Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Barva, frizura....izgled? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Odvisno od priloznosti......ce moras zgledat bolj resno, nimas copa. Ce gres na odstekano zabavo, si naredis tak cop. Oboje ti lepo pase, ker imas lep obraz. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Torej blond it is! :-) k se odločam za odhod k frizerju....pa ne vem kaj bi Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 AJOJ...blond z temnimi prameni - kompromis? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Meni je blont vsec na tebi. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...na tej drugi ful boljše izgledaš... simpatična + lepa Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ma, ob vseh teh pič... se počutim totalno sivo miš. Kako grem sama sebi na živce s temi kompleksi.S tem, da sedaj tega sploh več ne razumem. Zase pa se tolažim, da lahk kaj z gobčkom pa šarmom not spravim. Mah res, neverjetno simpatična dekleta na lnf .........kaj le počnete tu? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Madonca, trnajtabul da se postrižem na kratko in pofarbam na rdeče...hihih...Ej, hvala za mnenja, ful ste prijazneži , vam javim kaj bo rezultat Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...hudo, jaz sem tudi razmišljala, da bi mela rdečo čupico...bolj krajše imam pa že itak... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick, brez tebe bi bila tuga!!!! ...mah, ti si kar za ženit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 BLONLD JST SM ZA BLOND http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lahko tudi jaz kakšno objavim, misliš, da si ne upam? Samo nisem tako elegantna in nimam takega stila, ampak bolj machonasta. dvomim da si ne upaš... rad pa ti rečem da si ne upaš in spodbubdim tvojo objavo... saj veš... rad se motim če pol vidim kaj lepega v dokaz moje zmote.... torej ne ne upaš si ! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 BLONLD JST SM ZA BLOND js tud js tud "Gentlemen Prefer Blondes" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mačona.....ne upaš, ne upaš, ne upaš...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 daj mačona pokaži se... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Če si taprava Mačona si boš upala :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 A meni pa ne zaupas, macona? Mislis, da te bom pogrsala ali totalno povecala? Apolonija, oboje ti pase, temna je bolj naravna, a svetla pa te pozivi, meni si tudi bolj vsec na drugi, je pa res, da je tezko govort, ker je cisto drug stil, torej, zdajsnja Apolonija bi mi bila tudi temnejsa vsec, taka 'cokoladna' bi ti pasala....A blond je OK, taka 'zlatkasta' kot imas na drugi fotki, je zelo fajn, ti pase...Itak bos v koncni fazi naredila kot te bo picilo, kot jaz, ki sem se danes ufurala, da sem grem rahlo postrici. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 ni nobena skrivnost - marsa@lunin.net Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Marsa je že prejšnjič se ponujala, pa dons spet za slikco od Mačone nabit, kok se mi fajn zdi , da sem si zapomnila od prejšnjič. He he he. Pa par strani nazaj sem eno svinjsko rit vidla . Pismu, sam mal bolj v službi delaš, te že v rit pošljejo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 svinjsko rit? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dej ElNino al kdo, naj mi na OS pojasni kak fotko iz "moje slike" na forum spravit.......če ne jih bom mogu najprej na cenzuro k Marsi pošiljat. Pa napiš mi to k.....5-letnemu otroku po možnosti. No, ker mam dans čas, pa tak taki nikam ne morm, pa se moooogooče mal pozabavam..........npr. za kako nude fotko, tam se ne rabi faca videt, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 apolonija, men si pa na obeh usec, ceprav mi temno bolj naravno pri tebi zgleda...in mi deluje mal divje in sexy ( torej z uno frizuro ). Sicer mas pa ful lustkan obraz in ti bi najbrz tut zelena pasala Macona, ti pa ne vem kva se sekiras..mick ma ze jezik to tal Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Macona, ti pa ne vem kva se sekiras..mick ma ze jezik to tal Mickeni pa tastaturo dviga. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Apolonija hm na ikonci zgledaš lepš... na tejle fotki pa mlajš... zdaj se pa odloči .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts