Mateja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ena 'družinska' s Pelješca (kakšnih sedem let nazaj) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 še ena družinska (Dašin 17. RD) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Contesa, kera bejba huda funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Mateja, kok sta lustni, dasa ti je podobna, ful sta povezani, se vidi na fotki (kot tamara s tamalo, ki sta tudi tolk lustni tamle nekje zadaj vmes ko nas ni bilo, pa sem zadnjic videla). Ti si pa taka... hm, nezna razmisljajoca navihanka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mateja & Daša FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 (tako, pa sem prehitel Mickenega...) Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Ja, saj res - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 'nežna, razmišljujoča navihanka' ... hvala Marsa, se luštno sliši tole funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja,Piko, saj dam dol, ampak samo pred meni ljubo osebo! poko obvlada a ja v bistvu res .... ampak model je pa ... profesionalen da tak rečem hehe perfect Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 CONTESA... waaaauuuu... Kako SEXSY KAVC! Sorry.. zafrkavam se malo.. Ja, Contesa, se strinjam s Tjazyjem, res dober kavč, he, he,.... No, zdaj pa resno, he, he,... Zelo lepa, estetska fotka in zelo seksi.....khmm, pa ne kavč!! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tole pa me je slikala Poko in mislim, da stvar profesionalno obvlada! (bom dala kasneje fotko dol,ker je kar velika) majhna ne more bit, če si ti gor Pismu si lušna Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja contesa je ah...sami lepi ste kle gor :o|o: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ma, ob vseh teh pič... se počutim totalno sivo miš. Kako grem sama sebi na živce s temi kompleksi.Enako! Sam se nimas ti kej! Itak obe veva, da je brezveze Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Oho Mystique Pa zgoraj še Matejka in Daša . Mačona, kaj se maš pa ti za pritožvat, si prav luštna na fotki . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 no, končno mi je ratalo pripet sliko ... madona Pa je bilo vredno , zakaj si se le tako dolgo odločala, Lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kaaaaj??? Obraz ja ni vse!!!! Ženske itak porabimo ves dragoceni čas za to, da bi se poskusile otepsti kompleksov. Pa nič ne pomaga.mačona telo je samo embalaža in to lepa, kakršnakoli že je , izžarevaš pa itak prijetno osebico, tako da si pri meni s kompleksanjem oplela Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mačona lušna si. Tvoj tekst je pa : " Hvala Janja, imaš svinjsko prav " Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Janja, upam, da resno misliš! Da vidi kdo osebo v meni in ne le lepe noge, to je redko in to je nekaj! Kdor globoko gleda to opazi, brez pokvarjenih misli, Mačona.....mislim, da imaš notranje kvaliete FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz mislim resno, da si prijetna, kako pa fizično izgledaš je pa itak stvar okusa, pa če je človek prijeten, tudi prijetno energijo izžareva in nikakor ne more izgledat slabo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mi jo pa , ti jo pa tudi poišči, pa odmori se . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 prav prijetno vas je videti, ko ime dobi tudi obraz... Mateja, vidim da sta povezani z malo, lepo Mačona, vsako bitje je unikat, mojstrovina, čudež, verjamem, da v sebi veš, da si prav luštno dekle, takšna kot te vidimo tudi mi Mystique - lepo da vem, s kom čvekam na chatu super Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 punce, jst sem čist in do konca brez teksta ...same mačke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ma, ob vseh teh pič... se počutim totalno sivo miš. Jaz tud. Upam pa, da imam za to tolk razlogov k ti. Moj-stik..... Se te to ni več normaln tu na lnf ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ma kaj tukaj dogaja še dobro, da sem svoje fotke gor prilepila pred doooolgim časom, zdaj jih neb več upala... contesa, ne verjamem, da si tolk dobra..ziher je to kakšna fotomontaža... punce, nimate pojma, kako dobro zgledate...sveže, ne potrebujete posebne obleke in šminke...ker ste preprosto ...lepe... mateja, čist druga mi deluješ na teh fotkah... ...a si ti vsak dan mlajša al kako Od zdaj naprej še sam fotke hčere objavljam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts