Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 hjo, je tale za videz res pravi, al le trenutni? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Nino,tole si mislil,a ne? daj no contesa kako naj vodim uspešno reklamno akcijo da bo kdo prišel na tortice če ti vse pokažeš že "netortožerjem" .... ccc Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Vau Contesa ful luštna in verjamem ja, da si v živo še bolj , škorpijonke ja, ah ste to ene res lepe ženske Slikce so fajn, upam, da bom kdaj tudi jaz na njih, pa med vami Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja chandri to bi blo ful lepo... ribica katja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Ohoho, kdaj si pa tole uspela napopat? hehe lisica, si neslisno in neopazno postnila - ce sem v Nahrbtnikih jo prej videla!Ful si lustna, pase ti ta barva las. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Aja, neee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdajle! si postnila, ej kwa sem te zvohala, ne morem verjet...Hotla sem it nekaj chekirat, sploh je (nove objave) nisem videla na vrhu!!!V bistvu sem sla takorekoc slucajno v fotke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tam gori Marsa piše, da sem objavila sliko-a je bolj primerna za temo Nahrbtnik in sem jo preselila tja. med resjem, praprotjo in šentjanževko-Skye Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ne vidim...... Premajhno..... Kolkor pa vidim prvo, simpaticno! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 stankaa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stankaa, ne vem če po 30em res tko vid peša JST bi te bl na velko Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 oprostite prosim, ampak mogoče se motim, ta sončna očala in ta obraz a ni Tomaž kakor Al PacinoTotalno, ne morem verjet! Kaksen jack, pa papigi!!! (uh, tale je meni tudi proti rami enkrat letela, celo gor se je usedla, aja ne tale, takale)... Pih!!! Sem sla cist od zadaj (sem mislila, da sem ze) in preseneceno ugotavljam, da je ful enih novih fotk gor.janja in trudi s cyberckom, pa janja trlica ki nosi cybercka!! , Tamara s tamalo (ful sta lustni, predvsem na prvi, res lustne okice, tamala ti je res neverjetno podobna)! Pa Piko je dal eno ful lepo fotko, kul! Ja, Pikova najboljsa, ne smao zato ker je cutnejsa in ker je rjav, pac pa mi je vsec tudi zaradi svetlobe. Pa Aakhut, Saj res, kje pa je?Pa kristalka, kako si nezno zasanjana tam na oni! Pijes pivo? Joj si srckana pa to ni res! Pa Bobi sramezljivo tam en pis sebe pokazal celo! Ejjj, se dobr da sem sla pogledat za nazaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Dragi moji, kot prvo, se za vse lahko zahvalim Borisu, ki je stručko in brez njega ne bi bilo nič. Se še ukvarjam in čaram. Potrpljenje. Vmes razne motnje nanovo zaganjam computer itd. V glavnem nekaj BO.Preveč veliko pa ja ne morem gor dat, kaj čem ves plac tu zasest, me Marsa žene... btw kot blond, pa še Stanka nikoli ni bla -vsaj do zdaj zaenkrat le mali svetli pramenčki Hvala Borism!!! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ni za kaj Stankaaa , saj, če boš še kaj potrebovala sva dogovorjena. Tele, ki si sedaj objavila, bi lahko bila katera izmed njih za ikonco, poskusi s temi, ki sem ti jih zadnje poslal, ki so prirejene za objavo v etru. Stankaaa, ne bodi skromna, ker takšnih lepih fotk brez tebe in čudovitega Škotskega ozadja ne bi bilo mogoče objaviti . Imam pa eno pripombo če smem Stankaaa, zakaj še nisi počakala kakšen teden na Škotskem, ker naši nogometaši igrajo v sredo gor tekmo v kvalifikacijah za SP in bi rabili podporo . Obenem hvala ti za čudovito razglednico, ki si mi jo poslala iz Škotske, a jo smem objaviti . Lep dan prav vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stankaa Kaj pa whiskija nič?Nbene fotke z degustacije?Po mojem so tiste bl sproščene... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 med resjem, praprotjo in šentjanževko-SkyeTale slikca me pa zelo spominja na en simpatičen irski mladinski film o vilah, vilincih in škratihStankaaaaaaaa, Aaaaah! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 stankaaaa, kako si super, ko ena vila gozdna!!!prava pixie girl!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 StankA, nekako sem dobila tak 'svetel vtis' o tebi, ko smo se tistikrat videli. p.s. Zdaj je pa se boljsa, ko je nekoliko vecja. Ful si simpatico. (*hecno mi je, ko me na fotki ful spominjas na eno znanko - Ribo ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 stankica cuker!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ... ko ena vila gozdna!!!Eto tu me imate zdaj!Hvala za pozitivne komentarje, neg. ne sprejemamo in še enx hvala Boris, brez tebe ne bi blo nič Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 - negativnih ne sprejemamo. Zakaj bi jih sploh dobivali, saj si res cuker in prava Stankica (kot pravi Aiwa) - tako te itak jaz veckrat pri sebi imenujem - Stankica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stankaaa, res si kul , jaz pa mislim, da brez tebe ne bi bilo nič , ker si le ti na fotkah , bilo mi je v veselje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 vidim da nisem edini ki vidi gozdno vilo na fotki hehe no, zdaj mamo poleg sončne še gozdno.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 to obliko imena najbolj ne maram, res čisto odkrito mi daje feeling, da je nekdo pokroviteljski do mene...in iz otroštva, srečam kakšno teto in mi to reče UF se mi kar rdeče kadi iz uh in tak ekasta beseda trizložna No ja, saj preživim. Všeč mi je Stančka. Ko mi je sodelavec to rekel, in se muzal in dobrega delal, sem takoj vedela, da nekaj rabi Všeč mi je Stanki. Tak mi včasih reče nečakinja.No, so še variante, dost bo... raje pišem o kom drugem... Ja Lia obstaja tudi slika z whiskeyem-lušna a nas je precej na sliki, tak da bo le za interno uporabo. Zanimivo, da gozdna vila, a tam daleč okol ni bilo gozda, le resje in praprot, ki ga je po celih Highlands polno in iz njega delajo celo neko dišavo in še reke imajo rjavo barvo zaradi njega (domačini rečejo heather) Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...to obliko imena najbolj ne maram..Jaz sem Stanka. Ok, jaz sem pa s trajekta... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 ... najbolj ne maram...... pokroviteljski do mene...Verjamem, Stanka, sory potem, dobro da sem povedala, da si mi povedala potem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts