Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne morem...ker sem zdaj po koščkih... x:Dx ...počak, da me spet sestavijo... x:px

saj res...kolk sem se jaz x:Dx ..ko sem videla tvoje fotke...in to zato, ker mi je enkrat edn reku...da te je srečal...in si veliiika in debeeela...maš ful veliko rit...

in zdaj jaz pač fotkam ne verjamem, ker je dotična oseba vredna polnega zaupanja...bom morala enkrat v živo preverit.. x;)x x:Dx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

velika in debela x:Dx x:Dx x:Dx , rit je pa res debela, če jo primeraš s kako anoreksično deklinico x:Dx x;)x . Aja, a takole prenašanje sem in tja tudi pri Lunatkih obstaja x:Dx x;)x x:Dx .

No čakam, da te sestavijo po koščkih x8Dx x;)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx  x:Dx  x:Dx

velika in debela  x:Dx  x:Dx  x:Dx , rit je pa res debela, če jo primeraš s kako anoreksično deklinico  x:Dx  x;)x . Aja, a takole prenašanje sem in tja tudi pri Lunatkih obstaja  x:Dx  x;)x  x:Dx .

No čakam, da te sestavijo po koščkih  x8Dx  x;)x  :palec:

:palec: :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:o|o: ... sam cvekate, nobenih fotk... :o|o:

Zivjo, Mistique, dbest da si dala fotko in da se zdaj tudi vidimo, cedna punca, imas simpaticno barvo las (x;)x) in lepo kozho!

x:Xx :palec: x8Dx

Pa nekam znana se mi tudi zdis...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker mi je enkrat edn reku...da te je srečal...in si veliiika in debeeela...maš ful veliko rit...

in zdaj jaz pač fotkam ne verjamem, ker je dotična oseba vredna polnega zaupanja...bom morala enkrat v živo preverit.. x;)x  x:Dx

Astra

:vragec: :vragec: :vragec: Ta k ti je to reku rab OČALA :vragec:

Pujsa je prava deklica x:Xx x;)x x;)x; kadar koli se lahko tud v živo prepričaš :palec:

Samo nima debele x!x x!x

Ko smo ravno pri ritih... moj ex tip je za kaksno rekel, pismu ta ma pa tako rit kot slonica. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha :D marsa a ti maš tud ex tipe :D hehe :) pismu ej hehe hecno se mi zdi... poznam te 5 let pa prvič omeniš ... :) hudo...

aha ja pujsa pa res niti za pol pršuta nebi bla... hm ko smo lih pr suhcenih ritkah.. ravno sem nekaj lačen... :D čas bo za kosilo... da vidim ka se da pr nas na primorskem skuhat.... mrbit pa naredim eno paštico z obilo paradižnika, mhm ahja ritke? eh pustmo stat to...

mrbit pa eno fotko naredim z mobijem mojga kosila :D to bi blo kar kwl... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

haha :D marsa a ti maš tud ex tipe :D hehe :) pismu ej hehe hecno se mi zdi... poznam te 5 let pa prvič omeniš ... :) hudo...

Eh no tole si si pa zdajle zmislil, al pa mas spomin kot reseto. x:Dx

Sem ze kdaj omenila, tudi tebi.

Ti si torej mislil, da 'prej' nisem imela nobenega tipa? xDDx x;)x :palec:

Picasso

Ne rabis - se kar v bliznji preteklosti se je pojavla gor, ziher, ja (no razen ce je ni dala dol potem)

Picasso

:onfire: pa ka si ti nor mal, nem več gledal fotk, te si tak non stop zaljubljen, kdo bo te to prenesu pr teh letih :vragec: x:Dx x:o)x

Evo, zlo si simpatična mačona :2src: . Pravzaprav prav moj tip :2src: x:Ix ...temnolasa, temnooka, ne neka skor že kičasta lepotica ampak zlo šarmantna, privlačna, mal bl umirjena deluješ, pa se sigurn za to podobo skrivajo viharji x;)x ........evo....zate xvrtcx

x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Eh no tole si si pa zdajle zmislil, al pa mas spomin kot reseto. x:Dx

Sem ze kdaj omenila, tudi tebi.

Ti si torej mislil, da 'prej' nisem imela nobenega tipa? xDDx x;)x :palec:

ne sam nikoli nisi uporabila teh besed ex tip.. :D itak si se ful hvalila tolk in tolk takih in drugačnih tipov :D ampak exice in to to je moja domain :D

:D hehe mačona pa mick :D vidva sta direkt za med rjuhe....

Vprašanje? A je bol da sem taka????
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

x:)x hja eni tak zgledajo (recimo contesa stran ali dve bolj gor) eni pa tak govorijo :D recimo ti pa mick... (vsepovsod) ... heja.. x;)x

Apolonija hm na ikonci zgledaš lepš... na tejle fotki pa mlajš... zdaj se pa odloči :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...