Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ne vem, kva si s temle pirejem mislu, ampak men so pa iz vrečke fuuuuuuuuuuuul dobri . Hm dons je pa na LNFju jezikavi TRIO ADIO - Aakhut, Astra, Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ne povem..ker nisem nbenga dobila.. : :o|o: astra grrrrrr....... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ne povem..ker nisem nbenga dobila.. : :o|o: astraTole pa že ornk na nadlegovanje na delovnem mestu smrdi, bo treba Mickenega aktivirat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Opravljeno. ...... na uhico Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 :xx!: Sem že Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kako pa, si se za izvensodno poravnavo zmenu, pa ji ti enga dal? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Janjaaaaaa, a ne vidiš Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pismu Astra tvoj dolg jezik bi tut loh čist večkrat tlele gor opletal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pismu Astra tvoj dolg jezik bi tut loh čist večkrat tlele gor opletal as chist zih 666 zlomkou....tralala....+13 -ou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 sem ja. Zdej so mi teli tvoji + za orientacijo, k une točke na orientacijskem pohodu, no sej če bom zalutala, bom pa pač v drugo temo pogledala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 :xx!: Sem že AstraJaz tud ............... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kje nek sm ga zhe vidu tegale modela......ajaaaaa.....u WRONG TURN 666 zlomkou.....tralalaZiher nisi bil v istem kombiju z njim. hvala bogu a ti nis gledala filma 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 priznej....de fotka chist pashe ke not 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Se dobro počutiš? z vsako piksno boljsh....pa ti? 666 zlomkou....tralala....she enga frknem...pa pochutje nepopisno tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Še bolš kot ti. vech frkash 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 A ne, Mick, huuda bejba, in potem se ravno te vedno pritozujejo cez postave, so debele itd. :o|o: Kul si, kul, macona, ma kaj kul, dbest, kaksna postavca, noge, kozha lepa, obrvi, lase!Mah! necimrnice! :xx!: Jap.Ocitno je treba prej govorit kok si grd, debel in oh in sploh slab, da pol dobis polno pohval, kar ti seveda dviga ego...trenutno tukaj ne vidim nic drugega kot to...ah ja Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 (popravljeno) nisem te osebno napadala. samo resnicno ne vem, cesa se imas za sramovat. postavo imas(!)manekensko, lase zazigajo...kaj te pravzaprav moti?jaz, ki definitivno razmisljam tako kot ti pises, ne vem ce bi dala svojo fotko v kopalkah sem...ne vem no... Popravljeno 10. september 2004 -> Michelle Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Michelle? Sem majhen, grd, debel, mam mickenga in hiter mi pride. Zdej bom mogoče celo upal fotko spet micken gor dat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick, le daj...Nimam nic proti maconi, ampak jaz bi se s takim izgledom bahala, ne pa v nic dajala Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 V ogledalu vidiš tisto, kar misliš da si!To je res....samo...ma ne ves, kaj ti zelim povedat Sej je vse super Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Vsi se zavedamo pomembnosti zunanjega videza, pa četud smatramo, da je njegov pomen precenjen (vsaj jst ) Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...sm opazu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Men se pr teb zdi še najbolj strelčevska..............odkritost. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 jaz o tem nimam pojma.sem ovencek in baje sem tipicen Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, zakaj bi človek lagal, če se mu ni treba ravno reševati iz zagate?Pojma nimam. Odkrito. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts