Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 mačona, a je gor? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ja, mačkica je gor....se ti splača poiskat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Od zdaj naprej še sam fotke hčere objavljam... AstraPejt se ssolit, rajš kako svojo svežo objavi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Uf... ..vidim same dobre fotke, in same kul Lunate ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ne morem...ker sem zdaj po koščkih... ...počak, da me spet sestavijo... saj res...kolk sem se jaz ..ko sem videla tvoje fotke...in to zato, ker mi je enkrat edn reku...da te je srečal...in si veliiika in debeeela...maš ful veliko rit...in zdaj jaz pač fotkam ne verjamem, ker je dotična oseba vredna polnega zaupanja...bom morala enkrat v živo preverit.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 velika in debela , rit je pa res debela, če jo primeraš s kako anoreksično deklinico . Aja, a takole prenašanje sem in tja tudi pri Lunatkih obstaja . No čakam, da te sestavijo po koščkih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 mystique super si!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 velika in debela , rit je pa res debela, če jo primeraš s kako anoreksično deklinico . Aja, a takole prenašanje sem in tja tudi pri Lunatkih obstaja . No čakam, da te sestavijo po koščkih Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No čakam, da te sestavijo po koščkih Tudi JAZ FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 :o|o: ... sam cvekate, nobenih fotk... :o|o: Zivjo, Mistique, dbest da si dala fotko in da se zdaj tudi vidimo, cedna punca, imas simpaticno barvo las () in lepo kozho! Pa nekam znana se mi tudi zdis... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ker mi je enkrat edn reku...da te je srečal...in si veliiika in debeeela...maš ful veliko rit...in zdaj jaz pač fotkam ne verjamem, ker je dotična oseba vredna polnega zaupanja...bom morala enkrat v živo preverit.. Astra Ta k ti je to reku rab OČALA Pujsa je prava deklica ; kadar koli se lahko tud v živo prepričaš Samo nima debele x!x x!x http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kje je on vidu velko rit Na Pujsi sigurno ne, vsaj na naši ne x!x :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Ko smo ravno pri ritih... moj ex tip je za kaksno rekel, pismu ta ma pa tako rit kot slonica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 haha marsa a ti maš tud ex tipe hehe pismu ej hehe hecno se mi zdi... poznam te 5 let pa prvič omeniš ... hudo... aha ja pujsa pa res niti za pol pršuta nebi bla... hm ko smo lih pr suhcenih ritkah.. ravno sem nekaj lačen... čas bo za kosilo... da vidim ka se da pr nas na primorskem skuhat.... mrbit pa naredim eno paštico z obilo paradižnika, mhm ahja ritke? eh pustmo stat to... mrbit pa eno fotko naredim z mobijem mojga kosila to bi blo kar kwl... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 haha marsa a ti maš tud ex tipe hehe pismu ej hehe hecno se mi zdi... poznam te 5 let pa prvič omeniš ... hudo...Eh no tole si si pa zdajle zmislil, al pa mas spomin kot reseto. Sem ze kdaj omenila, tudi tebi.Ti si torej mislil, da 'prej' nisem imela nobenega tipa? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kje je on vidu velko rit Na Pujsi sigurno ne, vsaj na naši ne x!x :o|o: ..hmmm, jaz se včasih vprašam če jo sploh ima??? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 mačona, mi poveš al si ziher gor, da nem zdej 64 strani brez veze iskal k mutav...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Ne rabis - se kar v bliznji preteklosti se je pojavla gor, ziher, ja (no razen ce je ni dala dol potem) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pa ka si ti nor mal, nem več gledal fotk, te si tak non stop zaljubljen, kdo bo te to prenesu pr teh letih Evo, zlo si simpatična mačona . Pravzaprav prav moj tip ...temnolasa, temnooka, ne neka skor že kičasta lepotica ampak zlo šarmantna, privlačna, mal bl umirjena deluješ, pa se sigurn za to podobo skrivajo viharji ........evo....zate Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 haha marsa a ti maš tud ex tipe hehe pismu ej hehe hecno se mi zdi... poznam te 5 let pa prvič omeniš ... hudo...Eh no tole si si pa zdajle zmislil, al pa mas spomin kot reseto. Sem ze kdaj omenila, tudi tebi.Ti si torej mislil, da 'prej' nisem imela nobenega tipa? ne sam nikoli nisi uporabila teh besed ex tip.. itak si se ful hvalila tolk in tolk takih in drugačnih tipov ampak exice in to to je moja domain hehe mačona pa mick vidva sta direkt za med rjuhe.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Vprašanje? A je bol da sem taka???? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hja eni tak zgledajo (recimo contesa stran ali dve bolj gor) eni pa tak govorijo recimo ti pa mick... (vsepovsod) ... heja.. Apolonija hm na ikonci zgledaš lepš... na tejle fotki pa mlajš... zdaj se pa odloči Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Apolonija, mislis na frizuro al kaj? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Al taka?? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts