Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateja, :palec: x:Ix x:Ix x:Ix

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko

P.S. fotke, ki niso posvečene zgolj zunanjosti, lepo, lepo, večkratno lepo!

Tudi otroci so del naše notranjosti ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Evo ene drugačne slikce....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

O, Mateja, quel postavcka!!! x:Xx :eek: :palec:

Sam ne mi rect zdaj, ces, je stara fotka, pac, o0d zdaj je nimas pac, ne dvomim, da si prav tako fejst, ker si 'tak tip'. :) :palec: ful si vitka in da si nezna in prijetna, se vidi celo 'od zadaj'. x:o)x x:Xx

Tamala pa tu taka krhka zgleda, je res kar prava ribica, nekaj pa ji se seka dodatnega ven, ne spomnim se, kaj ima kje, razen par podobnih polozajev kot Ich (mislim da morda mars/pluton ali kaj tacga).

O, Apolonija, kako pristen metulj! :palec:

Tvoje delo? x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, pa je čist res, se nič ne delam kao 'joj- kolk- sm- nevemkakšna - pa -sej- v- bistvu -nisem- samo - tako- malo- jokcam- da- potem -kdo- reče - 'saaaaaj nisi' xDDx x;)x ... tkole, kot praviš 'tak tip' sem bila sama naštelana ves cajt... dokler se mi niso 'zgodila zadnja tri leta'... včasih sem zgledala deset let mlajša kot sem bila, zdaj se mi zdi, da zgledam starejša, kot sem v resnici... čuden filing, se moram prav udomačit še v moji drugačni podobi...

Tamala pa ima res tole... krhkost, pa tudi ful notranjo moč, celo zelo silovita zna biti, da ne verjameš... mogoče res pluton na MC-ju...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...