Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Ej, dans sem pa tako lepo fotkico ta mičkene najdla....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

UUUU evo realne moje fotke...tole me je kliknu UČERI kolega na kavi.... xrolleyesx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

O, fajn, Apolonija, tako si mi se bolj vsec, s spuscenimi, pa manj namazana. x:Xx :palec:

Evo ene Macone tasexy x:Xx :palec:

Macona me je prosila in sem danes, 11. 11. 2004 umaknila njeno fotko.

Ima to pravico, ker je njena. Ker pa sem jo objavila jaz, sem jo tud dol morala dat jaz.

(to pisem zato, ker bo zdaj veliko komentarjev v prazno, pa da ne bo nejasnosti).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, čist me je odneslo.. x:Ix .matr sm na fopala fotk k da delam revijo....eee sorry nem več...

pa hvala x:Xx

:palec: Mačona :palec: hudo...bogi Mick x;)x

Joj, čist me je odneslo.. x:Ix .matr sm na fopala fotk k da delam revijo....eee sorry nem več...

pa hvala x:Xx

ehh kaj je pa zdaj to! xrolleyesx

Sem pa pozabila komentirat tvojo tamalo fotko, ful lustna, a nisi bik? ker si pravi bikec tamle videt. x:Xx :palec:

Macona, itak, postavcka ful fit, strelec mi zgledas. :palec: Ful simpaticna in obcutljiva. :palec: x;)x

Le daj (v kopalkah), samo da ne bo potem kaj narobe, da bogve zakaj ne dam gor, grem namrec ven. Sam pridem nazaj. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mickeni, dej še ti kako nalimej !!!!!

Saj sm prosu naj mi nekdo kot 5-letnemu otroku po OS razlož kako naj iz "mojih slik" spravim le-te na forum, pa se nihče ni odzval. x^x

Sicer pa........bi vam bil rad še naprej kolk tolk všeč, tak da ne se mučit, ne...... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hm......bom vidu......pujsa, dej email sm x;)x ......mogoče popoldan.......če date častno pionirsko, da me nete mele nič manj rade pol :vragec: x:px x:Dx x:o)x Če ne date častne..........pa bom dal sam mickenga gor. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sem pa pozabila komentirat tvojo tamalo fotko, ful lustna, a nisi bik? ker si pravi bikec tamle videt.

Jup, bikica...ta prava!!!!

Mick - lohk tut men pošlš - 2 minute pa je gor!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...