Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nino,tole si mislil,a ne? :vragec:  x:Dx

daj no contesa kako naj vodim uspešno reklamno akcijo da bo kdo prišel na tortice če ti vse pokažeš že "netortožerjem" .... ccc

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ohoho, kdaj si pa tole uspela napopat? :eek: x^x x8Dx :palec:

hehe lisica, si neslisno in neopazno postnila - ce sem v Nahrbtnikih jo prej videla!

Ful si lustna, pase ti ta barva las. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, neee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdajle! si postnila, ej kwa sem te zvohala, ne morem verjet...

Hotla sem it nekaj chekirat, sploh je (nove objave) nisem videla na vrhu!!!

V bistvu sem sla takorekoc slucajno v fotke. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tam gori Marsa piše, da sem objavila sliko-a je bolj primerna za temo Nahrbtnik in sem jo preselila tja.

med resjem, praprotjo in šentjanževko-Skye

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

oprostite prosim, ampak mogoče se motim, ta sončna očala in ta obraz a ni Tomaž kakor Al Pacino

Totalno, ne morem verjet! :eek: :palec:

Kaksen jack, pa papigi!!! :eek: (uh, tale je meni tudi proti rami enkrat letela, celo gor se je usedla, aja ne tale, takale)... :O:

Pih!!! Sem sla cist od zadaj (sem mislila, da sem ze) in preseneceno ugotavljam, da je ful enih novih fotk gor.

janja in trudi s cyberckom, pa janja trlica ki nosi cybercka!! x:Dx, Tamara s tamalo (ful sta lustni, predvsem na prvi, res lustne okice, tamala ti je res neverjetno podobna)! x:Xx x8Dx :palec:

Pa Piko je dal eno ful lepo fotko, kul! Ja, Pikova najboljsa, ne smao zato ker je cutnejsa in ker je rjav, pac pa mi je vsec tudi zaradi svetlobe. :palec:

Pa Aakhut, x8Dx :palec: Saj res, kje pa je?

Pa kristalka, kako si nezno zasanjana tam na oni! x:Xx

Pijes pivo? :eek:

Joj si srckana pa to ni res!

Pa Bobi sramezljivo tam en pis sebe pokazal celo! x;)x :palec:

Ejjj, se dobr da sem sla pogledat za nazaj! x8Dx

Picasso

Dragi moji, kot prvo, se za vse lahko zahvalim Borisu, ki je stručko in brez njega ne bi bilo nič. Se še ukvarjam in čaram. Potrpljenje. Vmes razne motnje nanovo zaganjam computer itd. V glavnem nekaj BO.

Preveč veliko pa ja ne morem gor dat, kaj čem ves plac tu zasest, me Marsa žene... x:o)x

btw kot blond, pa še Stanka nikoli ni bla -vsaj do zdaj zaenkrat le mali svetli pramenčki

Hvala Borism!!! x:Xx

Ni za kaj Stankaaa x:Xx x:Ix , saj, če boš še kaj potrebovala sva dogovorjena. Tele, ki si sedaj objavila, bi lahko bila katera izmed njih za ikonco, poskusi s temi, ki sem ti jih zadnje poslal, ki so prirejene za objavo v etru.

Stankaaa, ne bodi skromna, ker takšnih lepih fotk brez tebe in čudovitega Škotskega ozadja ne bi bilo mogoče objaviti x:)x :palec: .

Imam pa eno pripombo če smem Stankaaa, zakaj še nisi počakala kakšen teden na Škotskem, ker naši nogometaši igrajo v sredo gor tekmo v kvalifikacijah za SP in bi rabili podporo xDDx x;)x .

Obenem hvala ti za čudovito razglednico, ki si mi jo poslala iz Škotske, a jo smem objaviti x?x x;)x .

Lep dan prav vsem, Borism x:)x :palec:

Stankaa :palec: x:)x

Kaj pa whiskija nič?Nbene fotke z degustacije?Po mojem so tiste bl sproščene... xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

med resjem, praprotjo in šentjanževko-Skye

Tale slikca me pa zelo spominja na en simpatičen irski mladinski film o vilah, vilincih in škratih

Stankaaaaaaaa, xsrcx Aaaaah! :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

StankA, nekako sem dobila tak 'svetel vtis' o tebi, ko smo se tistikrat videli. :8): x:)x

p.s. Zdaj je pa se boljsa, ko je nekoliko vecja. :palec:

Ful si simpatico. :vio: x:Xx

(*hecno mi je, ko me na fotki ful spominjas na eno znanko - Ribo xDDx).

Picasso

... ko ena vila gozdna!!!

Eto tu me imate zdaj!

Hvala za pozitivne komentarje, neg. ne sprejemamo x:o)x

in še enx hvala Boris, brez tebe ne bi blo nič

xDDx - negativnih ne sprejemamo. :vio:

Zakaj bi jih sploh dobivali, saj si res cuker in prava Stankica (kot pravi Aiwa) - tako te itak jaz veckrat pri sebi imenujem - Stankica. xDDx

Picasso

to obliko imena najbolj ne maram, res čisto odkrito mi daje feeling, da je nekdo pokroviteljski do mene...in iz otroštva, srečam kakšno teto in mi to reče UF se mi kar rdeče kadi iz uh

in tak ekasta beseda trizložna

No ja, saj preživim. Všeč mi je Stančka. Ko mi je sodelavec to rekel, in se muzal in dobrega delal, sem takoj vedela, da nekaj rabi x:o)x

Všeč mi je Stanki. Tak mi včasih reče nečakinja.

No, so še variante, dost bo... raje pišem o kom drugem...

Ja Lia obstaja tudi slika z whiskeyem-lušna a nas je precej na sliki, tak da bo le za interno uporabo. Zanimivo, da gozdna vila, a tam daleč okol ni bilo gozda, le resje in praprot, ki ga je po celih Highlands polno in iz njega delajo celo neko dišavo in še reke imajo rjavo barvo zaradi njega (domačini rečejo heather)

... najbolj ne maram...

... pokroviteljski do mene...

Verjamem, Stanka, sory potem, dobro da sem povedala, da si mi povedala potem. xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...