palec: x:o)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

ja, jaz tud...........če ne žariš se pa kadi x:Dx  x;)x  x8Dx  x:Xx  x:Xx

sem pozabil pohvalit marso da tolk grozna pa le ni bla... sam čikce je vlekla pa še to večino časa mim mene in zlo uvidevno x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...