aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kje nek sm ga zhe vidu tegale modela......ajaaaaa.....u WRONG TURN 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Naprej, bikice!!! Imaš kakšno posebno v mislih ? Seveda, tiste samozavestne! Moram podpirat svojo vrsto, ki me tako navdušuje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 trudi, midva sva prjatla, ane Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Jasno da sta, on ima rad jezikave ženske - evo iz prvega rilca. A s kako fotko se nas pa ne misliš usmilt :o|o: ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no....che ma pa jezikave rad....je pa terno zadel..................................................................................................................................................pr astri 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Posluš...a pr vas trudi nkol ne pride do besede... ..mislim, da kr ti v njegovem imenu govoriš... Sicer pa pust me zdaj na miru...sem čist... ..ko sem od dobila ... če si spregledala mogoče Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Sicer pa pust me zdaj na miru...sem čist... ..ko sem od dobila ... Astra to blo sam za "lepo videti".... 666 zlomkou.....tralala.............................................................................................................................................................................................( ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Jaz tudi tole svionjsko rada gledam, ja Pa nič fouš, pri nas prasicah ni problema, sam če se v isti svinjak talajo . Aakhut, terna, ja, zato pa lota ne igra, ko ima pa glavno nagrado doma . Ima pa precej zdrava ušesa, vedno zračna pa dobr spucana, pa jasno v dobri formi, ko jih tok uporablja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 . Ima pa precej zdrava ušesa, vedno zračna pa dobr spucana jst sm to bl zate upu....k svinjski uhli so menda specjaliteta 666 -ou....na repek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 to blo sam za "lepo videti"....Jaz pa si ...Aakhut mi je poslal.. trilili.....pa je tut lepo slišati... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 666 -ou....na repekPismu, mi boš čist repek povesil Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 to blo sam za "lepo videti"....Jaz pa si ...Aakhut mi je poslal.. trilili.....pa je tut lepo slišati... Astra odvisno..................................................................................................od posluha.................................................................................................. 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Posluh za mam vedno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kok sta fajnska Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Bemu, prjatu moj, ti morm na pomoč, ker teh dveh ne boš sam zmogu ........Astra , JanjaK Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Posluh za mam vedno... Astra she dobr, de si jih tko redko delezhna.....................................................................................................de okolica ne trpi tolk zarad 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick, a bi se res tko žrtvoval, al kaj pa počel nekaj pri čemer zlo trpiš ? Si me spomnu na uno reklamo, ko ej en zadel na lotu, pa so njegovi kolegi : " Janez ti s naš najbolš prjatu " Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 prasica! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Prasica se obnaša čist po prašičje... ...kao njej je vseen...ona ma tko al tko 666 vsak dan...pa naj bo men tist en...pih ampak veš, uni so že iz navade...tale pa redek..in neki čist posebnega... Mick...no ja.. ...sam da jih ne bom zdej po glavi dobila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Astra, kar tolaži se, pa tud unih 666 ni vsak dan, ma nekam dost neopravičenih tale zadnje cajte Bi blo pa škoda, da jih dobiš po glavi, če si glih na nov skp sestavlena . Pa da ne boš slučajno zdej mule kuhala, sem že jedla kosilo danes . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick...no ja.. ...sam da jih ne bom zdej po glavi dobila... AstraTa bi bil tud poseben ........če bi ga jst po glav©i dobu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pa da ne boš slučajno zdej mule kuhala, oooo....po tem je pa znana MULOKUHEC je odlichen 666 zlomkou.....+3 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Nč ne kuham...sem na dieti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Nč ne kuham...sem na dieti... Astra waw....to je pa napredekkaj pa pire iz vrechke.....she zmeri tko dober 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ne povem..ker nisem nbenga dobila.. : :o|o: astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts