Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne sam res poko, jst bi na tvojmu mestu začel razmišljat o karieri fotografa......ker da celo Contesa na fotki dober zgleda pa res morš met izjemen filing za škljocanje. x:px x^x x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Evo eno od tamejcene za dobro voljo x:Dx :palec:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Evo eno od tamejcene za dobro voljo  x:Dx  :palec:

Kadar gledam takele slikce, se vedno spomnm na anglčke!

Ja, angelček je ta tvoj otroč. xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Hvala, full ste prijazni x:Xx

Dvojček z luno v raku in ascedentom v levu...uh in lev vn seka!

V bistvu je :vragec: v preobleki, hihii..

Ja, očke ima pa NE rjave ampak črne.

(mamo ima v biku, hahha)

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

O, a to je tvoja tamala, Apolonija? x:Xx :palec:

Ful lustna, ja, jaz pa sem najprej pomislila na dvojcka, se pa kar strinjam, da je zelo videti tudi lev - a dvojcice so takele navihanke, veckrat, pa lustne punce. :) Lahko bi bila tudi tehtnica ali jo imela mocno... ceprav je pa prevec ziva, energicna za tehtnico, ja, lev kar seka, res.

Lustna tamala, to te bo se vrtela! :fiju:

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, a to je tvoja tamala, Apolonija? x:Xx  :palec:

Ful lustna, ja, jaz pa sem najprej pomislila na dvojcka, se pa kar strinjam, da je zelo videti tudi lev - a dvojcice so takele navihanke, veckrat, pa lustne punce. :) Lahko bi bila tudi tehtnica ali jo imela mocno... ceprav je pa prevec ziva, energicna za tehtnico, ja, lev kar seka, res.

Lustna tamala, to te bo se vrtela!  :fiju:

x;)x

Ja moja - 8 letna smrklca....ja, me že zdej vrti oz. kar oba - njenega očija(kadar je z njim) in mene... :vragec: hudiček mali....ma, tko je...tok je brihtna da ji učasih že kr mal škodi...hahahah...

Pa tko je, če maš frocka ki je totalna mešanica - jest bik on je lev...babica dvojček.....mi trije smo namreč največ z njo.... x:Dx

Apolonija, ti pa si mlada mamica!

V bistvu niti ne al pa...ma kaj pa vem...na fotkah zgledam mlajš kukr sm...glede na to, da sem 75 letnik...x8Dx

(No, ampak Poki tudi zna pritisnit na sprožilec, ker na njenih slikah celo Contesa fejst pride)

Zloba! x;)x xg:Dx Poki obvlada,pa reči kar češ! :palec: x8Dx

Hja ampak tud če poko obvlada še zmer ne moreš slikat nečesa kar tam ni... hehe res bom moral mal pokowko ulovit da me mal pofotka.... da bom meu kero lepo fotko.... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Apolonija..... luštna hčerka xsrcx , ful je fotogenična x:)x  :palec:

Hvala. V bistvu že od prve fotke naprej....tale mi je pa trnajtabul x:Dx

O, Dasa!! x:Xx :palec:

Ja, imas Matejino neznost in tudi radovednost, zvedavost! xcivx x:)x :palec:

Apolonija, ful je lustna tamala, taka kot ti ko si bila majhna, samo se bolj zivahna. x:)x :vio: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne sam res poko, jst bi na tvojmu mestu začel razmišljat o karieri fotografa......ker da celo Contesa na fotki dober zgleda pa res morš met izjemen filing za škljocanje.  x:px  x^x  x8Dx

poko, s cem pa sklocas ? ANL/DIG ? SLR, DSLR, kompakt ?

A uporabljas kdaj veckratno ekspozicijo (Multiple exposure) ?

lustna deklica... po mami
MBMetuljcica: Hvala x:Ix

Apolonija, ful je lustna tamala, taka kot ti ko si bila majhna, samo se bolj zivahna.

Marsa: Ti pa si čarovnica(in a good way), ja totalno taka sem bila in res malo manj živahna.

Nisem mela te njene POWER energije....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...