Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Velika planina.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Velika planina Janai *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tyaziy, res ste srčni, vzajemno složni .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Velika planina Michelle *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pa se tale... *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 evo, se tale, pol pa dost Mateje Maaaaaaaaateja, dost virtualne Mateje, bo pa realna na tortah? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 tjazy spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 dost virtualne Mateje, bo pa realna na tortah .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Uau, Mateja, ful lepa fotka! Tjazy, lusno familijo mas! Pa kuhna mi je tut vsec. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 men je tud kuhna ful všeč! prideš še h nam zrihtat? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Thazy, dbest! Ful ste lustni, harmonicni! Priden (kuhna)! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tjazy, ful hude fotke. So mi vsec...pa tamala je srckana...Vsi tok hvalijo kuhinjo...sej je res fajn Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 men je tud kuhna ful všeč! prideš še h nam zrihtat? Ja.. naslednji dopust. ker zdaj nimam casa.. 8 dni mi bos "kuhala".. pa bo Poleti imam najraje lubenico in melono tko na koscke skupaj zmesano. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 dost virtualne Mateje, bo pa realna na tortah Mateja, in drugi, če boste tortenžer organizirali med tednom in se najaviš tudi ti, Mateja, naj me kdo prosim opozori na to... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Aha.. na teh fotkah iz Velike planine smo pa ze 4. Je ze sincek star 3 meseco.. No v bistvu 6 mesecov pred rojstvom.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii še v bušiju!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tami pravi, dobre noge... jaz ji pa potrjujem, pa ne sam noge Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tole pa me je slikala Poko in mislim, da stvar profesionalno obvlada! (bom dala kasneje fotko dol,ker je kar velika)Poko res obvlada, slikce pa ne dajat dol, raje kaj drugega... (tako, pa sem prehitel Mickenega...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Contesa.......WOW!!! Matr si huda! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Contesa , karkoli bi napisal bi napisal narobe, saj ti itak veš, kaj bi napisal ,bom raje kar opazoval FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 CONTESA... waaaauuuu... Kako SEXSY KAVC! Sorry.. zafrkavam se malo.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pismo...v kerem življenju bom jaz taka Contesa... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Žaža, jaz pa mislim, da si že v tem življenju in trenutku takšna FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 OJOJ, HVALA ZA KOMPLIMENT.... http://www.computerpannen.com/cwm/kao/otn/bloblaugh1.gif BORISM LEP DAN TI ŽELIM... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 (bom dala kasneje fotko dol,ker je kar velika)Ja pajade! Nc tacga!... ob vsej solati ki je (po drugih temah) gor!Svoje fotke jasno lohk objavite.Vecje so, boljse je - ce ni 'vecji' samo format, pac pa tudi vi na njej. Contesa, Saj se bo tipom utrgal (pa se ob tamle nude ki imamo zdaj se par kar sochnih...). JHa, da Poki kaj takole zna, itak sploh ne dvomim, saj smo ze veckrat kaj videli, ja, kul, pa se lep objekt je fino fotkat. Hudo! Pa ful imamo ze enih fotk, prav kul. Aja in ne se name zgovarjat, ces da boste dali dol zarad placa, ki jemlje, kar poglejte v druge teme... Torej, tam pa naj me en kl*** gleda al kaj. Res imamo hude bejbe tule gor! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts