Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

trudi, mi je hecno, sploh nisem bila nic ostra, samo malo sem nazobcana, kadar sem trudna  x;)x  (pa ne, da nisem ostra, drugace  x:Dx  x;)x  )

xDDx :palec: Sej nisem nič slabega mislu ampak v veliki pozitivi; najbolj mi je bilo všeč zaključno dejanje, ko si se na ves glas zadrla: 'kdo je plačal', pa pol še enkrat 'HVALA' x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O Mačona pa smo te le dočakali , kul čupca

hj, je čupca naravna prava, skodrana?

Marsa vsa v modernem dimu x:Dx

Trudi, sebe pa nisi mogu slikat?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

dobr da ma tam contesa jaknco gor ;) hehe k ma pod njo neverjetne stvari ;) hehe kdor ne verjame naj pride na naslednje tortožerke.... :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vas moram kar pohvaliti, mislim na tiste na fotkah, zmeraj me bolj presenečate, malo me je uneslo, ker Oone si pa res nisem predstavljal blond :eek: x:Xx , Tihareka x:Xx , Selene x:Xx , Contesa x:Xx , Sončna x:Xx , Marsa x:Xx , Aiwa x:Xx , Pujsa x:Xx , Ribica Katja x:Xx , moški del pa tudi v ospredju x:)x :palec: , če bi prišel, bi me spravili le v zadrego x:Ix x^x xDDx . Vsi ste za pohvaliti, če sem koga izpustil, se mu opravičujem, lep večer, B. x:)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...