Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

to je fuuul zdravo. sem chatala z enim fincem in pravi da pri njih tam v severnih predelih iz savne naravnost na sneg in se tam malo valjajo x:Dx x:Dx potem sem pa dobila vodič po Finski in piše vse mogoče, med drugim tudi to. jaz bi šlaaaaa..... x:Dx x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

to je fuuul zdravo. sem chatala z enim fincem in pravi da pri njih tam v severnih predelih iz savne naravnost na sneg in se tam malo valjajo x:Dx x:Dx potem sem pa dobila vodič po Finski in piše vse mogoče, med drugim tudi to. jaz bi šlaaaaa..... x:Dx  x:Dx

;) men se tud zdi to ful ornk vrjanta... ej js bi pol za tem ko se kompam v ful vroči vodi, sem pol v kaki brisački če kake dve uri... in pomoje blažno paše skočit tkole na led mal za par sekund... najbrž te tko al tko ne zebe... pa pašat more ko hudič.. ;) Aira povej ko greš.... ;) mrbit prisedem.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ej ej ej ej.... kar fotke nove spet?

Contesa- tigrica zavodljiva... x;)x x:Xx :palec:

Sam shit ko so tok mejhne fotkice pa nejasne...

Ampak povsod si cedna in povsod na nek nacin drugacna... Takale 'ribja' s tole frizuro, ce se malo 'razmrsena', si mi vsec. Tudi vsec, v bistvu... ker si lepa tudi taka elegantna in 'zapeta'.. ;)

Ampak tale stos (tvoj novejsi, 'ribji', kot imenujem) pa mi je vsec... :palec:

Piko - :palec: x8Dx Kulaza, na sneg se sicer nimam priloznosti uleci, ne dvomim pa, da bi se...

Samo kako pa je tu s karibskimi in ostalimi ribami? x;)x

Kje so se kaksne fotke? :eek: x8Dx :2src: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

One small step, za opija :) dobr to...

pa velik za človeštvo x:Dx x:Dx :palec:

hja bi napisal to ampak sem zafilozofiral sam s sabo o tem kako velik korak je bil pravzaprav korak na luno... in v bistvu da tisti tvoj tepih zgleda dokaj zemeljsko... :D tko da kaj pa vem bogi tepih vsi ga teptajo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

danes končno uspela priti na forum in voham- nekaj smrdi :o|o: no- zdaj mi je vse jasno xDDx

hahahahahahahahaha Aira you are killing me :D

...to smo mi na tortah...vse ostalo pa v omiljeni temi... x:Dx tudi slike... x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Joj, kako se imata radi x:Dx  :palec:

bi ti mogu videt kako se šele mata radi ko se malce skregata takrat pa dobiš tak killer look :D skor kot tisti od contese zgori :D

Budala briši post... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Brrrrrrr! :wOOt: Če bi se v kopalkah ulegla v sneg, me samo še odnesejo v odtajevalnico v obliki savne! :cry:  xg:Dx Mraza ne prenesem! xrolleyesx

Piko :palec: za pogum in debelo kožo! x;)x

:eek: ..uf, maš prav Contesa, mene je tudi kar zazeblo, bi me tudi morali dat v mikrovalovko odtajat... :wOOt:

:palec: ...Piko, si pa res utrjen x:Dx x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Ker je bilo nekaj vprašanj, tudi razumljivih, je tu nekaj odgovorov:

- če sem riba v karibih, potem ne maram vročega sonca (ribe ni dobro držati na vročem...)

- riba je sveža in dobra poleti samo na ledu; sicer hitro smrdi!

- kot karibska riba slabo prenašam mrzle vode, morje mora imeti najmanj 23stC! Ampak ko si notranje pregret, ko nekaj minut bos hodiš po snegu, tako da telo skozi stopala ustvari notranjo podobo, kaj ga čaka, haha, potem se lahko uležeš, ne da te zebe. Jasno, da ne morem ležati dolgo, saj sem karibska riba!

Piko is talk!

P.S. Tule je današnja misel (seveda sem jo našel na LNMisli) in takole za občutek - malo sem še zažgan (in nimam črnih, ampak bele podočnjake) x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...