Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hja, si bo treba še enga omislit, hehehe..tam čez 3 leta x:Dx

Hvala Trudi.

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Apolonija, prima punci sta, starsi vedno izzarevajo tudi iz otroka (tudi ce jim na prvi pogled ni tako zelo podoben).

Tole, kaj da se vidi... pac, vecino lahko navadno 'preberes' ze v oceh, potem pa je tu se mimika; drza glave in ostalo. xDDx x:)x

Sploh imam rada fotke in vse v zvezi z obrazi, ki si jih tudi blazno zapomnim in takoj nekako preskeniram nekaksne lastnosti in vse. Potem pa vcasih zato 'vec' vidim. ker bolje gledam. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Apolonija, prima punci sta, starsi vedno izzarevajo tudi iz otroka (tudi ce jim na prvi pogled ni tako zelo podoben).

Tole, kaj da se vidi... pac, vecino lahko navadno 'preberes' ze v oceh, potem pa je tu se mimika; drza glave in ostalo.  xDDx  x:)x

Sploh imam rada fotke in vse v zvezi z obrazi, ki si jih tudi blazno zapomnim in takoj nekako preskeniram nekaksne lastnosti in vse. Potem pa vcasih zato 'vec' vidim. ker bolje gledam. ;) :)

Hvala Marsa.

In če me boš videla kje po Lju bluziti (z tamejčkeno al pa brez) - pocuki za rokav, gremo na kavo

x:Dx :palec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

velja. xDDx :palec:

In obratno, seveda. :)

mene pa spoznas najbolj po hoji in po glasu...

Ko klicem kam, pa ze leta nisem klicala (recimo k zdravniku kaksnemu), pa me sestra takoj spozna, navadno...

Ali kdo za mano gre, pa pravi, sem vedel da si ti, sem te po hoji spoznal. :)

Sicer pa sem na vsaki fotki drugacna in vsakic ko me vidis sem drugacna.

Samo banke pa vseeno ne bi mogla oropat, torej ce drugega ne bi me spoznali po glasu, tudi ce pa ne bi niti pisnila (kar dvomim), pa bi me se vedno spoznali po hoji ali pa po kaksnem kazalcu. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

poko, s cem pa sklocas ? ANL/DIG ? SLR, DSLR, kompakt ? A uporabljas kdaj veckratno ekspozicijo (Multiple exposure) ?
ej, Kroko, si boljši ti vem v izostritvi mislim! sam jest uporablem le navadn digitalc, mi je bolj pomembn sam design, poza akta kot pa nekak ,da bi se uril še v izostritvi, vse ostalo pozneje mi uredi rač. program ,ki še dod. lahko obdelam svetlobo, okej
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

v glavnem: sem malo pregledala za nazaj: lepe ste, lepi ste  in vasi otroci tudi  :2src:  xcivx

A ni fajn, da vsake toliko dajo gor slikce svojih otrok, vsi radi slišijo, kako fajn otroke majo, jaz pa to rad naglas povem ... :palec:

To rundo so začeli Tamarini in Matejini x:Xx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

velja.  xDDx  :palec:

In obratno, seveda. :)

mene pa spoznas najbolj po hoji in po glasu...

Eno energično bitje, ki dela 117853 stvari na enkrat, to je Marsa x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jah, to itak, sploh ce delas vse tistole hkrati, najbrz potem nobena od vseh teh stotisocih zadev ne bo dobro opravljena... xrolleyesx

No, ce mal caras... ... in ce so 3, je v primerjavi sicer mikro, a sicer pa je kar bera v bistvu. :D

Picasso

Ti že ornk poštimaš zadeve, pa po več hkrati, vsaj kar je na netu videt. Sicer si se pa na torticah obnašala, k da bi se Vodopivec pisala x:Dx x:o)x x:Dx x;)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:o)x  x:Dx ...ha-ha.....ja, morš preprečit negativna presenečenja, pol pa je na konc celo  vesela, da ni glih vse tak, ne  x;)x  x8Dx Osvajal :inocent: ....hm......ok.  x:Xx Thx.  x:)x Tudi ti si men všeč x:)x , pa to ne pomeni nujno, da te osvajam x;)x .......ne, pomeni pa tud nujno, da te ne.  :vragec:  x:o)x Pozdravček Aira.  x:)x  :palec:

še zdaj mi ni čisto jasno kaj si hotel tukaj povedat.

se ti mene malo bojiš v dol. smislu? :eek: x:px x:Dx

še zdaj mi ni čisto jasno kaj si hotel tukaj povedat.

se ti mene malo bojiš v dol. smislu? :eek: x:px x:Dx

He-he, teb tako nikol ni bilo jasno kaj ti hočem povedat x;)x x:o)x Seveda se te bojim v določenem smislu.........če bi teb kaj napisal nikol ne bi vedel kolkim sem v bistvu pisal x;)x :vragec: x:o)x

Mich x:)x x;)x x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...