Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ok, tale je pa mal , ampak je glih kul preden grem.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mah nem več na to temo hodo .................se te nism mazohist. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 si se ustrašu no kje je tvoja fotka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mah nem več na to temo hodo .................se te nism mazohist. Mick, kaj če pa objavimo tvojo fotko iz NL, ker nekateri smo jo pa le videli FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hehe nevem zakaj mi je tale nova fotka od contese še bolj hot.... rdeč kavček,.... rdeča oblekca.... na čevlje pa se ne spoznam ampak poznam lepotico ko jo vidim.... hudo Anyway... tlele gledam mlade upe (mačono) tud vredu bo še kaj s tega.... štajerka pač... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mah nem več na to temo hodo .................se te nism mazohist. Mick, kaj če pa objavimo tvojo fotko iz NL, ker nekateri smo jo pa le videli Tud lohk, sam če jo pol prosim dol daš, borism. Mačona je prlečka ...bi jo pa prav radi imeli na štajerskem Tud brez kopalk Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 macona mickovo fotko gor? hm...to utegne biti zanimivo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick, sory, izgleda, da sem si jo shranil na službenem PC-ju. :o|o: Doma je žal nimam, če želiš, mi jo lahko pošlješ na @, pa ti jo priredim za objavo in postnem ter nato odstranim. Premisli, pridem čez uro ali dve nazaj....lep dan vsem, B. Napiši na "OS" FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Evo, se ene Macone. _________________________________________________ Macona me je prosila in sem danes, 11. 11. 2004 umaknila njeno fotko. Ima to pravico, ker je njena. Ker pa sem jo objavila jaz, sem jo tud dol morala dat jaz.(to pisem zato, ker bo zdaj veliko komentarjev v prazno, pa da ne bo nejasnosti). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Jooooj, kako mi delajo......še ena k te dol buje ..me je kar dol vrglo, pa zdaj ne vem al to od al ta jeben virus :xx!: Marsa.... hiter povej kak se s pomočjo zvezd pomladit za enih par let, pol pa..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pih...je Mačona ...tamle nekje razlagala...da ima komplekse..ker ni tolk lepa... Mislim, kwa pa naj jest potem nardim...se grem kr obesit al kaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 A ne, Mick, huuda bejba, in potem se ravno te vedno pritozujejo cez postave, so debele itd. :o|o: Kul si, kul, macona, ma kaj kul, dbest, kaksna postavca, noge, kozha lepa, obrvi, lase!Mah! necimrnice! :xx!: Opa, Apolonija, ce bos se kaj dolg tle gor dons... Mick, si ze ok, tak kot si - zakaj mlajsi? ves kaksne mone znajo bit kaksni zelo mladi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...pa ja...mi smo cari .....oni se pa lohk mirno potolažijo, da še bojo . Mah nočem neki favorizirat tu....sam ta postavca.... ...te pa naj nimava grešnih misli z mickenim ......pač nisva poduhovljena ........sva pa ljubitelja estetike ...lepote .......grem na čik raj zdej. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mačona zakaj pa ti sama sebi lažeš prava dama FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Seveda si, saj te ne bom prepričeval, ker fotke vse povedo.Tisto od včeraj, pride kakšen dan, tudi meni, takrat se sploh ne pogledam, ker si nisem podoben , lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Sm že reku......za ženit .....pol pa brisat durh marš. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Contesa, ali vedno izbereš tako lep kavč? Mislim, da bi bil marsikdo rad na njegovem mestu, hi, hi, hi,.... In pa,....bikice ste spet dokazale, da ste v ponos svoji vrsti... Naprej, bikice!!! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 mačona....do konca ustrezen nick...prava mačkica you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Uf, me 2 dni ni bilo, pa polno novih fotk gor Kul kul...Hm ja... Apolonija una predzadnja (na kavi) slikca mi je fina, tam si ful luštna, res zgledaš naravno in good Mačona , ne vem od kje tebi kompleksi kaj bi pol lahk jaz rekla Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Evo ene Macone tasexy fantastična sem zadnjič pozabila komentirat fotko ko sem jo objavila- oz. nisem imela časa- da imaš tisto NEKAJ x!x kar te dela posebno, malo si mi tudi hudičkasta po eni strani ;) x!x , pa tudi ful simpatična po drugi mogoče, čisto mogoče bi bilo zelo OK če bi se znala bolj prepuščati, bolj zaupati drugim, ker če nekdo ne stori tistega kar ti hočeš, še ne pomeni da te nima rad, oz te odklanja. malček "leve" psihoanalize. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Naprej, bikice!!! Imaš kakšno posebno v mislih ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mislim, kwa pa naj jest potem nardim...se grem kr obesit al kaj... Astra najboljsh 666 zlomkou.....tra lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Astra po mojem čist brez veze takle cirkus okol fotk delaš . Glih prov si žlehtnobna, pa duhovita, da tut na fotki ne morš bit čudna. Dej že končno kako svojo gor prbij, če ne pride Trudi paparaz , pa te slika . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mačona, si vidva tele lase mal posojata . Sta pa res čist v stilu, glih za skupaj . Sicer si pa fuuuuuuuuuuuul luštna, pa ne lomi ga res s kompleksi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts