Michelle 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Lusni ste aiwa, nehi kadit! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 :o|o: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 s tem bi se tud kdo drug strinjal, mislim da pismo ste luškani na slikcah, jaz pa po današnji poštni pošiljki (hvala Janjak in Trudi ) ugotavljam da sem popolnoma nefotogenična in hehe tisti kg ki so šli dol se na slikicah še fajn vidijo, bemu :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 :o|o: sej ti sam dobro hocem te mam rada, tut ce kadis Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 selenca... v živo si fulll lepša... tak cukerček. res si toook cotkana... pa ful mlajša zgledaš. lepotičkica!! mišelka... sej bom nehala... sam ne še zdej ker mi sede... love you too spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hehe tisti kg ki so šli dol se na slikicah še fajn vidijo, bemu :xx!: Ti ga sračkaš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ktera si, ktera si...hitr povej, hitr povej......grem gledat, grem gledat......... Na prvi Pikotovi sliki skrajno desna........pa drgac nism glih desna........ ....ampak leva tut ne What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pokaži s prstom :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 najlepša miška spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Lusni ste aiwa, nehi kadit! hehe bomo vidli kaj bo s te moke najboljš da rečem da nkol ne bo.. nehala kadit, k zarečen kruh se največkrat poje.... najlepša miška no zdaj a ni že počas očitno kera? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ena fotka z leta dvapatri funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Oho...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ktera si, ktera si...hitr povej, hitr povej......grem gledat, grem gledat......... Na prvi Pikotovi sliki skrajno desna........pa drgac nism glih desna........ ....ampak leva tut ne Iiiiiiiiiiiiiiiiiii....ribicaKatja ...sem ful vesel, da sem te vidu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 evo, se tale, pol pa dost Mateje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pa je res fajn videt koga k ga tud bereš rad. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ena fotka z leta dvapatri zanimiva, hmm, ne znam opisat, hmm si pa zrela za tista leta bla .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 mateja super zgledaš!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ohoho Matejka, kok si luštna , no sej če so iz leta 2 al pa tri, so leto ali 2 stare . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ja! tko je treba razmišljat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mateja http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tole je fotka hcerke in v ozadju je pa kuhinja ki sem jo sezidal med dopustom.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Runo in jaz! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 O, Tjazy, lepo - obe - kuihinja in tamala! Sem vedela, da bos sAM SPEDEnal, dok reces kex. (ko je bila ogromna) Mateja s kitarcko! In tenkcanimi glezenjcki, ozko nogico damsko! In Mateja s svetlecimi lasmi v soncu, sveza, nasmejana in globoka. Tok fajn izzarevas, mateja - saj, taka kot si. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Zivalski vrt.. mi trije! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 tjazy ...pa fajno kuhno si sezidal you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts