Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Ena iz New Yorka...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

http://www.geocities.com/lovelymaruska/tem...l?1094475684291

Ej, ne morš vrjet če ne vidiš....evo en mali link...delam na tem, da bo kej več gor...do tacajt pa...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ojla, Amazonka, dobrodosla! :vio: :palec:

Apolonija, kul fotke! x8Dx :palec:

Pa vsec so mi tudi komentarji. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Apolonija, kul fotke!

Hvala, ma sej se morm lotit tega mal bol, sam k časa ni, domača škatla pa tega ne zmore...

Pol pa tkole mal na hitr....

Chris in jaz v Zadru! xsrcx

kar visok že dečko.... :D ehja gledam tele mini fotke... pismu sem se že js bal da ne znam prav obdelat fotk no pa je bla bojazen neupravičena ;) če ma kdo kako fotko pa bi jo rad da se jo obdela na tako spodobno velikost kar pošljite k men....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z jezika pobral...Zlomk ma tut svetlo stran...

hja, jest to vem že od vedno,sam povedat mu ne smeš vedno,k pole vse vzame preveč tanežno x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Dbest Piko! Ful mi je Aiwa dobra tukaj, taka kot je, dinamicna in ful ima mimike. xDDx :palec:

Janja pa je bila kje ze boljsa, ceprav gre pa na vsaki fotki skoz, ker ima pravilen obraz in je tudi fotogenicna. Ribka pa je lustna (pa se koncno ne mizis oz. ce tudi, se ne vidi). xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hja, jest to vem že od vedno,sam povedat mu ne smeš vedno,k pole vse vzame preveč tanežno x:Dx

x:Dx xDDx :palec:

Picasso

Janja pa je bila kje ze boljsa, ceprav gre pa na vsaki fotki skoz, ker ima pravilen obraz in je tudi fotogenicna.

Tlele sem res mal čudna, ja, ziher je kaka montaža x:Dx :vragec: x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

da ne govorimo o parkeljckih (ki pa se jih tu res da ne vidi). xDDx

Picasso

Janja pa je bila kje ze boljsa, ceprav gre pa na vsaki fotki skoz, ker ima pravilen obraz in je tudi fotogenicna.
Tlele sem res mal čudna, ja, ziher je kaka montaža x:Dx :vragec: x:Dx x;)x
Morda sem te pa ujel, da si lahko tudi malo zamišljena? x:Dx

Kaj je slabega na fotki :eek: aja, izraz ni tipičen pujsji

no, mislim da sem posebej dobro poudaril ustnice! Poleg tega mi nisi v posebno drugačnem vizuelnem spominu... x;)x

Vprašaj še NATRIXREDa, on zna ženske dobro uočiti!

Hej, Natrixred, sori ker se nisem zapomnil tvojega nika tu s foruma, ko sem pisal prve vtise. Pa hvala za družbo!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...