Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ona bo prasica, on pa dimnikar  x:Dx  x:o)x  x:Dx

ja, saj saj....sem hotla napisat, pa nisem upala tkole..... x:Ix xsingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Hm ja sem mislil da bo \e kaka fotka od v;eraj[nega tortkanja... grem [e pod tortice pogledat....

Trudi spi :sleeping: :sleeping: :sleeping: je zadnje 3 dni sam kakih 6 ur spal, bo pa po mojem čim bo možno x;)x x8Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:px tole je pa z nedeljskega raftinga... :D če pozorno gledate opazite mene ;) in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

U lej jo Tihoreko :D hehe ;) so kar prijetne tihe reke, sicer smo se že zmenili da bomo še enkrat naslednje leto, vmes pa je prav možno da gremo kaj na sočo, k je bla reka za nas mal premirna, ful na easy... :D niti enkrat se nismo prevrnili :( pravzaprav se kar spodobi za jogijsko skupino da je bolj umirjena...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:px tole je pa z nedeljskega raftinga... :D če pozorno gledate opazite mene ;) in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... ;)

Kva je blo to na Kolpi slikan x?x Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd...

Ja sam ka mali pao s lipe

Kva je blo to na Kolpi slikan x?x Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd...

:vragec:

se mi je zdel,

de se je tale volk(IĆ) chez kolpo sprehodu x:Dx

666 zlomkou....piranhe u kolpo.....pa krokodile u mirno

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

.....pa krokodile u mirno

Samo morajo biti slovenski...jaz namrec nisem :eek: x:Dx

to pa zhe na prvi pogled jasno....(mash zelene zvezdice x:Dx )

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut, Kroko x:Dx x:o)x

No pa ena fotkica, saj sem taka trapasta, 'prijazna'. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Kroki. :8): x:Xx

S petardo? :D

Vceraj sem bila celo pri frizerki. :)

Mi je pa dala nek vosek gor, pa je tole ratal, res pa bi si lohk mal ustimala, ampak ravno to mi je vsec in tako sem 'narocila' - brez da rabim fene in krtace in vsega boga, da ne ZATIRAMO mojih 'zavihkov', ampak tako postrizemo, da je ravno prav, da bodo fajn in ne moteci. :)

Pol se pa se sama mal razmrscim... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

666 zlomkou.....tralala

:eek: :xx!: xrolleyesx

x:o)x x:Dx x:Dx x;)x (je pa dobra fora, priznam). x:o)x

Thx, Tihareka! x:Xx

Picasso

bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

666 zlomkou.....tralala

:eek: :xx!: xrolleyesx

x:o)x x:Dx x:Dx x;)x (je pa dobra fora, priznam). x:o)x

Thx, Tihareka! x:Xx

aaaaaaahhhhhhhhh.......

tako pa mi preostane le tiho obozhevanje....... x:o)x x:)x x;)x x:Xx

666 zlomkou....tralala

Tole je pa čist Marsa fotka. Trapasto prijazna x:)x . Všeč so mi laski x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...