Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ker tega ne moreš, če si Strelec. Ker se ti zdi brezveze lagati o sebi. Sploh pa o svojih slabostih. Naj te poznajo takega, kot si.

x:Ix x:)x

Pa ja. Če uspešno lažemo o sebi zato da bi nas imeli radi, potem nimajo radi nas, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

trudi, midva sva prjatla, ane x?x  x;)x

x:Xx

Astra

Seveda sva x:Xx x;)x

Sam vsen bi te loh pršu slikat x;)x , tko v kšni spešl pozi, pol bi ratala super special neponovljiva fotka x;)x x;)x x:Dx :palec:

Pa do besede že pridem in takrat k mam besedo so vsi tih k se kr trese x:Dx x:Dx x:Dx

heh x;)x x;)x

Če me spomin ne vara - Trudi nekako zadnjič ni uspel kaj dosti do besede priti x;)x Sva z Janjok toliko jezikali, da se je kar vdal v usodo...hehe...pol pa si predstavljaj mojo boljšo polovico...ko jaz v zalet pridem... x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mačona, jaz te pa štekam s temi tvojimi kompleksi... x:)x

Imam tudi jaz tako obdobje za sabo, ko sem se počutila totalno grda, grozna, nepravilna etc etc... še bi se lahko naštevalo. Pa mi na ven čisto nič ne manjka. Ampak se pa res počutiš tako kot imaš poštelano v glavčki. Imam recimo sošolko, ki je kot en buhteljček, ampak tako svinjsko seksi, da kar ne moreš odtrgat oči od nje... Ker je prekleto zadovoljna sama s sabo, se ima rada, sije - samozavest na maksimumu, pa sploh ne narejena, ampak tista prava, njamsi. :palec:

Michelle, čudna so včasih pota naših glav, veš... x;)x Si pa ful luštna, Mačona, veš! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

Doma se lohk včasih zagrebem za besedo pa mal prijazno povzdignem volume glasu x:Dx , al pa kej potleh vržem, pa je....  x:Ix  x:Dx  x;)x

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ja kaj čmo, tut če bi mahal pred mano, k se ga pa tok slabo vidi, ko je pa manjši xsrcx x;)x :palec: . Nekak mora človk opozorit nase x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

trudi, velja :palec: ...ti mene v eni spešl pozi...pa jest tebe v eni spešl pozi...pa da vidimo kdo je boljši...fotograf mislim... x;)x hihi, mal sem dislektična, pa se mi ej fotofaf izpisalo najprej x:Dx x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Hihi Mačona x;)x Pač imava obe dokaj podobno postavitev v glavi glede določenih stvari oziroma sva jo imele x8Dx Meni se tole sicer še zlo malokrat zgodi, ampak se... in takrat se ne počutim nič kaj preveč sončna in jaz x:)x

Mistique, ti si pa tudi ena prav luštna bejbi, sem ti hotela tole že zadnjič napisat :palec: lepo te je videt xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

trudi, velja  :palec: ...ti mene v eni spešl pozi...pa jest tebe v eni spešl pozi...pa da vidimo kdo je boljši...fotograf mislim... x;)x hihi, mal sem dislektična, pa se mi ej fotofaf izpisalo najprej x:Dx  x:Dx  x:Dx

Astra

No prov, čeprav ti jest že skoz hočm povedat, da nism neki glih spešl fotofaf x:Dx;

BTW - Mam sicer pa neki dobrih slikic od Nataly, samo ona je hotla tisto z vrtom in tam je pač tko izpadl xnckrivx

Mam pa par drugih stvari v katerih sm pa res DOBER :palec: x:Dx x;)x x;)x

Michelle?  x:)x Sem majhen, grd, debel, mam mickenga in hiter mi pride.  :vragec:

se spomnim da si mene osvajal xDDx s tole foro...za kaj se je že šlo :inocent: ... v glavnem ne verjamem! mislim da si ful faca :palec: videz pa čisto OK. x^x :palec:

Jap.

Ocitno je treba prej govorit kok si grd, debel in oh in sploh slab, da pol dobis polno pohval, kar ti seveda dviga ego...trenutno tukaj ne vidim nic drugega kot to...

ah ja xrolleyesx

asc rak x?x welcome...to the club x:)x

malček moramo hvalit eni druge.

da smo debeli in grdi pa jokcamo verjetno zato, ker nočemo da nas skritizirajo oz. hočemo folk pripravit malo... da ne pričakujejo preveč, da niso potem izrazi :eek: :o|o: :xx!:

blabla.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...