Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Michelle?  x:)x Sem majhen, grd, debel, mam mickenga in hiter mi pride.  :vragec:

se spomnim da si mene osvajal xDDx s tole foro...za kaj se je že šlo :inocent: ... v glavnem ne verjamem! mislim da si ful faca :palec: videz pa čisto OK. x^x :palec:

x:o)x x:Dx ...ha-ha.....ja, morš preprečit negativna presenečenja, pol pa je na konc celo vesela, da ni glih vse tak, ne x;)x x8Dx Osvajal :inocent: ....hm......ok. x:Xx Thx. x:)x Tudi ti si men všeč x:)x , pa to ne pomeni nujno, da te osvajam x;)x .......ne, pomeni pa tud nujno, da te ne. :vragec: x:o)x Pozdravček Aira. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ko mi razlicen folk po netu govori kak grd je...ne pricakujem vec "grdega" cloveka...Ker ocitno gre za pretiravanje...Ce bi imel clovek tako slabo samopodobo glede zunanjosti, tudi ne bi sel objavljat fotk v kopalkah na internetu. Moje skromno mnenje.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moje mnenje je, da grdih ljudi ni, vsak je po svoje lep, v skrajnosti je lahko kdo le manj simpatičen..., lp, B. x;)x 

Se defnitivno strinjam.

Okusi so razlicni...moj je pa sploh...ker naprimer ne vem, kaj folk vidi na zunanjosti JLO, Shakire etc...pac...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Boris, soplesalca sem kar sama prikrajšala za pogled, ker mislim, da ni ravno najbolj fajn, če ga izpostavljam na netu x;)x Saj veš, je treba pridobit konsenz, če hočemo še koga pokazat zraven sebe... tako ga pa mislim da ne bo spoznal nihče x;)x

Hihi, kaže, da ste s tole fotko dobili kar nekak drugačno, bolj divjo sliko mene (in da vas je to kar mal presenetilo x;)x ), a tko umirjena in pridna izgledam tule na forumu? :eek: x:Dx x8Dx Saj ko žuramo, smo vsi temperamentni xsuperx , poleg tega pa je ples tudi moja omiljena disciplina, tako da se tu pa res ne držim nazaj :8):

hvala vam ze tele luštne komplimente x:Xx , a bo še kakšna fotka padla? x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Bravo Sončna! :palec: Res si ujeta v elementu! x;)x x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

O, Soncna, to, to, upam da bomo kdaj kako0 muzko tud imeli, da te bomo lohk videl se v takemle elementu! x:Xx x;)x :palec:

Tamara, ste lustni, ja, barve so pa tud 'taprave'! x:Xx x:)x :palec:

Kaj je s hcerkino roko, oz. kaj, kaksen padec?... nic ne vem, nisem nic zasledila?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj je s hcerkino roko, oz. kaj, kaksen padec?... nic ne vem, nisem nic zasledila?

Marsa, isti dan ali pa mogoče naslednji dan (ne vem točno), ko je bila ta fotka zgoraj posneta, smo šli jaz, poko in tamala dva ven, malo po Kopru, pa na plažo smo bili namenjeni... Vendar je hčerka padla z rolerji, in dan se je končal v izolski bolnici, kjer je dobila gips na levo roko (zlomljeno zapestje). Na srečo pa ni tako hudo (kosti se niso nič zamaknile), tako da bo najbrž (upam) kmalu vse OK. x8Dx

Ja ja, dnevna je pa taka, da kar sije! x^x :palec: Sicer manjka še par detajlov (slike, klubska mizica, pa regal moram drugo leto zamenjat...), ampak enkrat bo vse tako, kot si želimo. x;)x

Hihi, kaže, da ste s tole fotko dobili kar nekak drugačno, bolj divjo sliko mene (in da vas je to kar mal presenetilo x;)x )

Sončna

Ma mene nisi nic presenetla, ker mi delujes oseba, ki zna bit v stiku z duhovnostjo, sprejema zivljenje, kakrsno je in se z njim ne obremenjuje (prevec x;)x ), zato se lahko popolnoma sprosti in uziva - kot na slikci. In se lahko popolnoma izsteka! x;)x Ful dobr! :palec: xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

x:Xx x:Xx :palec: Mateja, kako predano se posvecas! x:)x :2src:

Kok si bla mlada! :2src: xcivx Tamala pa je cukr. x8Dx :palec:

(*kaj pa je z ono drugo x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tukaj pa ena, ko je pokowc slikal moja dva tamala in ostale...  x;)x  x:Dx

Tamarca, pa ta slika je polna pozitivne energije!

Malo barve, malo fotograf, predvsem pa tvoja dva!

(No, ampak Poki tudi zna pritisnit na sprožilec, ker na njenih slikah celo Contesa fejst pride)

Juhuhu!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...