El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...to obliko imena najbolj ne maram..Jaz sem Stanka. Ok, jaz sem pa s trajekta... shit... killer joke pazi ko boš v gozdu da te ne napade gozdna vila "stankom" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Wau, Stanka, kako simpatična si tam na slikci! Verjamem, da si tudi v živo. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stankaa, jaz sem navadno pri tehle fotkah tiho ker svoje pač nisem dala gor ampak kljub vsemu,.... iz tvoje fotke veje ogromno pozitivne energije. Se vidimo! http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Jp, fajn je Stanka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stanka, kako prijetna in luštna (saj sem si predstavljala neko simpatično punco, ker so mi tvoji posti simpatični in jih ful rada preberem) Tortožerji (Piko, zdaj sem pa -žeskor-čist ziher, da sva mela pred leti nekaj matematičnih ) ... Marsa, kaj si rjava funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 klele pa zlomk na delu na morchku : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 pa she ena: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 aakhut , tele tvoje fotke, ki jih zadnje čase objavljaš, me pa prav ganejo (a sem že rekla, da fajn zgledaš ..aja - WB ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hihi....matajchek fenks klele link z updejti:http://www.zveza-soncek.si/index.htm 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 The Devil may care... res nice tole.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 The Devil may care... res nice tole.. d devl olvejs kers 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tale aakhut pa je res od hudiča! Cool! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 d devl olvejs kers samo,ko opravlja humana dela; tak vzhaja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ooooo zlomkec.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 d devl olvejs kers samo,ko opravlja humana dela; tak vzhaja Z jezika pobral...Zlomk ma tut svetlo stran... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Akutek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jupiii, aakhut je nazaj ....pa fotke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aakhut zelo pohvaljen ...Ok, jaz sem pa s trajekta... StrajektaZelo dobro (ime), zelo všeč, še bolj pa na njem Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Contesa....V imenu Gogice - sporoča ti da ni velika 181, dobiš za rojstni dan meter - to je obljuba.Čeprav, da ne bo pomote - to je čist nič ne moti Drgač pa Nice picture iz Zadra - ok,Gogica prau da si afna p.s.: da bi ti zdej slišala njene komentarje, tole je še milo, hahaha.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 AAKHUT!!! To mi deli, mega, prav ponosna sem nate in ful se mi dbest zdi, pa tudi ti ful kul zgledas, ocitno ti dbest dene tole. O, Contesa, zdajle sem sele opazila, skoda ker se slabse vidi, ker je dbest fotka - blazno ti pase rdeca, morda si mi tu se najbolj vsec. Tamali je tud ful dobr, je pa vec manjsi od tebe kot moj od mene - po mojem sta priblizno enake velikosti torej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Povej ji, da je tudi ona afna in to velika! Sporočeno... p.s. - še ene par komentarjev pa jo bo do konca povleklo v vode LNF. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 klele pa zlomk na delu na morchku :Zlomkec, če boš še kero takole nalimal, boš mogu pa nick v Angel spremenit . Pismu, te je fajn videt v takile akciji, svinjsko pohvaljen še od Pujse . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 AAKHUT!!! To mi deli, mega, prav ponosna sem nate in ful se mi dbest zdi, pa tudi ti ful kul zgledas, ocitno ti dbest dene tole. Akhi-iiiiiii, (10 of 10)Saj sam veš zakaj! (ne zaradi nove obleke, ne zaradi dobre postave, ne zaradi kosmatih nog, ne zaradi lepih punc, ne zaradi morja, e, zaradi ene druge, nadvse cenjene reči) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts