Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Apolonija - Luštne so te tvoje simpatične 'zverce' Daša - Simpatična, ni kej http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hja, si bo treba še enga omislit, hehehe..tam čez 3 leta Hvala Trudi. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Apolonija, prima punci sta, starsi vedno izzarevajo tudi iz otroka (tudi ce jim na prvi pogled ni tako zelo podoben).Tole, kaj da se vidi... pac, vecino lahko navadno 'preberes' ze v oceh, potem pa je tu se mimika; drza glave in ostalo. Sploh imam rada fotke in vse v zvezi z obrazi, ki si jih tudi blazno zapomnim in takoj nekako preskeniram nekaksne lastnosti in vse. Potem pa vcasih zato 'vec' vidim. ker bolje gledam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Apolonija, prima punci sta, starsi vedno izzarevajo tudi iz otroka (tudi ce jim na prvi pogled ni tako zelo podoben).Tole, kaj da se vidi... pac, vecino lahko navadno 'preberes' ze v oceh, potem pa je tu se mimika; drza glave in ostalo. Sploh imam rada fotke in vse v zvezi z obrazi, ki si jih tudi blazno zapomnim in takoj nekako preskeniram nekaksne lastnosti in vse. Potem pa vcasih zato 'vec' vidim. ker bolje gledam. Hvala Marsa. In če me boš videla kje po Lju bluziti (z tamejčkeno al pa brez) - pocuki za rokav, gremo na kavo Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 velja. In obratno, seveda. mene pa spoznas najbolj po hoji in po glasu...Ko klicem kam, pa ze leta nisem klicala (recimo k zdravniku kaksnemu), pa me sestra takoj spozna, navadno...Ali kdo za mano gre, pa pravi, sem vedel da si ti, sem te po hoji spoznal. Sicer pa sem na vsaki fotki drugacna in vsakic ko me vidis sem drugacna.Samo banke pa vseeno ne bi mogla oropat, torej ce drugega ne bi me spoznali po glasu, tudi ce pa ne bi niti pisnila (kar dvomim), pa bi me se vedno spoznali po hoji ali pa po kaksnem kazalcu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 poko, s cem pa sklocas ? ANL/DIG ? SLR, DSLR, kompakt ? A uporabljas kdaj veckratno ekspozicijo (Multiple exposure) ? ej, Kroko, si boljši ti vem v izostritvi mislim! sam jest uporablem le navadn digitalc, mi je bolj pomembn sam design, poza akta kot pa nekak ,da bi se uril še v izostritvi, vse ostalo pozneje mi uredi rač. program ,ki še dod. lahko obdelam svetlobo, okej .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 kroko... ja, za conteso se je pa res treba potrudit, da dobro zgleda.... pa ne da budalca ne slika dobro, ampak... v glavnem: sem malo pregledala za nazaj: lepe ste, lepi ste in vasi otroci tudi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 v glavnem: sem malo pregledala za nazaj: lepe ste, lepi ste in vasi otroci tudi A ni fajn, da vsake toliko dajo gor slikce svojih otrok, vsi radi slišijo, kako fajn otroke majo, jaz pa to rad naglas povem ... To rundo so začeli Tamarini in Matejini Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 velja. In obratno, seveda. mene pa spoznas najbolj po hoji in po glasu...Eno energično bitje, ki dela 117853 stvari na enkrat, to je Marsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 na koncu bo pa še premal nardila spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Jah, to itak, sploh ce delas vse tistole hkrati, najbrz potem nobena od vseh teh stotisocih zadev ne bo dobro opravljena... No, ce mal caras... ... in ce so 3, je v primerjavi sicer mikro, a sicer pa je kar bera v bistvu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ti že ornk poštimaš zadeve, pa po več hkrati, vsaj kar je na netu videt. Sicer si se pa na torticah obnašala, k da bi se Vodopivec pisala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Tole je pa Janai, z otrocickom od kolegice. Ze prakticira.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Tjazy Držim pesti za dober začetek marca !!! peace and love clean xrosex peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 prakticiranje je najlepši čas http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...ha-ha.....ja, morš preprečit negativna presenečenja, pol pa je na konc celo vesela, da ni glih vse tak, ne Osvajal ....hm......ok. Thx. Tudi ti si men všeč , pa to ne pomeni nujno, da te osvajam .......ne, pomeni pa tud nujno, da te ne. Pozdravček Aira. še zdaj mi ni čisto jasno kaj si hotel tukaj povedat.se ti mene malo bojiš v dol. smislu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 eee kaj se režiš?se mi pač zdi malo..tako.. ne vem no ...prestrašen sicer pa sva se midva malo hecala prek OSjev, tak da mogoče tipček malo cvika ker me je malo bolj spoznal po eni strani.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 To pa mene cist nic ne preseneca Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kar tresem se k sam pomislim na Airo , Michelle pa nit pisat več ne upam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 to pa mene prav nič ne briga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kar tresem se k sam pomislim na Airo , Michelle pa nit pisat več ne upam. o Micky x!x ti kar piši brez skrbi... nisem še nikogar popapcala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick, ti pa kar pisi...mhm... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 kaj dogaja klelele da mal zasukam sceno funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 še zdaj mi ni čisto jasno kaj si hotel tukaj povedat.se ti mene malo bojiš v dol. smislu? He-he, teb tako nikol ni bilo jasno kaj ti hočem povedat Seveda se te bojim v določenem smislu.........če bi teb kaj napisal nikol ne bi vedel kolkim sem v bistvu pisal Mich Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts