aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 she mal nizhiiiiii....... bemu zhenska 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Aakhut - tu sem ze prej upostevala in ze reznila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 bemu zhenska sej veš če bi bla tip bi že pokazala..... tko pa to pusti en poseben čar Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 bom dala hmal gor eno adrenalinsko iz gardalanda... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 marsa.. pretty girl..taka rdeča griva in full bela polt.. Full lep kontrast.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 marsa.. pretty girl..taka rdeča griva in full bela polt.. Full lep kontrast.. sam de nau mela she plau uch...bo k slo fana 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Thanx Mushi! Saj to je bilo ono ves - ko ultra svetloba, shus v glavo, pa je bolj tako - belo in oranzno... Sicer nisem spet tako bela... ceprav se kar.... mene je tudi presenetila fotka (ker sem pozabila, da imam to rdeco majico, sla sem na balkon slikat lase, barvo, hotla sem ujet direkt sonce notri... potem pa na fotki sele opazim, da rdeca majica in da ful dobro zgleda, kontrastno, se v dekolte, kot bi nalasc tako fotknila... )... Aakhut- zakaj pa fana? :o|o: Ne stekam stosa... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 your welcome Marsa! Ne, res full dobre fotke belo-rdeče, tak kontrast kot recimo pr črno-belih fotkah, intenziven! Špica, da si še rdeče oblečena.. evo take fotke so men full dobre. Ok.. belo se tko še bolj izpostavi pr tako izraziti rdeči, verjetno si malo bolj res rjava, sicer pa rjavo tko ni zdravo.. Se še nisem spravla črno belih fotk delat, pa že ful dolg sanjam o njih.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 - meni tudi - CB fotke.... Totalno mega, ce so dobre....Imam par svojih, 'eroticnih' kao... ampak sploh niso - so neke staromamske kombineze ali kaj podobnega, pa izsilila sem, da sem 'vsaj malo namazana', kar je pomenilo totalno... Nikoli me nisi nikjer videl nenamazane... Ni sans... Dnevni lajf zame ni obstajal, ce kaj rabila, okoli posiljala folk... :o|o: (ampak kaj cmo, tako je bilo)... No in pride nekoc frend fotograf k frendici, ki smo pri njej prespali (jaz pa zelo natancna bila vedno, make-up dol in vse ponoci oz. ko in ce sli spat)... in me vidi nenamazano () - a pravi - dbest, osvezujoce (ko vedno imela do uses oci namazane :D - s kaksno crno ali divje zeleno po moznosti - ali celo rdeco!! )... no in pravi, kul, daj te bomo fotknili...In OK, samo 'vsaj mickeno mickeno' se namazem... Pravi, ok, ampak res pikrich sam...In potem je to jasno bilo ful... Sam je pa dobra fotka- zadnjic ni ratala oz. nisem mogla dobit s CD-ja...Tako da - shizim na fotke, sama sva razvijala celo, par crnobelih Mici, da dol pades, moram najti to....Samo so nam pokradli opremo v raznih kevdrih, ko smo imeli po plejsih podnajemn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zdej sem pa tud jest zacela brskat po mojih slikcah....sam mam tuki na racunalniku bolj zalost...ene ful stare, na vecini se kislo drzim al so pa cist nekvalitetne..... Mogoce ena z dokumentov :o|o: ..Bom se mal razmisnla L. Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 hehehe.. staromamske kombineže... kje si jih pa dobila? Jst bi tud mela kake erotične svoje, sicer morava tako še digitalca nabavit... ker razvijat, ne to pa ne..ampak, tale Severina, dober! To niso erotične! Ampak če tko gledaš, pol ti jih pa kdo v roke dobi, nepravi.. hm. bi mi blo mal nelagodno, čeprav nisem javna oseba... Ampak zdej se ne mažeš toliko ne, kdaj te je pa minilo? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Mushi - zdej si me pa v zadrego spravila... pojma nimam kdaj... kar odluscilo se je tole - po mojem ze kmalu, ko sem rpesedlala na bobne... pa tko, usput... se mi ni dalo bit odvisna od plasti... naj bom ze kar brez vsega raje kul... pa se bolj prakticno je.Aja, seveda - po strahotni alergiji... potem sem morala vse skenslat... potem sem se pa navadila in mi je bilo kul.Kje sem dobila?Ma, jaz sem imela ful tega stafa... cele torbe so mi nosili tega... Leilania! Fajn! Le daj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz- *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Mikica, lustna, -imam pa pripombo - sem ti ze nekje drugje napisala, kjer si celo vprasala, pa najbrz nisi opazila.Glej, tale fotka v podpisu je cisto odvec, po mojem - predvsem pa jemlje prostor.Prav tako ga jemljejo fotke - ti si postnila ze precej fotk (vec kot komentarjev), med drugim svetilnike pri svoji bajti itd. - kar sem izbrisala, ker so tu misljene nase fotke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz- Ktera fotka? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz- Ktera fotka? prava mala Aira Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Ja, to tudi, samo se mi ni dalo omenjat, ker konec koncev je tudi kaka moja 2x. - je pa res, Mikica, da smo to fotko ne samo ze videli, pac pa tudi analizirali po dolgem in pocez - da imas ali modre ali zelene oci, smo ugotavljali, in podobno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ma jaz sm mislu.....al zgornja al spodnja..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Aakhut- zakaj pa fana? :o|o: Ne stekam stosa... hehe rdechi lasje....plau uch...bela polt 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 OK *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Aha. Zdej pa vem ktera fotka. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Super, Mikica, hvala za razumevanje. Aakhut, sory, pomesala sem, mislila sem da mislis fato... in mi ni bilo nic jasno...potem sem mislila ces nekaj gospodinjskega, potem pa ti s to poltjo oz...Aha, thanx za obrazlozitev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 No lihkar sem se slikala na balkonu! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 O, zelo lustna fotka! najbolj mi je vsec od vseh tvojih do zdaj objavljenih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 mal infantilno tole 666 zlomkou...tralalaa kle se pa nben ne razburja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts