Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ... mogoče pa tale funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ful luskana hci postavca pa zavidljiva Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 postavca pa zavidljiva... bla nekoč :o|o: (hči pa je še luškana )... tnx michelle funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No, Mateja, pa ti je le ratalo malo zasukat sceno. Fotke pa Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 1budala:)...skozi kopreno zazrem v obraz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 skozi kopreno zazrem v obraz poetsko .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 saj slika tudi umetniška:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 sprehod skoz meglo a mash luknjo u glau....de je megla ven udarla 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 si prišu na svoj račun jst zmeri kuko pa kej tvoj kazhe.......rachun mislm 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 spat pejdi, gont se hod podnev, ydej vse mrtvu in yaspanu aj sm se zhe nagonu...thx pa ti 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateja, Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko P.S. fotke, ki niso posvečene zgolj zunanjosti, lepo, lepo, večkratno lepo!Tudi otroci so del naše notranjosti ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Mateja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Evo ene drugačne slikce.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 O, Mateja, quel postavcka!!! Sam ne mi rect zdaj, ces, je stara fotka, pac, o0d zdaj je nimas pac, ne dvomim, da si prav tako fejst, ker si 'tak tip'. ful si vitka in da si nezna in prijetna, se vidi celo 'od zadaj'. Tamala pa tu taka krhka zgleda, je res kar prava ribica, nekaj pa ji se seka dodatnega ven, ne spomnim se, kaj ima kje, razen par podobnih polozajev kot Ich (mislim da morda mars/pluton ali kaj tacga). O, Apolonija, kako pristen metulj! Tvoje delo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Marsa, pa je čist res, se nič ne delam kao 'joj- kolk- sm- nevemkakšna - pa -sej- v- bistvu -nisem- samo - tako- malo- jokcam- da- potem -kdo- reče - 'saaaaaj nisi' ... tkole, kot praviš 'tak tip' sem bila sama naštelana ves cajt... dokler se mi niso 'zgodila zadnja tri leta'... včasih sem zgledala deset let mlajša kot sem bila, zdaj se mi zdi, da zgledam starejša, kot sem v resnici... čuden filing, se moram prav udomačit še v moji drugačni podobi... Tamala pa ima res tole... krhkost, pa tudi ful notranjo moč, celo zelo silovita zna biti, da ne verjameš... mogoče res pluton na MC-ju... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Je mela najlepšejšo obleko, noge ma pa še zdej najlepšejše http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/moj_srcek.gif http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 No pa še ena http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Mislim, da sta zelo lep par , da se imata rada in spoštujeta, kar tako naprej Trudi& Janja...definitivno sta LNF par št. 1 v vseh pogledih, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 THX Borism http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 tale frontala mi je vsec, trudi si ko en hud mafiozo s svojo manekenkico Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 res sta posebna, še boljša bosta v zrelih letih .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Tole je pa Janai, z otrocickom od kolegice. Ze prakticira.. Lušna punca! Ful mlada se mi zdi - Janai mislim (tamau zraven je itak zelo mlad ). Pa lepo nosečnost ji želim in čimlepši porod! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ja luskana sta Janja je res za na modne piste Kolko je pa visoka ona? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 O, Trudi, tebi pa se ni treba nič sklanjat za poljubit Janjo na... Obleka pa res , pa vidva tudi! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 prva liga sta you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts