El Nino 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hm ja sem mislil da bo \e kaka fotka od v;eraj[nega tortkanja... grem [e pod tortice pogledat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Ona bo prasica, on pa dimnikar ja, saj saj....sem hotla napisat, pa nisem upala tkole..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hm ja sem mislil da bo \e kaka fotka od v;eraj[nega tortkanja... grem [e pod tortice pogledat....Trudi spi je zadnje 3 dni sam kakih 6 ur spal, bo pa po mojem čim bo možno . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Janja&Trudi sta najlepši par xsingx jaaaa to sem pa jaz..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 tole je pa z nedeljskega raftinga... če pozorno gledate opazite mene in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Glede na to, da nisi pripel filmcka z zvokom, ampak navadno sliko, ne vem, ce je ravno tiha, mirna je pa zagotovo, vsaj po sliki sodec...brez valov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ja contesa brez čelade je Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kolpa šumi...v očeh se iskri ... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 U lej jo Tihoreko hehe so kar prijetne tihe reke, sicer smo se že zmenili da bomo še enkrat naslednje leto, vmes pa je prav možno da gremo kaj na sočo, k je bla reka za nas mal premirna, ful na easy... niti enkrat se nismo prevrnili pravzaprav se kar spodobi za jogijsko skupino da je bolj umirjena... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 zanimivo,da ste se najdl tako .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 tole je pa z nedeljskega raftinga... če pozorno gledate opazite mene in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... Kva je blo to na Kolpi slikan Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 tole je pa z nedeljskega raftinga... če pozorno gledate opazite mene in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... Kva je blo to na Kolpi slikan Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd... se mi je zdel,de se je tale volk(IĆ) chez kolpo sprehodu 666 zlomkou....piranhe u kolpo.....pa krokodile u mirno tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .....pa krokodile u mirnoSamo morajo biti slovenski...jaz namrec nisem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .....pa krokodile u mirnoSamo morajo biti slovenski...jaz namrec nisem to pa zhe na prvi pogled jasno....(mash zelene zvezdice ) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 to pa zhe na prvi pogled jasno....(mash zelene zvezdice )Pase k registrskim tablicam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Aakhut, Kroko No pa ena fotkica, saj sem taka trapasta, 'prijazna'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A si se s petardo pocesala ? Taka, 'cart' fotka... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uuuu Marsa...dobra frizurca... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 O, Kroki. S petardo? Vceraj sem bila celo pri frizerki. Mi je pa dala nek vosek gor, pa je tole ratal, res pa bi si lohk mal ustimala, ampak ravno to mi je vsec in tako sem 'narocila' - brez da rabim fene in krtace in vsega boga, da ne ZATIRAMO mojih 'zavihkov', ampak tako postrizemo, da je ravno prav, da bodo fajn in ne moteci. Pol se pa se sama mal razmrscim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu 666 zlomkou.....tralala :xx!: (je pa dobra fora, priznam). Thx, Tihareka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu 666 zlomkou.....tralala :xx!: (je pa dobra fora, priznam). Thx, Tihareka! aaaaaaahhhhhhhhh.......tako pa mi preostane le tiho obozhevanje....... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 No pa ena fotkica, saj sem taka trapasta, 'prijazna'. Uuuu;marsa nice čupca! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tole je pa čist Marsa fotka. Trapasto prijazna . Všeč so mi laski Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts