Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Ok, tale je pa mal :vragec: x:Ix x:Dx , ampak je glih kul preden grem....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hehe nevem zakaj mi je tale nova fotka od contese še bolj hot.... rdeč kavček,.... rdeča oblekca.... :D na čevlje pa se ne spoznam ampak poznam lepotico ko jo vidim.... hudo :palec:

Anyway... tlele gledam mlade upe (mačono) tud vredu bo še kaj s tega.... štajerka pač...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mah nem več na to temo hodo x^x .................se te nism mazohist.  x;)x  x:o)x  x:Dx

Mick, kaj če pa objavimo tvojo fotko iz NL, ker nekateri smo jo pa le videli :eek: x:Dx

Tud lohk, sam če jo pol prosim dol daš, borism.

Mačona je prlečka x;)x :2src: ...bi jo pa prav radi imeli na štajerskem x:px :vragec: x:Dx Tud brez kopalk x:px :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Evo, se ene Macone. x:Xx x8Dx :2src: xcivx :palec:

Macona me je prosila in sem danes, 11. 11. 2004 umaknila njeno fotko.

Ima to pravico, ker je njena. Ker pa sem jo objavila jaz, sem jo tud dol morala dat jaz.

(to pisem zato, ker bo zdaj veliko komentarjev v prazno, pa da ne bo nejasnosti).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jooooj, kako mi delajo......še ena k te dol buje :eek: x:px :2src: ..me je kar dol vrglo, pa zdaj ne vem al to od :eek: al ta jeben virus :xx!:

Marsa.... hiter povej kak se s pomočjo zvezd pomladit za enih par let, pol pa..... x8Dx x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

A ne, Mick, huuda bejba, in potem se ravno te vedno pritozujejo cez postave, so debele itd. :o|o: xrolleyesx

Kul si, kul, macona, ma kaj kul, dbest, kaksna postavca, noge, kozha lepa, obrvi, lase!

Mah! necimrnice! :xx!: x:Dx x;)x

Opa, Apolonija, ce bos se kaj dolg tle gor dons... x:px x:px x;)x

Mick, si ze ok, tak kot si - zakaj mlajsi? ves kaksne mone znajo bit kaksni zelo mladi! xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ...pa ja...mi smo cari :vragec: x:px .....oni se pa lohk mirno potolažijo, da še bojo x^x x:o)x x:Dx .

Mah nočem neki favorizirat tu....sam ta postavca.... :2src: x:px :vragec: ...te pa naj nimava grešnih misli z mickenim :vragec: ......pač nisva poduhovljena x:o)x ........sva pa ljubitelja estetike x:Dx x:Dx x:Dx ...lepote :2src: .......grem na čik raj zdej. x^x

K. Čapek

Contesa, ali vedno izbereš tako lep kavč? Mislim, da bi bil marsikdo rad na njegovem mestu, hi, hi, hi,.... x:)x x;)x

In pa,....bikice ste spet dokazale, da ste v ponos svoji vrsti... x;)x x:Dx :palec: Naprej, bikice!!! x:)x x;)x :vio:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Evo ene Macone tasexy  x:Xx  :palec:

fantastična :palec: :palec: sem zadnjič pozabila komentirat fotko ko sem jo objavila- oz. nisem imela časa- da imaš tisto NEKAJ x!x kar te dela posebno, malo si mi tudi hudičkasta po eni strani ;) ;) x!x , pa tudi ful simpatična po drugi ;) :palec:

mogoče, čisto mogoče bi bilo zelo OK če bi se znala bolj prepuščati, bolj zaupati drugim, ker če nekdo ne stori tistega kar ti hočeš, še ne pomeni da te nima rad, oz te odklanja. malček "leve" psihoanalize.

Astra po mojem čist brez veze takle cirkus okol fotk delaš x8Dx :palec: . Glih prov si žlehtnobna, pa duhovita, da tut na fotki ne morš bit čudna. Dej že končno kako svojo gor prbij, če ne pride Trudi paparaz x:Dx x:Dx x:Dx x;)x , pa te slika x:px :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mačona, si vidva tele lase mal posojata x:Dx x8Dx :palec: . Sta pa res čist v stilu, glih za skupaj x;)x :palec: .

Sicer si pa fuuuuuuuuuuuul luštna, pa ne lomi ga res s kompleksi x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...